kayıp nerelere gıttın.uzun zamandır yoksun.sanırım sende tatılcılerdensıın:))
evet cnm artık tatil sezonunu kapattım
tatilden yorulanlardan oldum bu seneama hepside çok güzel geçti
artık açılan arayı kapatırım sık sık uğrarım heralde yani öyle umuyorum :44:
havalar sıcak hala bilemedimki
sen nasılsın memnunmusun valla foto bekliyorum ona göre kaçarın yok
bende ameliyat olmak istiyorum antalyadayım bir bebğim var sütten kestk ve göğüsler kötü oldu kendime olan güvenimi kaybettim
özel hastanelere asla param yetmez ancak ve ancak elimde 2000 tl var devlet hastaneleri ümidim denizlide olmam lazım cünkü bebeğe annem bakıcak sizce bu para yeterli olurmu birde ordaki doktorlar protezi kendin al diyorlarmıs protezi denizlide teksatan biryer varmıs annem arastırdı ordada 1500 tl istiolarmıs sizin biilginizvarmı baska nasıl ulasabilirim 900den bahseden arkadaslar vardı mentor marka nerden bulabilirim yardımcı olabilirimisiniz..........................
bayanlar ben devlet hast oldum 2000 tl ikinci ameliyatım hiç sorun olmadı ilkini bir prof yapmıştı ikinzisini uzman yaptı muteşem diyebilirm ankaradayım
bende devlet hastanesinde oldum bugün 10.günüm .gerçekten doktorun kalitesi önemli benim doktorumda mükemmel kaliteli bi insandı :81: çok ünlü estetikçilerin öğrencisi(örn hasan fındık) çok ilgilendi hemşirelerde öyle ben çok memnun kaldım.başka estetik ameliyatı olsam yine kendi doktoruma gider devlet hastanesinde ameliyat olurum.bence bu konuda doktorunuz güven veriyosa içinizi ferah tutun
neden taktırılmasn kı dr aynı sskda unal sahın oneptede calısıyor sonucta aynı kısı ama benn devlette dr alı mubın aralı tavsıye ederımm seffaf hastanın +- ne ıle karsılasacagını tektek anlytorruhen hstayı anlıyorr kılınıgı olan vs bos yere gereksız yere paranızı cope atmayınnnnnnnnn
arkadaşlar konuyu baştan sona okuyamadım bi sürü sayfa olduğu için. bende silikon düşünüyrm hatta çok fena bi halde düşünüyrm. göğsüm olsun istiyrm( ben istanbulda ikamet ediyorum. istanbulda bildiğiniz bi devlet hastanesi varmı. ben internetten baya bi araştırdım fakat bulamadım ( cvp verirseniz çok çok sevinirim.
Şişli Etfal Egitim ve araştırma hastanesi..Okmeydanı Egitim ve Araştırma hastanesinde belirli bir ücret ödeyerek meme büyütme ameliyatı olabilirsiniz.Bunun için Plastik Cerrahi bölümüne randevu alıp görüşmeniz gerekir..
çok teşekkür ederim ya. cidden o kadar aradım internette bulamadım. belkide sihirli kelimeyi bilemedim :) bu arada profil resmindeki göğüsler seninmi gerçekmi
küçük göğüslü olunca dikkat çekiyo böyle göğüs falan. kıskanmadım desem yalan olur.hani normalde kızlar birbirlerinin kıyafetlerine bakar birbirlerini süzer falan ya ki bende o huy yoktur hatta hiç sevmem birini öle baştan aşağı süzmeyi. ama artık bütün iş yerindeki kızların göğüslerini incelemeye başladım. büyük göğüslü olanları gördükçe iç çekip hayıflanıp duruyorum kendimi sapık gibi hissetmeye başladım yaa çok kötü çok kötü((
Devlet hastanesinde silikon taktırılır tabii. Ben taktırdım çok şükür çok memnunum:92:
senin ameliyatın kaç tl tuttu ve hangi sehirde yaptırdın?? bende düşünüyorum ama ankarada yaptıran birine denk gelemedim hala :/
ben ankaradayım konya yakın yanı doktorundan memnunsan ismini faln verebilirmisin bende görüşmek isterim.. ne zaman yaptırdın? çok zaman geçti mi üzerinden? seni arkadaş olarak ekleyebilirmiym?
Ben Bursadan Konya'ya gidip bu ameliyatı yaptırdım canım. 2.500 tl ya mal oldu
2.500 tl cokk ıyı.ne zaman yaptırdı ? özelde mi hastanede mi yaptırdın?