bende devlet hastanesinde oldum bugün 10.günüm .gerçekten doktorun kalitesi önemli benim doktorumda mükemmel kaliteli bi insandı :81: çok ünlü estetikçilerin öğrencisi(örn hasan fındık) çok ilgilendi hemşirelerde öyle ben çok memnun kaldım.başka estetik ameliyatı olsam yine kendi doktoruma gider devlet hastanesinde ameliyat olurum.bence bu konuda doktorunuz güven veriyosa içinizi ferah tutun
yagmur180 maalesef daha yenı gordum burda yazdıklarını..ben cok oyle suphecı bır ınsan degılım arastırıp bakmadım acıkcası..burdan bana kım ne sorarsa oyle saf saf dusunmeden etmeden ıcımden geldıgı gıbı cevaplıyorum..huyum kurusun:)))) demem o ki sen sılıkon amelıyatı zaten olmussun ben daha yenı gordum sımdı...e oldun madem arkadasım benle aynı hastanede dıyelım hadı oyle gecıstırelım:)))) ne dıye onca mesaj yazıyorsun bana soru soruyorsun netıce soruyorsun oda yetmıyor benım en yakınlarımı sana yardımcı olması ıcın benden rıca da bulunuyorsun? arkadasım sen amelıyat oldun da begenmedın de tekrar mı olucaksın? yanlıs hatırlamıyorsam msn konusmamızda bana ocakta olucagını soylemıstın.anlıyamadım suan burda yazdıklarını gorunce ben? lutfen yazarmısın amacın ney...tekrar amelıyatmı hıc olmadınmı nedır?