- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Yok mu ?Merhaba arkadaşlar. Devlette burun ameliyatı olan var mı ? Memnun kaldınız mı? Ben özelde olacağım ama 22 bin verip. Burnumda eğrilik var nefes almamı engelliyor. Doktor burnumun şeklini de düzelteceğini söyledi. Ama o kadar para da gözüme gelmeye başladı. Devlette hiç sormadım bu arada.
Devlet hastanesinde estetik olmaz hanımefendi… istediğiniz gibi olmadıgında asla dava etme hakkınız dahi olmaz. Özel doktorunu tutar özel parası kadar para öder sadece hastaneyi ameliyathaneyi devletten karsılarsın yani devlete yatısın yapılır o ayrı. Bunun haricinde devlette estetik olmaz. Devlette estetikk olmaaaazzzzzzzz.Merhaba arkadaşlar. Devlette burun ameliyatı olan var mı ? Memnun kaldınız mı? Ben özelde olacağım ama 22 bin verip. Burnumda eğrilik var nefes almamı engelliyor. Doktor burnumun şeklini de düzelteceğini söyledi. Ama o kadar para da gözüme gelmeye başladı. Devlette hiç sormadım bu arada.
Ben oldum devlette çok memnunum önemli olan doktorun iyi olması bence çok tanıdığım özele oldu ama düştü , geniş oldu ben devlette oldum plastik cerrahiye doğal bı burnum olduDevlet hastanesinde estetik olmaz hanımefendi… istediğiniz gibi olmadıgında asla dava etme hakkınız dahi olmaz. Özel doktorunu tutar özel parası kadar para öder sadece hastaneyi ameliyathaneyi devletten karsılarsın yani devlete yatısın yapılır o ayrı. Bunun haricinde devlette estetik olmaz. Devlette estetikk olmaaaazzzzzzzz.
Yüz bu ne kadar önemli. 10 kez revizyon gecirirsin sonra
Ben de devlet Hastanesinde oldum sadece estetik. beni ameliyat eden doktorda ikisini birden yapiyo tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar. Devlette burun ameliyatı olan var mı ? Memnun kaldınız mı? Ben özelde olacağım ama 22 bin verip. Burnumda eğrilik var nefes almamı engelliyor. Doktor burnumun şeklini de düzelteceğini söyledi. Ama o kadar para da gözüme gelmeye başladı. Devlette hiç sormadım bu arada.
Hangi hastane istanbul mu?Ben de devlet Hastanesinde oldum sadece estetik. beni ameliyat eden doktorda ikisini birden yapiyo tavsiye ederim.
AnkaraHangi hastane istanbul mu?
22 bin bana uygun geldi. Benim sorduklarım hep 50 binden kapı açıyor. Hangi hastane?Merhaba arkadaşlar. Devlette burun ameliyatı olan var mı ? Memnun kaldınız mı? Ben özelde olacağım ama 22 bin verip. Burnumda eğrilik var nefes almamı engelliyor. Doktor burnumun şeklini de düzelteceğini söyledi. Ama o kadar para da gözüme gelmeye başladı. Devlette hiç sormadım bu arada.
Bende 23 500 e oldum 5 ay önce ki verdiği fiyatti o zmn da 30 oldu diyorlardı ki bu fiyatta olsa şimdiye göre çok iyi öyle uygun fiyatlı estetik yapan doktor yok22 bin bana uygun geldi. Benim sorduklarım hep 50 binden kapı açıyor. Hangi hastane?
Siz nerede oldunuz memnun kaldınız mjBende 23 500 e oldum 5 ay önce ki verdiği fiyatti o zmn da 30 oldu diyorlardı ki bu fiyatta olsa şimdiye göre çok iyi öyle uygun fiyatlı estetik yapan doktor yok
Urfadayım ben. Suan için memnunum burnumdan. Burun ucumda destek yokmuş benim. Düsüktü yani burnum. Kıkırdak eklediğini söyledi. Burnum kalın derili bir de. Baştan a kücük bir burun bekleme demişti zaten bana. Şuan şişliklerim var. Nefes almam eskiye nazaran iyi. Burnum da güzel düşmezse çok. Zaten onu göze alarak biraz yukarı aldığını söyledi. Biraz düşse de sırıtmaz inşallah. Şimdilik iyi yani. 3. Haftaya girdim22 bin bana uygun geldi. Benim sorduklarım hep 50 binden kapı açıyor. Hangi hastane?
ne kadar ücret ödedinizBen de devlet Hastanesinde oldum sadece estetik. beni ameliyat eden doktorda ikisini birden yapiyo tavsiye ederim.
23.500ne kadar ücret ödediniz
Ankara bilkentte oldum evet memnunum devlet hastanesindeSiz nerede oldunuz memnun kaldınız mj
merhaba hangi doktora oldunuz acabaAnkara bilkentte oldum evet memnunum devlet hastanesinde
Ramazan erkin ünlümerhaba hangi doktora oldunuz acaba