Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

pekı bır sey merak ettım.ben normaldede hastane ısınden anlamam.

sıgortadan yaptırdıgın zaman sıgorta ne kadarını kesıyor maastan.?

ben babamın bagkurundan faydalanıyorum.dıyelım sıgorta ıle amelıyat oldum.bır mıktarını odedm.kalanı babamın emeklı maasından mı kesılıyor? ve ne kadar? bu sıstemı anlayamadım kızlar.bilen varsa anlatabılır mı lütfen?

çok tesekkur ederim şimdilik özel mesaj atamıyorum ama atabildiğimde özelden sormak istediklerimde var tekrar tesekkur ederim :)

çok tesekkur ederim şimdilik özel mesaj atamıyorum ama atabildiğimde özelden sormak istediklerimde var tekrar tesekkur ederim :)

ben bu silikonu taktırmak istiyorum ama bunların hep bi süresimi var.ben taktırınca çıkarmak isteyenekadar onlar dursa olmazmı.fazla bi bilğim yokta.

ben bu silikonu taktırmak istiyorum ama bunların hep bi süresimi var.ben taktırınca çıkarmak isteyenekadar onlar dursa olmazmı.fazla bi bilğim yokta.

canım hiç bi sorun çıkmadığı takdirde ömür boyu içimizde kalabilirmiş,,uzman dr söyledii,,yani süresi falan yok,,yeterki silikon kaliteli olsun..ve dr'da önemlii,,ama süresiz yanii,hemde hamileliğe vede emzirmeye hiç bi engeli yokmuşş...

merhaba canım. Ben bayram öncesi doktor güner uysal a meme protezi ameliyatı oldum. Koltuk altından koydu protezlerimi bana. Çok memnun kaldım gerçekten. Bir süre sonra kapsül gelişimi başlangıcı olmuştu ama doktorum güner bey hemen farkedip sorunu çözdü. Söylemek istediğim şey kesinlikle bu işi öncelikle işinin ehline yaptırın. Ucuz etin yahnisi yenmez. Deneyimli tecrübeli konusunda uzman sizin takıibinizi yapacak bir doktor seçin derim..

Ucuz etin yahnisi yenmezden kastınız ne anlamadım? Ben bu ameliyatı 2500 tl ödeyerek yaptırdım ne yani sizin tezinize göre hatamı ettim:88rofilimde resimlerim mevcut görenler ne demek istediğimi daha iyi bilirler. Yüksek meblağlarla ameliyat olan arkadaşlarımız doktor daha iyi olduğu için o parayı ödemiyorlar canım. Özel hastane masrafları eklendiği için o kadar yüksek fiyat veriliyor. Ben ve buradaki bir çok arkadaşımız devlet hastanesinde İŞİN EHLİ! doktorlara bu ameliyatı yaptırdık ve çok şükür hemen hemen herkes memnun. Lütfen burda insanları korkutupta yanlış yönlendirmeyin. Zira sırf maddiyat konusunda zorlandıkları için bu ameliyatı olamayan bir çok kişi var.

aynen öyle canım,,,bence seninkiler bomba gibi görünüyorlar ,,ve şuan bi sıkıntında yoksaa,,çok çok iyi bişey bu,,ne gerek var özelde yaptırmaya ozaman,,zaten durumumuz olsaa,hiç kasmadan gider en iyi hastaneye yaptırır herkez,,neyse benim moralimi bu konuda kimse bozamaz,,iyiki varsınız,,bu şekilde yaptıran insanlar memnun kaldıkça ,,dahada rahatlıyorum

Canım teşekkür ederim güzel sözel sözlerin için İnşallah daha güzelleri senin olsunŞu ana kadar sıkıntı yaşamadım inşallah bundan sonra da yaşamam Allah hepimizi korusun inşallah
Arkadaşın dediklerine de hiiiç takılmayın zaten İnşallah sizde bu ameliyatı olur ve mutlu olursunuz canım

valla sizden böyle destek aldıkça azmim artıyor. ama bi türlü arayıp ramdevu alamadım ya. bide şimdi şantiyey geçtim işler yoğunlaştı. nasıl izin alıp ameliyata gircem bilmiyrm. işde 8 ay kadar sürecek. sanırım 1 sene daha göğüssüzüm :)) hepinize sevgiler.....

merhaba drita Bursa'dan Konya'ya gitmişsin ya acaba tanıdığın birileri mi vardı. Sorma sebebim devlet hastanesinde acaba hastanede yatmak falan mümkün mü yani sonrasında sanırım otelde falan kalmak gerekir ben de maddi sebeplerden dolayı önecelikle devlet hastanelerini araştırıyorum İstanbuldayım da İstanbul'da ameliyat olan birine de rastlayamadım

Ben ameliyatımı öğle saatlerinde oldum ve o geceyi hastanede geçirdim. Ertesi gün taburcu oldum ve geri döndüm. Hatta eğer kendinizi iyi hissetmezseniz hastanede 2 gece bile kalmanız mümkün. Eğer doğru doktoru bulursanız hiç düşünmeden bu ameliyatı devlette yaptırabilirsiniz. Ben çok memnunum Rabbim pişman etmesin. İnşallah sende en yakkın zamanda istediğin gibi göğüslere kavuşursun Allah ihtiyacı olan herkese bu ameliyatı olmayı nasip etsin

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım bu şekilde hastanede kalabilme imkanı olduğunu bilmiyordum memnun olmana çok sevindim nazar değmesin inşallah

kızlar fransadan ithal edilen silikonlarda meme kanseri yapıcı zararı varmış,dün haberlerde gördüm,,türkiyedeki taktıran kişilerin dra gidip muayene olmaları gerekiyomuş,,eğer fransadan iithal edilen silikon takılıysa ameliyatla çıkartılıcakmış,,ben çok korktum valla,,duydunuzmu bilmem,,bilginize,,sırf bu yüzden fransada o silikonlar yasaklanıp toplatılmış,,aman dikkat edin dra görünün diyorum,,allah korusun:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…