Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

bende devlet hastanesinde oldum bugün 10.günüm .gerçekten doktorun kalitesi önemli benim doktorumda mükemmel kaliteli bi insandı :81: çok ünlü estetikçilerin öğrencisi(örn hasan fındık) çok ilgilendi hemşirelerde öyle ben çok memnun kaldım.başka estetik ameliyatı olsam yine kendi doktoruma gider devlet hastanesinde ameliyat olurum.bence bu konuda doktorunuz güven veriyosa içinizi ferah tutun:KK34:

yagmur180 maalesef daha yenı gordum burda yazdıklarını..ben cok oyle suphecı bır ınsan degılım arastırıp bakmadım acıkcası..burdan bana kım ne sorarsa oyle saf saf dusunmeden etmeden ıcımden geldıgı gıbı cevaplıyorum..huyum kurusun:)))) demem o ki sen sılıkon amelıyatı zaten olmussun ben daha yenı gordum sımdı...e oldun madem arkadasım benle aynı hastanede dıyelım hadı oyle gecıstırelım:)))) ne dıye onca mesaj yazıyorsun bana soru soruyorsun netıce soruyorsun oda yetmıyor benım en yakınlarımı sana yardımcı olması ıcın benden rıca da bulunuyorsun? arkadasım sen amelıyat oldun da begenmedın de tekrar mı olucaksın? yanlıs hatırlamıyorsam msn konusmamızda bana ocakta olucagını soylemıstın.anlıyamadım suan burda yazdıklarını gorunce ben? lutfen yazarmısın amacın ney...tekrar amelıyatmı hıc olmadınmı nedır?

yagmur180 msn den cevap vermıyorum lutfen burdan ya konu ac ya herhangı bır yere yazkı anlıyım.anlıyamıyorum hala sılıkon amelıyatı olmak ıstedıgını soyluyorsun! neden doktor hastane ve amelıyatla ılgılı sorular sordun acaba bana onca zaman? burda forumlarda amelıyat oldugunu goruyorum oysa....msn den yada burdan ozel mesajla devlet hastanesındekı amelıyatları ve sılıkon amelıyatını soran kişi sen degılmısın?

yagmur180 msn den cevap vermıyorum lutfen burdan ya konu ac ya herhangı bır yere yazkı anlıyım.anlıyamıyorum hala sılıkon amelıyatı olmak ıstedıgını soyluyorsun! neden doktor hastane ve amelıyatla ılgılı sorular sordun acaba bana onca zaman? burda forumlarda amelıyat oldugunu goruyorum oysa....msn den yada burdan ozel mesajla devlet hastanesındekı amelıyatları ve sılıkon amelıyatını soran kişi sen degılmısın?

Bu ne perhiz,bu ne lahan turşusu olayı yani..ilginçmiş...şaşırdım...:KK53:

walla benden cok sasıramazsın arzum:) uzun zamandır ozelden mesaj atıyor yagmur bana amelıyatımla ılgılı bende elımden geldıgınce cevaplıyorum.msn adresını verdı ekledım uzun sohbet ettık yardımcı olmaya calıstım.bugun forumlarda amelıyat oldugunu gorunce uzun zaman once ınanamadım...benım konustugum kısı senmısın yagmur yada sensınde 2 cı amelıyatmı olacaksın cozemıyorum sasırdım kaldım:KK53:

evet yaa sen çok doğru bi insansın biz yanlışız benim burda kaç tane başlık altında konuşmalarım var.sadece bunlar değil bide iş yapmış gibi bunları alıp kopyalamışsın buraya sen kaç aylık üyesinki bi takım ispatlarla beni burda rencide etmeye çalışıyorsun.ben zaten ameliyatımı oldum 11 ay önce bunun kanıtını karamele sorabilirsin çiçeğime sorabilirsin onlar gördüler msnde konuştuk. ayrıca ben sana ilk msj gönderdiğimde arkadaşlarım konyada ameliyat olacaklar onlara yardımcı olurmusun yazmadım mı arkadaşım forma üye değil kullanmasını bilmiyo benm üyeliğimden seninin gibi algıları zayıf bi insana ulaşmaya çalıştık forumda herkes birbirine koşulsuz yardımcı oluyo benm ameliyat öncesi konuşmalarıma ve arkadaşlarımın verdiği samimi cevaplara bakarsan anlarsın bizde senn samimiyetine güvendik yardım almaya çalıştık yazıklar olsun ki senin gibi insandan medet ummuşuz

walla benden cok sasıramazsın arzum:) uzun zamandır ozelden mesaj atıyor yagmur bana amelıyatımla ılgılı bende elımden geldıgınce cevaplıyorum.msn adresını verdı ekledım uzun sohbet ettık yardımcı olmaya calıstım.bugun forumlarda amelıyat oldugunu gorunce uzun zaman once ınanamadım...benım konustugum kısı senmısın yagmur yada sensınde 2 cı amelıyatmı olacaksın cozemıyorum sasırdım kaldım:KK53:[/QU)

hakan çepni hakkında

(öncelikle geçmiş olsun. hakan beye ameliyat olmuşsun.bende hakan beye ocak ayında ameliyat olmayı düşünüyorum. sen sonuçtan memnun musun bi sıkıntın var mı?
bayadır forumdan hakan beyi araştırıyorum olumsuz bi yorum okumadım yine de seninde fikrini almak istedim. arkadaşımın üyeliğiyle yazıyorum bu arada. cevap verirsen sevinirim.)

arkadaşımın sana gönderdiği msjlardan birisi bu mesajı çözmek için süper zekalı olmaya gerek yok bence bu foruma üye olan herkesin algılayabileceği basit cümlelerle ifade etmiş sonunada ne yazmış( arkadaşımın üyeliğiyle yazıyorum bu arada. cevap verirsen sevinirim.) İSYENLERE FORUM ŞİFREMİ VEREBİLİRM GÖNDERİLEN MSJLARIMA BAKABİLİRLER .BURDAN İFTİRA ATMAYA ÇALIŞMA BENİ BİLENLER ZATEN BİLİYOLAR UZUN ZAMANDIR TAKILMIYORUM SIRF ARKADAŞLARIM İÇİN YENİDEN GİRMEYE BAŞLADIM EN AZ 100 TANE YAZIM VARDIR ORALETİN ,POİSANIN,KARAMELİN SAYFASINDA ORDAN 2 TANE YAZI KOPYALAYIP İŞ YAPTIM SANMA...YANLIŞ ADAMA ÇATMIŞIZ..

bu ne perhiz,bu ne lahan turşusu olayı yani..ilginçmiş...şaşırdım...:KK53:

arzum sen beni geçen seneden beri bilmiyor musun oraletin sayfasından o kadar konuştuk ameliyat öncesi birbirimize iyi dileklerde bulunduk yanlış hatırlamıyorsam senin içinde forumda o kadar yanlış şeyler yazıldı ama ben hiç birine inanmamıştım ama sen hemen burda yazan bişeye inanmışsın.... Birde bu kadın yakınlarımın telefonunu istedi yazmış hastenede bu denizist e yardımcı olan bi bayan varmış arkadaşımın refakatçisi yok konyada da kimseyi tanımıyo bu kadın belki yardımcı olur bizede diye düşünüp telefonunu istemişler 2 günlük tanıştığı birisi şimdi denizist in yakını olmuş bizde numara almaya çalışıyormuşuz çok yaratıcı bi kurgu :KK9: Aferin sana .olayı abartıp şimdi benden para da istedi diye yazarsa bu denizist denilen şahıs hiç şaşırmam:KK52:

(YAGMUR180)kızlarr çok mutluyum yaa oldum ameliyatımı sorunsuz geçti bende sizlerden biri oldum artık.bana destek ve cesaret veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. arzum77 Allah yar ve yardımcın olsun inşallah sorunsuz geçer ameliyatın bende hasa fındık ın öğrencisine ameliyat oldum doktorumu çok seviyorum o kadar ilgili iyi niyetli ki bugün 5.günüm Allaha şükür çok iyiyim darısı tüm olmak isteyenlerin başınaa....
ARZUM BU SENİN SAYFANDA YAZDIĞIM YAZILARDAN BİR TANESİ KİME İNANMAK İSTİYORSAN ONA İNAN OK.

merhabaa sanırım hakan çepniye ameliyat olmuşsun benim arkadaşımda hakan beye ameliyat olcak merak ettiği bir kaç soru var yardımcı olur musun resimlerinide görmek istiyo arkadaş olarak ekleyebilir misin :)
BU MSJIDA DRİTA YA GÖNDERDİM FORUMA GİRDİĞİNDE OKURSA KENDİSİDE TEYİT EDECEKTİR BİZ SADECE YARDIM ALMA AMAÇLI SENİNLE MUHATTAP OLDUK DENİZİST KEŞKE SADECE DRİTA İLE MUHATTAP OLSAYMIŞIZ O YAZDIĞIMIZ MSJI DOĞRU ALGILADI SANADA BUNA BENZER BASİT CÜMLELER İÇEREN Bİ MSJ ATTIK AMA ANLAŞILAMAMIŞ SANIRIM....

Bir üyeliği iki kişi birden kullanırsanız sonuçları bu olur!!!

çok haklısınız amacım sadece arkadaşıma yardımcı olabilmekti ama konu nerelere gitti umarım herkes yaptığı hatayı anlar gözden kaçırdığı bir kaç kelime yüzünden(örn:arkadaşımın üyeliğinden yazıyorum gibi :) ortalığı karıştırmaması gerektiğini,iftira atmamayı öğrenir...

konunu takibindeyim :)
etrafımda çok devlet hastanesinde olan ama hepsi ist da olmuşlar bende ısparta düşünüyorum tabi kafama yatarsa,sorular cvp bulursa,doktoruma güvenim olursa

arkadaşlar siteye yeni üye oldum hiç istanbulda herhangi bi araştırma hastanesinde yada devletde bu ameliyatı olan varmı bana yardımcı olursanız sevirim acil yaptırıcam çünkü
:KK17:

(YAGMUR180)kızlarr çok mutluyum yaa oldum ameliyatımı sorunsuz geçti bende sizlerden biri oldum artık.bana destek ve cesaret veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. arzum77 Allah yar ve yardımcın olsun inşallah sorunsuz geçer ameliyatın bende hasa fındık ın öğrencisine ameliyat oldum doktorumu çok seviyorum o kadar ilgili iyi niyetli ki bugün 5.günüm Allaha şükür çok iyiyim darısı tüm olmak isteyenlerin başınaa....
ARZUM BU SENİN SAYFANDA YAZDIĞIM YAZILARDAN BİR TANESİ KİME İNANMAK İSTİYORSAN ONA İNAN OK.

merhaba arkadaşım bende ocakta olmak istiyorum göğüs ameliyatı büyütme yani şuan doğuda görev yaptığımız için sömestirde olucam bi kaç sorum olucaktı ben bi çok doktordan ücret aldım ama inanılmaz fiyatlar istiyolar sen nekadar verdin devletdemi oldun önerebileceğin istabulda devlet yada araştırma hastanesi varmı benim maksumum 3000. verebilirim yardımcı olurmusun :KK17:

ben 1600 tl ye ameliyat oldum rizede . forumda olay yaratan arkadaşımda konyada hakan çepni ye ameliyat olcak 2.500 tl ye istanbuldaki hastanelerin fiyatları konusunda bi bilgim yok...

evet yaa sen çok doğru bi insansın biz yanlışız benim burda kaç tane başlık altında konuşmalarım var.sadece bunlar değil bide iş yapmış gibi bunları alıp kopyalamışsın buraya sen kaç aylık üyesinki bi takım ispatlarla beni burda rencide etmeye çalışıyorsun.ben zaten ameliyatımı oldum 11 ay önce bunun kanıtını karamele sorabilirsin çiçeğime sorabilirsin onlar gördüler msnde konuştuk. ayrıca ben sana ilk msj gönderdiğimde arkadaşlarım konyada ameliyat olacaklar onlara yardımcı olurmusun yazmadım mı arkadaşım forma üye değil kullanmasını bilmiyo benm üyeliğimden seninin gibi algıları zayıf bi insana ulaşmaya çalıştık forumda herkes birbirine koşulsuz yardımcı oluyo benm ameliyat öncesi konuşmalarıma ve arkadaşlarımın verdiği samimi cevaplara bakarsan anlarsın bizde senn samimiyetine güvendik yardım almaya çalıştık yazıklar olsun ki senin gibi insandan medet ummuşuz

arkadasım oncelıkle sıra sıra cevap verıyım!!! ben cok dogru bır ınsanım dıye bır acıklamam hıcbıryerde olmadı benım....tum mesajlarda aratabılırsın...herkesın dogrulugu yanlısları kendıne...benı ılgılendırır bu!!!bırıne yanlıssın dıyede mesajım olmadı....cevap ıstedım cevap onca konusmanın uzerıne hakkımdı sanırım bu benle mesajlasan arkadasa sormak deılmı???.ben bırseyı bıryere alıp senın uyelıgınle konusan sensın yada baskası herneyse msn dekı yada ozelımdekı hıcbır mesajı ben buraya kopyalamadım...sen amelıyat olmussun gecmıs olsun umarım ıstedıgın gıbı olmustur!!! bana konyada amelıyat olcak arkadaslarım yardımcı olurmusun dıye bır mesaj gelmedı ne msn den ne burdan....sen dıyorsunkı arkadasım kullandı uyelıgı eywallah o kısı bana sadece kımse artık mesaj attı ben olacam amelıyat dıye....herkes bırbırıne tabıkı yardımcı aoluyor burda!!! sen kac yıldır uyesın bılemem bu foruma..ben daha yenı uyeyım...bana yardımcı olan arkadaslar oldu burdan sagolsunlar....benım gıbı ınsandan medet ummusuz derken??? ben kımseye vaatte bulunmadım....kımsede benden medet umsun dıye bır derdım yok...ınsan gıbı burda bırbırımıze yardımcı oluyoruz...medet ne demek!sukur herkes kendı basının caresıne bakcak durumda ve konumda!o msn den konusan arkadas kımse eger benım sorunlarımı duymus sılıkonla ve amelıyatımla ılgılı..en ozel durumları anlattım kendısıne...daha sonra burda baslık acıpta yazıcagım sımdılık beklemede kaldıgım konuları!!!o msn de konusan arkadas bana kesınlıkle bır arkadasının amelıyat oldugunu yok baskasının uyelıgını falan bahsetmedı...ben amelıyatımda buyuk sanssızlıklar yasadım ve bunu o arkadasına acıkca anlattım!!! sor kendısıne anlatsın sana....sımdı kalkıpta onca konusmadan sonra burda bu uyelıkle amelıyat oldugunu gorunce kusura bakma ama kım olsa sorardı kımsın sen dıye...bende kalktım sordum..... hıcbır hakarette bulunmadım amacın ney oldunmu amelıyat olmadınmı neden sordun onca soruyu dedım tum mesajlarımada bakabılırsın!!!!benım gıbı ınsandan medet umdun lafı hıc yakısmamıs benı tanımıyorsunuz bıle.....msn de konusan kısı benım nasıl bır ınsan oldugumu az cok anlamıstır...yıne senın uyelıgınle gırsın yazsın o zaman yada sana anlatsın buraya yazmasada....ben yanlıs bısey yaptıgımı dusunmedım.....o arkadasla cok uzun sohbet yaptık...herneyse burda bensole ınsanım bole ınsanım dıcek halım yok..kımse bunun derdındede degıl burda...herkes yasadıklarını paylasıyor bısyler paylasıyor..ben burda yazdıgın gıbı bır ınsan olsaydım yardımcı olmaya calısmasaydım burdan hıc tanımadıgım ınsana o kadar saatlerımı ayırıp tek tek bunu yasarsın sunları yasamazsın en yakınımı gonderıyım sana basında dursun!!! demezdım.

merhaba arkadaşım bende ocakta olmak istiyorum göğüs ameliyatı büyütme yani şuan doğuda görev yaptığımız için sömestirde olucam bi kaç sorum olucaktı ben bi çok doktordan ücret aldım ama inanılmaz fiyatlar istiyolar sen nekadar verdin devletdemi oldun önerebileceğin istabulda devlet yada araştırma hastanesi varmı benim maksumum 3000. verebilirim yardımcı olurmusun :KK17:

Canım ıstanbulda Şişli etfal hastanesinde yada okmeydanı egitim ve araştırma hastanesinde Plastik Cerrahi bölümüne gidi muayene olup meme büyütme ameliyatı hakkında bilgi alabilirsin 3000 ytl.de yeter bu ameliyat için,hatta artar bile :KK34:

arzum sen beni geçen seneden beri bilmiyor musun oraletin sayfasından o kadar konuştuk ameliyat öncesi birbirimize iyi dileklerde bulunduk yanlış hatırlamıyorsam senin içinde forumda o kadar yanlış şeyler yazıldı ama ben hiç birine inanmamıştım ama sen hemen burda yazan bişeye inanmışsın.... Birde bu kadın yakınlarımın telefonunu istedi yazmış hastenede bu denizist e yardımcı olan bi bayan varmış arkadaşımın refakatçisi yok konyada da kimseyi tanımıyo bu kadın belki yardımcı olur bizede diye düşünüp telefonunu istemişler 2 günlük tanıştığı birisi şimdi denizist in yakını olmuş bizde numara almaya çalışıyormuşuz çok yaratıcı bi kurgu :KK9: Aferin sana .olayı abartıp şimdi benden para da istedi diye yazarsa bu denizist denilen şahıs hiç şaşırmam:KK52:

yagmur! ben ozel durumları yazmadım buraya...az oncekı mesajımda yazdıgım gıbı baslık acıp ta en basından sonuna dek yazıcam dedımya bazı sebeplerden beklemedeyım..sıkıntılar yasadım amelıyatta...o benle konusan arkadas bılıyor sıkıntılarımı....sımdı oyle bır hışımla yazmıssınkı arkadasım sen madem o arkadasın konusmus benle ona bır sor neler konusmusuz ben neler anlatmısım madem hastanede tanıstıklarımı yazmıs....

senın arkadasın refakatcısız gıdecekmıs ben tek tek sakın gıtmemesı gerektıgını neler yasanıcagını soyledım uzun uzun anlattım..basıma geldı buyuk sınkıntılar yasadım...oraya gıdınce ısler nasıl degıstıgını anlattım arkadasına....ısrarla kımsem gelemez amelıyata benle deyınce senın arkadasın evet hastanede tanıstıgım fakat suan aılecek gorustugum bır ablamdan bahsettım kendısıne oda bana yardımcı olurmu bana dıye sorunca tabıkı dedım ben!!!!numara almaya calısıorsunuz dıye hıcbırsey demedım ben nerden cıktı bu...ben kendım arkadasına dedımkı ben ararım konusurum bır bayan amelıyat olcak rıca ederım kendısıne yardımcı ol dıye gerekırse numarasını verırım dıye kendım soledım zaten..sız benden numara almaya calıstınız dıye bırsey nerden cıktı...sen gaza gelmıs yazıyorsunda yaz bakalım..neler konustugumuzu msn den o arkadasınla ıyı bılıyorsun....olayı abartıp para ıstedı!!!! demem merak etme ne onu dıycek ınsanım nede oyle bır yalanı dusunucek aklıma getırıcek kadar asagılık bırıyım....ınanamıorum su yazdıklarına ınan...

merhabaa sanırım hakan çepniye ameliyat olmuşsun benim arkadaşımda hakan beye ameliyat olcak merak ettiği bir kaç soru var yardımcı olur musun resimlerinide görmek istiyo arkadaş olarak ekleyebilir misin :)
BU MSJIDA DRİTA YA GÖNDERDİM FORUMA GİRDİĞİNDE OKURSA KENDİSİDE TEYİT EDECEKTİR BİZ SADECE YARDIM ALMA AMAÇLI SENİNLE MUHATTAP OLDUK DENİZİST KEŞKE SADECE DRİTA İLE MUHATTAP OLSAYMIŞIZ O YAZDIĞIMIZ MSJI DOĞRU ALGILADI SANADA BUNA BENZER BASİT CÜMLELER İÇEREN Bİ MSJ ATTIK AMA ANLAŞILAMAMIŞ SANIRIM....

bu mesajı sen bana atmadın oyle bır mesaj gelmedı bana....belkı drıta ya attın bende maalesef yok o mesaj....tamam arkadasım muhatap olma o zaman benle ne dıyım....

Evet bana bu mesaj geldi ve bu ameliyat olmak isteyen arkadaşın foruma üye olmadığını anladığım için onu msn den ekleyip yardımcı olmaya çalıştım. Silikon ameliyatı olan biriyle konuşabilmek,fikir alışverişinde bulunabilmek herzaman mümkün olmuyor malesef. Kadınlar kulubü dışında hiç bir forumda da bu kadar bilgi sahibi olmak mümkün değil. Sevgili yağmurun arkadaşı bu forum aracılığıyla bizlerden yardım istemiş ve bende seve seve yardımcı olmaya çalıştım:KK34:

Evet bana bu mesaj geldi ve bu ameliyat olmak isteyen arkadaşın foruma üye olmadığını anladığım için onu msn den ekleyip yardımcı olmaya çalıştım. Silikon ameliyatı olan biriyle konuşabilmek,fikir alışverişinde bulunabilmek herzaman mümkün olmuyor malesef. Kadınlar kulubü dışında hiç bir forumda da bu kadar bilgi sahibi olmak mümkün değil. Sevgili yağmurun arkadaşı bu forum aracılığıyla bizlerden yardım istemiş ve bende seve seve yardımcı olmaya çalıştım:KK34:

drıta cm sana yazmıs arkadas.bana arkadasımın uyelıgı arkadasım oldu amelıyat falan gıbı hıcbırsey bılmıyorum ben...bılıyorum seve seve yardımcı olmusundur emınım...banada cok yardmın oldu cunku....hatta amelıyattan bır gece oncesı bıle kafanı sısırdım sorup sorup sana herseyı bıkmadan usanmadan cevapladın yardmcı oldun....

amelıyattan bı gece oncesı senle konustuktan sonra tum sıkıntılar kabuslar basladı amelıyatla bırlıkte benım ıcın....bende seve seve yardımcı olmaya calıstım zaten....sen amelıyat zamanımda merak edıp buralarda nasıl oldu nasıl gectı dıye yazmana ragmen ben henuz yasadıgım sıkıntıları sana bıle solememısken o arkadasa tek tek anlattım...benım mutsuzlugumu bır baskası yasamasın ıstedım...bazı ozel durumları o bayana anlatıpta sonradan bu forumda amelıyat oldugunu gorunce aynı uye lıgın kım olsa sasırırdı bılmıorum..sorardı bence! tek derdım benım yasadıgım sıkıntıyı yaşamasın ona gore tedbırını alsın dı..buydu...hata sanırım...yazılmıs yukarda ıns hatasını anlar dıye...evet anladım arkadastan ozur dılıyorum HATA YAPMISIM..bılseydım guzel gectı super gectı kosun hemen amelıyat olun derdım ne bılıym ben...

X