Devlet hastanesinde yapıldı ameliyatım canım. Ama sıcakkanlı doktorumun ve hemşirelerin ilgisi sayesinde kendimi özelde gibi hissettim. Konya numune hastanesinde yapıldı ameliyatım. İnşallah sende en kısa zamanda istediğin gibi cicişlere kavuşursun ve buradan mutluluğunu bizlerle paylaşırsın
çok tesekkur ederim şimdilik özel mesaj atamıyorum ama atabildiğimde özelden sormak istediklerimde var tekrar tesekkur ederim :)Doktoruma ne kadar teşekkür etsem az bana bu mutluluğu yaşattığı içinBen, kızkardeşim ve iki arkadaşım aynı doktora ameliyat olduk ve çok şükür hepimiz de memnunuz. Doktorum Konya numune hastanesinde Hakan Çepni. Ameliyatımı olalı tam 2 ay oldu. Arkadaşlık isteğini kabul ettim canımi
çok tesekkur ederim şimdilik özel mesaj atamıyorum ama atabildiğimde özelden sormak istediklerimde var tekrar tesekkur ederim :)
ben bu silikonu taktırmak istiyorum ama bunların hep bi süresimi var.ben taktırınca çıkarmak isteyenekadar onlar dursa olmazmı.fazla bi bilğim yokta.
devlet hastanesinde içinize sinen bir doktor bulursanız tabi ki yaptırabilirsiniz
çok tesekkur ederim şimdilik özel mesaj atamıyorum ama atabildiğimde özelden sormak istediklerimde var tekrar tesekkur ederim :)
göğüse silikon taktırmak için hastanede hangi bölüme başvurmalıyız.plastik cerraahimi oluyo.
merhaba canım. Ben bayram öncesi doktor güner uysal a meme protezi ameliyatı oldum. Koltuk altından koydu protezlerimi bana. Çok memnun kaldım gerçekten. Bir süre sonra kapsül gelişimi başlangıcı olmuştu ama doktorum güner bey hemen farkedip sorunu çözdü. Söylemek istediğim şey kesinlikle bu işi öncelikle işinin ehline yaptırın. Ucuz etin yahnisi yenmez. Deneyimli tecrübeli konusunda uzman sizin takıibinizi yapacak bir doktor seçin derim..
Ucuz etin yahnisi yenmezden kastınız ne anlamadım? Ben bu ameliyatı 2500 tl ödeyerek yaptırdım ne yani sizin tezinize göre hatamı ettim:88rofilimde resimlerim mevcut görenler ne demek istediğimi daha iyi bilirler. Yüksek meblağlarla ameliyat olan arkadaşlarımız doktor daha iyi olduğu için o parayı ödemiyorlar canım. Özel hastane masrafları eklendiği için o kadar yüksek fiyat veriliyor. Ben ve buradaki bir çok arkadaşımız devlet hastanesinde İŞİN EHLİ! doktorlara bu ameliyatı yaptırdık ve çok şükür hemen hemen herkes memnun. Lütfen burda insanları korkutupta yanlış yönlendirmeyin. Zira sırf maddiyat konusunda zorlandıkları için bu ameliyatı olamayan bir çok kişi var.
aynen öyle canım,,,bence seninkiler bomba gibi görünüyorlar ,,ve şuan bi sıkıntında yoksaa,,çok çok iyi bişey bu,,ne gerek var özelde yaptırmaya ozaman,,zaten durumumuz olsaa,hiç kasmadan gider en iyi hastaneye yaptırır herkez,,neyse benim moralimi bu konuda kimse bozamaz,,iyiki varsınız,,bu şekilde yaptıran insanlar memnun kaldıkça ,,dahada rahatlıyorum
Teşekküre gerek yok canımcıgımm..Bu devrelerden bizde geçtik az araştırma yapmadım,doktorlara gide gele,bilgi almaktan artık kendimi plastik cerrahı gibi hissediyorum
Evet profildeki foto bana ait.Bende ameliyattan önce dolu dolu,diri gögüslü hatunları görünce imrenerek bakıyordum.Kendini sapık gibi hissetmene gerek yok gayet normal bir durum yani.Hatta yazın tatilde yüzüstü uzanıp önümden gelip geçen hatunların gögüslerini süzüyordum..Benimde böyle gögüslerim olurmu diye içimden geçiriyordum..Allahıma şükür bu ameliyatı olmamı nasip etti yüce rabbim..İnşallah sende en kıssa zamanda bu ameliyatı olur ve istedigin gibi diri ve dolu dolu gögüslere kavuşursun canım.
En kıssa zamanda hastaneden plastik cerrahı bölümüne randevu al ve git görüş.Güzel haberlerini bekliyoruz tatlımm..
devlet hastahanelerinde estetik yapiliyor muymus????