Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

canım sana okmeydanında sadece protez parasını mı ödiyceksin dediler doktor için ayrı bir ücret istemediler mi? görüştüğün doktorun adı neydı yazarsan cok sevinirim

ewet protez parasını ödüceksin dediler.ama benim sağ göğsüm sorunlu biraz ondan hastaneye para vermeden olabilirm.çok detay konuşmadığımız için bişey diyemicem.ben tolga adlı bi doktora randevu almıştım sonra beni acil plastik cerrahi bölümüne gönderdi.ordaki tüm uzman doktorlar ve asistanlar baktı sonrada baş hekim geldi.ultrason çektilr.sağ göğsümde meme dokusu yokmuş.hatta bi kadın asistan baş hekime bi dilekçe yazsak meme dokusu olmadığı için protez parasınıda sigorta karşılar belki dedi ama doktor imkansız falan dedi.uzman doktor olarak ilker üsçetin başhekim ve profosör necmettin kutlu wardı.hatta asistan olarak orta yaşlardaki derya doktora da kanım pek ısındı :) ama şimdi baş hekim değişmiş sanırım mithat mı ne olmuş.sen gitcektin okmeydanına gittin mi.bence git.bana o anlık fiyat wermişlerdi.sadece protez parasını ödüyeceğimize göre o kadar pahalı değildir.okmeydanında sonra şişli etfalde git.orasıda iyi hastanedir.ben oraya da gidicem.sonra karar vericem.

ewet protez parasını ödüceksin dediler.ama benim sağ göğsüm sorunlu biraz ondan hastaneye para vermeden olabilirm.çok detay konuşmadığımız için bişey diyemicem.ben tolga adlı bi doktora randevu almıştım sonra beni acil plastik cerrahi bölümüne gönderdi.ordaki tüm uzman doktorlar ve asistanlar baktı sonrada baş hekim geldi.ultrason çektilr.sağ göğsümde meme dokusu yokmuş.hatta bi kadın asistan baş hekime bi dilekçe yazsak meme dokusu olmadığı için protez parasınıda sigorta karşılar belki dedi ama doktor imkansız falan dedi.uzman doktor olarak ilker üsçetin başhekim ve profosör necmettin kutlu wardı.hatta asistan olarak orta yaşlardaki derya doktora da kanım pek ısındı :) ama şimdi baş hekim değişmiş sanırım mithat mı ne olmuş.sen gitcektin okmeydanına gittin mi.bence git.bana o anlık fiyat wermişlerdi.sadece protez parasını ödüyeceğimize göre o kadar pahalı değildir.okmeydanında sonra şişli etfalde git.orasıda iyi hastanedir.ben oraya da gidicem.sonra karar vericem.

yok ben daha gitmedim okmeydanınada şişli etfalede en yakın zamanda gıdıcem benımde göğüs gelişimim yok ama devlet hastanesi karşılamadı. şişli etfale gittiğinde banada haber verirsen ücreti fln sevinirim

carpediemm bide sana devlet hastanesini kötülemişler ya yok şu şöyle böyle falan diye devlet hasttanesi yapmıyo diye okmeydanı hastanesinin sitesine gir ordanda plastik cerrahi bölümüne doktorların fotoğrafı war 5-6 tanesi bana bakanlar :) ayrıba kliniğimizde werilen hizmetler die bişey war meme büyültme küçültmeyyi geçtim karın germe kaş kaldırma bile varrr :) devlet hastanesinde bide.moralini sakın bozma.okmeydanı büyük bi hastane.ben her sorunumda randevu alır oraya giderim.babamda orda ameliyat oldu.gayet memnunuz.

carpediemm bide sana devlet hastanesini kötülemişler ya yok şu şöyle böyle falan diye devlet hasttanesi yapmıyo diye okmeydanı hastanesinin sitesine gir ordanda plastik cerrahi bölümüne doktorların fotoğrafı war 5-6 tanesi bana bakanlar :) ayrıba kliniğimizde werilen hizmetler die bişey war meme büyültme küçültmeyyi geçtim karın germe kaş kaldırma bile varrr :) devlet hastanesinde bide.moralini sakın bozma.okmeydanı büyük bi hastane.ben her sorunumda randevu alır oraya giderim.babamda orda ameliyat oldu.gayet memnunuz.
bu hafta veya onumuzdekı hafta gıdıcem okmaydanına görüşmeye. gercı 2000 3000 dolar derlerse, ben veremem o kadar cok fazla geldı bana o fiyata zaten özel hastanedede yaptırabilrsin. bakalım inşallah ordada hayal kırıklığı yaşamam

ben bu ameliyatların sadece özelde olduğunu sanıyordum çok iyi yapmışsınız konu açmakla fiyatlarda çok güzel bendede hiç göğüs yok malesef :KK43: ama şşuan çocuk istiyoruz ameliyat olamam çünkü deformasyon olur 2 tane doğurayım bende büyümezse yaptırıcam ameliyat eşimde istiyor olmamı :KK43: ya kızlar aslında narkozdan fena halde korkuyorum nasıl aşıcam bu durumu bilmiyorum sezeryan olursa amak zorundayım o kesin bakalım bende sizi takip ederim umarım herşey gönlünüzce olur gerçekten kadın olarak çok zor bu göğüs olayı insan kocasından utanıyor benim akrabam yaptırdı onun göğsü sıfırdı ama hocaya sordu günahmı diye hocada eşin istiyorsa değil demiş

canım çok üzüldüm ya napıcaksın şimdi gidicekmisin şişli etfale :KK43:

bende etfale gidicem ya hep berabermi gitsek yoksa ilk giden toplu fiyatmı alsa :KK70: aslında benim bi hemşire arkadasım var gecen telefon ettim anlattım durumu nerde calıstıgını tam bilmiyorum ama etfalde diye hatırlıyorum kız dedi arastırıcam bizim hastanede oluyoor en uygundan yaptırırız dedi tekrar aradıgımda acmadı kendisi biraz dengesizdir :KK53: bidaha arim ben yarın yada gidip baskın yapim en iyisi :KK34::KK34:

bende etfale gidicem ya hep berabermi gitsek yoksa ilk giden toplu fiyatmı alsa :KK70: aslında benim bi hemşire arkadasım var gecen telefon ettim anlattım durumu nerde calıstıgını tam bilmiyorum ama etfalde diye hatırlıyorum kız dedi arastırıcam bizim hastanede oluyoor en uygundan yaptırırız dedi tekrar aradıgımda acmadı kendisi biraz dengesizdir :KK53: bidaha arim ben yarın yada gidip baskın yapim en iyisi :KK34::KK34:

ben cuma günü okmeydanıyla gorsmeye gıdıcem eger yapıyorlarsa senı de soylerım fıyat kırdırmak ıcın ıstersen. sende şişli etfalle görüştüğünde bana haber ver lutfen. zaten konusmadgım ıkı devlet hastanesi kaldı bırı şişli etfal diğeri okmeydanı bunlardada olmazsa devlet hastanesinde olmaz artık :18::18:

ben bu ameliyatların sadece özelde olduğunu sanıyordum çok iyi yapmışsınız konu açmakla fiyatlarda çok güzel bendede hiç göğüs yok malesef :KK43: ama şşuan çocuk istiyoruz ameliyat olamam çünkü deformasyon olur 2 tane doğurayım bende büyümezse yaptırıcam ameliyat eşimde istiyor olmamı :KK43: ya kızlar aslında narkozdan fena halde korkuyorum nasıl aşıcam bu durumu bilmiyorum sezeryan olursa amak zorundayım o kesin bakalım bende sizi takip ederim umarım herşey gönlünüzce olur gerçekten kadın olarak çok zor bu göğüs olayı insan kocasından utanıyor benim akrabam yaptırdı onun göğsü sıfırdı ama hocaya sordu günahmı diye hocada eşin istiyorsa değil demiş

okuyunca şok oldum resmen hoca eşin istiyorsa günah değil demiş öylemi ama eğer bayan göğüs gelişiminin olmamasından dolayı ameliyat olmak isteseydi ama eşi istemeseydi bu durumda bayan günaha girmiş olacaktı öyle mi? eğer doğruysa o zaman hocaya göre günaha karar veren koca oluyor !

yanlış anlaşılmasın ama bende şuanda göğüs ameliyatı için karar aşamasındayım ve araştırma yapıyorum. Bu konunun tıbbi yönüyle ilgilendiğim kadar dini yönüyle ilgilide merak içerisindeyim kocamda yok en iyisi günaha girip girmeyceğimi babam belirlesin :)

ben cuma günü okmeydanıyla gorsmeye gıdıcem eger yapıyorlarsa senı de soylerım fıyat kırdırmak ıcın ıstersen. sende şişli etfalle görüştüğünde bana haber ver lutfen. zaten konusmadgım ıkı devlet hastanesi kaldı bırı şişli etfal diğeri okmeydanı bunlardada olmazsa devlet hastanesinde olmaz artık :18::18:

söle söle benide söle lütfennn bende haftaya gidicem pazartesi veya salı günü gelince yazarım mutlaka

yanlış anlaşılmasın ama bende şuanda göğüs ameliyatı için karar aşamasındayım ve araştırma yapıyorum. Bu konunun tıbbi yönüyle ilgilendiğim kadar dini yönüyle ilgilide merak içerisindeyim kocamda yok en iyisi günaha girip girmeyceğimi babam belirlesin :)

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar her hoca farklı bişey söylüyor emin değilim şüpheye düşüyorum eşim gerçekten bu halde durmamı istemiyor benimde moralim bozuluyor belki hamile kalırsam büyür diye avutuyorum kendimi ben karar verirsem önce istihareye yatarım emin olmam lazım burada güzel olucam diye riske atamam ama gerçekten çok isterim :KK43:

zuzu lütfen yanlış anlama eleştrilerimi
herkes kendi dşüncesini yazmakta özgür tabiki ama bu konuda yeterince araşştırma yapmadan yazdıysan böyle bir şeyi,özellerde ameliyat olmaya gücü yetmeyen bir sürü arkadaşımız var,bu yazdığın elbetteki olabilir ama özellerde olupta üzüntüden ağlayan bir sürü sorun yaşayan arkadaşlarımızıda unutmayalım
normalde çok önemli ameliyatlarda ( kalp beyin böbrek v.s) nasıl güvenebiliyorsak estetik ameliyatlarındada güvenmeliyiz
sırf diğer organlar görünmüyor diye güven olmaz değilmi
ben ilk estetik ameliyatımı özelde oldum çokta memnunum sezeryan bademcik ve oğlumun ameliyatları devlette oldu doktorlarıma minnettarım
ben devlet hastanelerini araştırırken öğrendim bir çok gerçeği
bence durumu elveermeyen yada başka nedenlerle mecbur arkadaşlar doktorlarını iyi araştırıp güven duyarlarsa bir sorun yaşanmıcaktır diye ümit ediyorum :KK34:
bende ameliyatımı olduktan sonra gelişmeleri paylaşıcam umarım güzel şeyler paylaşmak vardır kaderde :KK16:
karamel çok haklısın hastane konusunda ben çok memnun kaldım hiç şekilde sorunum olmadı gerek dikiş izleri gerek ağrı konusunda.nisan 9 unda 2 ay olucak doktorumu görmek için sabırsızlanıyorum çok iyi bir insan çok ilgili illa özeldeki doktorlar ilgili olucak çok iyi ameliyat yapıcaklar diye bişey yok ameliyat önceside bana güven vermişti 1. ayın kontrolünde de çok güzel olmuşlar hiç bir sorun yok dedi Allaha şükür.benim gibi bu ameliyat için para biriktiremeyen ve ödeme durumu olamayanlar için devlet hastanesi bulunmaz nimet herkese tavsiye ederim isteyen herkes bir an önce kafasındaki sor işaretlerinden kurtulup bu ameliyatı olur inşallah:87:

masal_naz gerçekten seni çok iyi anlıyorum göğüssüz insan kendini o kadar eksik hissediyorki hiç bir kıyafet yakışmıyor.ama narkoz alıcaksın bi güzel uyuyacaksın sonra kalkacaksın ki göğüsün var ve göğsünün olmadığı günleri hatılamayacaksın bile emin ol protezi bile hissetmeyeceksin.nakoz yüzünden ameliyat olmaktan hiç korkma canım sen hemşirelerle konuşurken bir iğne yapıyolar ve farkına varmadan uyuyorsun bu ameliyatı gerçekten istiyorsanız ameliya öncesi oluşan bu gibi korkuları kafanızdan silin inanın sonuca değicek :KK76:

karamel çok haklısın hastane konusunda ben çok memnun kaldım hiç şekilde sorunum olmadı gerek dikiş izleri gerek ağrı konusunda.nisan 9 unda 2 ay olucak doktorumu görmek için sabırsızlanıyorum çok iyi bir insan çok ilgili illa özeldeki doktorlar ilgili olucak çok iyi ameliyat yapıcaklar diye bişey yok ameliyat önceside bana güven vermişti 1. ayın kontrolünde de çok güzel olmuşlar hiç bir sorun yok dedi Allaha şükür.benim gibi bu ameliyat için para biriktiremeyen ve ödeme durumu olamayanlar için devlet hastanesi bulunmaz nimet herkese tavsiye ederim isteyen herkes bir an önce kafasındaki sor işaretlerinden kurtulup bu ameliyatı olur inşallah:87:

cnm bende memnun kalacağıma eminim biran önce bende kurtulsam :26:
gel haziran gellll :KK4:

ankarada ameliyat oldun sanırım bende olmak istiyorum hanghi devlet hastanesinde oldun ve hangi doktor yaptı toplam mı 2000 liraya mal oldu silikon şeklini ben damla düşünüyorum seninkiler yuvarlakmı birde ameliyat için koltuk altını istiyorum ameliyat sonrası ağrı çok oldumu?çok soru sorum değilmi:):KK1:
ben şevket gökhan beyhana ameliyat oldum.toplam 1600 tl ye mal oldu benim yuvarak high profil jel dolgu mentor marka.benim göğüs altından oldu ama arkadaşım ankarada nebil bey e ameliyat oldu özelde koltuk altından ameliyat iyileşme süreci daha uzun onda ben iki günde kendim giyinirken o 1. ayında bile zorlanıyordu.ağrım olmadı ağrı kesici bile kullanmadım ben sadece 3 gün eğilip doğrulurken zorlandım çok rahat atlattım bu süreci Allaha şükür darısı başınıza inşallah:KK34:

carpediemm senden gelcek güzel haberleri bekliyorum nerdesiinn tülllaaay seni çok sevioyooomm nolurr geelll böyle bagıran bi adam vardı onun gibiyim gözlerim yollarda :)

carpediemm senden gelcek güzel haberleri bekliyorum nerdesiinn tülllaaay seni çok sevioyooomm nolurr geelll böyle bagıran bi adam vardı onun gibiyim gözlerim yollarda :)

bende çok merak ediyorum carpediemm :26:
umarım görüşmelerin bu sefer istediğin gibi geçmiştir :KK76:
gelir gelmez yaz merakta bırakma bizi :KK16:

X