- 8 Şubat 2011
- 115
- 0
ben değilim canım sen süpersinn bomba bombaa görünce böle oluyom
inşalah canım benim ya şu sıralar tek düşüncem bu olduumarım sende doktorunla sorunsuz bi şekilde haledersin herşey istediğin gbi olurr
bu arada 325 yada 350 cc demıssın senmi karar verdin ölçüsüne doktormu seçti ???
yok cnm doktorum dedi ama denicek tabi ben olabildiğince büyük dedim oda tahminen bu ölçülerde istediğini elde ederiz dedi
benim göğüs dokum var biraz ama soldan fındık kadar bir kısım alınıcak zararsız bişey ama deriye yakın olduğundan rahatsız ediyor diye alıcak solun silikonu biraz daha büyük olucak
anladım cnm umarım çok iyi olur. inşalah bende bu planları yapacağım günü görebilirim:97::97:
anladım cnm umarım çok iyi olur. inşalah bende bu planları yapacağım günü görebilirim:97::97:
öyle deme cnm ben ne sorunlar aştım kaç kişiyi ikna ettim ama tam umutsuzluğa kapıldığımda burdaki arkadaşlar sayesinde yeniden kendime geldim
sağolsunlar hem iğleşme süreçlerini anlatmaları hemde resimlerini paylaşmaları beni azmettirdi
sende sadece iste çok iste
gerisi mutlaka geliyor
miks immm yazı çoktan getirdin maşallah resim çok küçük ama eminim çok güzel görünüyorsundur
ohhh cicişler iğleşti maşallahşimdi sefasını sürme zamanı darısııııı başımızaaaa
İnşaLLah Canım Her şey İstemekle başlar Darısa Başına:78:
ah karamelcim inan bana en çok isteğim şey bu ama hala doktor bulamamak çok üzüyor benisöylediğin doğru bende ne zaman umudumu yitirsem yazılanları okuyup tekrar umutlanıyorum. umarım artık güvenilir ve uygun fiyatlı bir doktor bulurum. hersey senin için de çok iyi olur umarm
bu arada 950 tl protez için peşin olarak verdim.ameliyatım estetiğe girdiği için 650 tl de hastaneye verdim ama taksitlendirme imkanınız var.
olumlu gecerse görüşmem hemen alın beni diye yalvarcam doktora valla hemen olsun bitsin istiyom artık seninde az kalmıs sabret :)
azize dede kılıç ismi alıze diye bi tükkanı varpek bilgi yok internette özgecmiş bide resmini bulabildim ben derim 3 kişi daha getircem size bize ona göre fiyat verin ltfn derim
cnm noldu doktor görümen benide bilglendir lütfen haber bekliyorum
karamel ben özel mesaj gönderemiyorum canım ne yazıkkı o yuzden cevap atamadım. burdan yazıyım cavabımı; benim verebilceğim en yüksek ücret 2milyar. özel birçok yerle konustum ama 4-5 mılyar arasında degısıyor fiyatlar o yuzden devlet hastanesii araştırıyorum
şişli etfale gidin siz dediler banaaaa :84::84:
anladım cnm
aslında sana bir doktor önericem konuşmanda fayda var ama o fiyata yaparmı emin değilim :26:
istanbulda olsam ben ona olucaktım ama istanbul bana çok uzak bide özelde yapıyor devlet hastanesinde yapmıyor
benim devlette olmam lazım
özelden yazıcam bir görüş istersen
canım dolarla olduğnu bu siteden biri söyledi o da gitmiş okmeydanına, sen de dolar olmadığnı söyleyince şaşırdım bak :44: çook teşekkür ederim arzumcum, okmeydanı we şişli etfale gidicem inşlhh..
bugün Eser Aydoğdu hanıma gittim 5000tl fiyatı dedi. 260 cc olur sana dedi fazla büyük olmaz dedi, göğüs kafesim çok darmış yapay olur , meme ucu yuvarlak ,arion high profil yaparım dedi:44:
260 cc bana çook küçük görünüyor ama bilmiyorum yaa büyük olup yapay durmasını da istemiyorumm , çook kararsızm şuan
arkadaşlar dolar olduğunu ben söyledim muayeneye gittiğimde bana bu fiyatı verdiler.ama tam fiyat değil.dediğim gibi protez parasını ödücekmişiz sadece ne kadar iyi bi marka alırsan o kadar fazla ödersin.biz bu ameliyatı yapamayız şartlarımız kötü falanda demediler.başhekim bile muayene etti ve uzman doktora ameliyat hakkında bilgi verin dedi.izlenimlerim iyiydi yani.ama okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi olduğu için tereddütteyim.şişli etfalede gitmeyi düşünüyorum.