Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

azize dede kılıç ismi alıze diye bi tükkanı var pek bilgi yok internette özgecmiş bide resmini bulabildim ben derim 3 kişi daha getircem size bize ona göre fiyat verin ltfn derim

hadi bakalım cnnm beklıyorum haberlerini. umarım uygun fiyat verir

yok cnm doktorum dedi ama denicek tabi ben olabildiğince büyük dedim oda tahminen bu ölçülerde istediğini elde ederiz dedi
benim göğüs dokum var biraz ama soldan fındık kadar bir kısım alınıcak zararsız bişey ama deriye yakın olduğundan rahatsız ediyor diye alıcak solun silikonu biraz daha büyük olucak

anladım cnm umarım çok iyi olur. inşalah bende bu planları yapacağım günü görebilirim:97::97:

anladım cnm umarım çok iyi olur. inşalah bende bu planları yapacağım günü görebilirim:97::97:

öyle deme cnm ben ne sorunlar aştım kaç kişiyi ikna ettim ama tam umutsuzluğa kapıldığımda burdaki arkadaşlar sayesinde yeniden kendime geldim
sağolsunlar hem iğleşme süreçlerini anlatmaları hemde resimlerini paylaşmaları beni azmettirdi
sende sadece iste çok iste
gerisi mutlaka geliyor

miks immm yazı çoktan getirdin maşallah resim çok küçük ama eminim çok güzel görünüyorsundur
ohhh cicişler iğleşti maşallah şimdi sefasını sürme zamanı darısııııı başımızaaaa

ah karamelcim inan bana en çok isteğim şey bu ama hala doktor bulamamak çok üzüyor beni söylediğin doğru bende ne zaman umudumu yitirsem yazılanları okuyup tekrar umutlanıyorum. umarım artık güvenilir ve uygun fiyatlı bir doktor bulurum. hersey senin için de çok iyi olur umarm

sıkma canını cnm geç olsun ama sağlıklı iyi olsun
sağol cnm hepimiz için en iyisi en güzeli olsun inşallah

karamel ben özel mesaj gönderemiyorum canım ne yazıkkı o yuzden cevap atamadım. burdan yazıyım cavabımı; benim verebilceğim en yüksek ücret 2milyar. özel birçok yerle konustum ama 4-5 mılyar arasında degısıyor fiyatlar o yuzden devlet hastanesii araştırıyorum

bu arada 950 tl protez için peşin olarak verdim.ameliyatım estetiğe girdiği için 650 tl de hastaneye verdim ama taksitlendirme imkanınız var.

ankarada ameliyat oldun sanırım bende olmak istiyorum hanghi devlet hastanesinde oldun ve hangi doktor yaptı toplam mı 2000 liraya mal oldu silikon şeklini ben damla düşünüyorum seninkiler yuvarlakmı birde ameliyat için koltuk altını istiyorum ameliyat sonrası ağrı çok oldumu?çok soru sorum değilmi:)

cnm noldu doktor görümen benide bilglendir lütfen haber bekliyorum

anladım cnm
aslında sana bir doktor önericem konuşmanda fayda var ama o fiyata yaparmı emin değilim :26:
istanbulda olsam ben ona olucaktım ama istanbul bana çok uzak bide özelde yapıyor devlet hastanesinde yapmıyor
benim devlette olmam lazım
özelden yazıcam bir görüş istersen

canım ekledim seni çevrimiçi olduğunda konuşalım mutlaka numarasını fln alırım senden. o fıyata yapmaz gibi geliyor banada ama yine konusalım baska sansm kalmadı ztn artk denemekten zarar gelmez

Karamel bende ekli gözüküyorsün silip tekrar ekledim ve mail attım gözükmüyormu hala

Son düzenleme:

arkadaşlar dolar olduğunu ben söyledim muayeneye gittiğimde bana bu fiyatı verdiler.ama tam fiyat değil.dediğim gibi protez parasını ödücekmişiz sadece ne kadar iyi bi marka alırsan o kadar fazla ödersin.biz bu ameliyatı yapamayız şartlarımız kötü falanda demediler.başhekim bile muayene etti ve uzman doktora ameliyat hakkında bilgi verin dedi.izlenimlerim iyiydi yani.ama okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi olduğu için tereddütteyim.şişli etfalede gitmeyi düşünüyorum.

canım sana okmeydanında sadece protez parasını mı ödiyceksin dediler doktor için ayrı bir ücret istemediler mi? görüştüğün doktorun adı neydı yazarsan cok sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…