Devlet Hastanesinde burun estetiği fiyatları

Fastandlazy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
12
1
1
27
Merhaba ben yaklaşık bir ay sonra burun ameliyatı olacağım.Grip olduğum zaman doktora gitmiştim burnumda problem oldugunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi.Bende yanında estetikte yapabilir misiniz ve fiyatları nedir diye sordum.Kendisi sağlıkla ilgili olan problem için bir ücret alınmayacağını ama estetikle ilgili olan kısmı için fiyat bilmediğini sistemde çıkabileceğini söyledi.Bilgisi olan var mı?

2500 tl civari.

Devlet hastanesi oldugu icin degismiyor diyorlar. 2017 fiyati 2000 2200 tl imis. Persembe gunu sordum 2500 tl olmus dediler.

Devlet hastanesi oldugu icin degismiyor diyorlar. 2017 fiyati 2000 2200 tl imis. Persembe gunu sordum 2500 tl olmus dediler.
Anladim bir arkadaşım geçtiğimiz aralik ayında Kocaeli devlet hastanesinde estetik cerrahina 1700 TL ödeme yapmış o yüzden sordum.Tesekkur ederim çok sağolun en azından bir fikrim olsun hazırlıklı gideyim.Hastanelerde taksit imkanı var mı bu arada

Rica ederim. Kucuk illerde belki biraz daha ucuz olabilir. Benim soyledigim Ankara fiyatlariydi.

Arkadasiniz hangi devlet hastanesinde ameliyatini oldu acaba ve doktorunun ismi nedir bende kocaelinde ameliyat olucam da fiyatı cok uygunmuş

Arkadasiniz hangi devlet hastanesinde ameliyatini oldu acaba ve doktorunun ismi nedir bende kocaelinde ameliyat olucam da fiyatı cok uygunmuş
Şimdi sordum uyuyo olabilir yarın söylerim size.Ve çok memnun kendisi.2500 demişler ona ameliyattan önce ücret ödemeye gidince 1700 TL istemişler tanıdıklari falan değil.Hem sağlık sorunu gitti hemde güzel bir burnu var şimdi

Arkadaşınız cevap vermedii mi lütfen cevap verin

Merhabalar, ben 25 ocakta Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesinde deviasyon ve kemer nedeniyle estetik ameliyat oldum ve 1600 ameliyat parasi+110 lira ameliyat malzemesi ucreti odedim. Burnumdan ve seklinden simdilik gayet memnunum.

Merhabalar, ben 25 ocakta Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesinde deviasyon ve kemer nedeniyle estetik ameliyat oldum ve 1600 ameliyat parasi+110 lira ameliyat malzemesi ucreti odedim. Burnumdan ve seklinden simdilik gayet memnunum.
Peki KBB ye mi gittiniz yoksa estetik cerrahina mi?

Peki KBB ye mi gittiniz yoksa estetik cerrahina mi?

Ben once KBBye gittim ameliyat gerek diyecegini tahmin ediyodum rontgen cektirdi ve icerde egrilik var dedi ameliyat gerekiyo dedi ve beni plastik cerraha yonlendirdi. Plastik cerrah zaten rontgene bakinca direk ameliyat tarihi verdi ama devlet hastanelerinde hele ki anlara gibi yerlerde en az 1-2 ay sonrasina tarih veriyolar yogunluktan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…