• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet Hastanesinde burun estetiği fiyatları

Devlet hastanesindeki doktoru iyi arastirmalisiniz. Her pahali doktorda iyi yapacak diye birseyde yok degilmi. Binlerce lira verip para burnu cok kotu olanlarida gorduk. O doktorlarin guzel yapacaginin garantisi varmi peki. O kadar parayi alip sonraki surecte hastasinin yuzune bile bakmayanda var. Devlet hastanesi yogunluga gore 3 ile 3.5 ay sonrasina gun veriyor. Ilgi alakada doktora gore degisir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde burnumda dışardan görülen eğrilik var ama en önemlisi ictede var nefesi çok kötü etkiliyor özellikle gece uyurken kbb doktoru bana 13agustosa gün verdi eğer estetikte istiyorsan git sekreterden fiyati öğren dedi bi kağıt verdi o bankota gore 960tl cikti çok uygunmuş bende kabul ettim direk

Benimde burnumda dışardan görülen eğrilik var ama en önemlisi ictede var nefesi çok kötü etkiliyor özellikle gece uyurken kbb doktoru bana 13agustosa gün verdi eğer estetikte istiyorsan git sekreterden fiyati öğren dedi bi kağıt verdi o bankota gore 960tl cikti çok uygunmuş bende kabul ettim direk
Hangi hastane canım

Back