canım sana okmeydanında sadece protez parasını mı ödiyceksin dediler doktor için ayrı bir ücret istemediler mi? görüştüğün doktorun adı neydı yazarsan cok sevinirim
ewet protez parasını ödüceksin dediler.ama benim sağ göğsüm sorunlu biraz ondan hastaneye para vermeden olabilirm.çok detay konuşmadığımız için bişey diyemicem.ben tolga adlı bi doktora randevu almıştım sonra beni acil plastik cerrahi bölümüne gönderdi.ordaki tüm uzman doktorlar ve asistanlar baktı sonrada baş hekim geldi.ultrason çektilr.sağ göğsümde meme dokusu yokmuş.hatta bi kadın asistan baş hekime bi dilekçe yazsak meme dokusu olmadığı için protez parasınıda sigorta karşılar belki dedi ama doktor imkansız falan dedi.uzman doktor olarak ilker üsçetin başhekim ve profosör necmettin kutlu wardı.hatta asistan olarak orta yaşlardaki derya doktora da kanım pek ısındı :) ama şimdi baş hekim değişmiş sanırım mithat mı ne olmuş.sen gitcektin okmeydanına gittin mi.bence git.bana o anlık fiyat wermişlerdi.sadece protez parasını ödüyeceğimize göre o kadar pahalı değildir.okmeydanında sonra şişli etfalde git.orasıda iyi hastanedir.ben oraya da gidicem.sonra karar vericem.