devlet hastanesın bugun karsılastıgım çalısan nekadar vıjdansız umursamaz kendını begenmıs anmadım

Iyi sabretmissin canim ya bende korkudan devlet hastanelerine gitmiyorum genelde cogu umursamaz ve sacma sapan davraniyor ozellerinde hepsi iyi diyemem ama daha iyi davranildigi kesin -.-

Özelde nakit para kokusu daha çokta ondan.
 

keşke orda bağırıp çağırsaydın ne terbiyesiz ahlaksız insanlar var. adam vermiyorum deyince hemşire neden müdahale etmedi?
bir de barkod vermeme gerekçesi nedir yani keyfi gelmediği için mi vermiyo barkod? tek işi barkod vermek olan bi insan neden böyle davranır sanırsın hastanenin sahibi. lütfen şikayet et çok ciddi şekilde bak sadece sana değil başkalarına da bağırıyomuş devlet hastanesi diye babasınıbn malı mı.
 
Keske susmasaysın ya hep susa susa bu ınsafsıLar bu hale gelıyolarlar sızede buyuk gecmıs olsun ama mutlaka sıkayer edın boyle olaylara kayıtsız kalmamamız lazım kı bu fırsatcılar kendılerıne gelsınler.
 
Burda buna benzer konular ara ara açılıyor. Onlara da yazmıştım. Bu hastane çalışanlarının özgüveni nerden geliyor. Herkesi canından bezdirdiler artık. Bunlara nasıl oluyorsa hiçbirşey olmuyor.
 
bundan sonra susmamayı ögrenin bence ben ki çok mülayim bir insanımdır kadın çalışan koca bankada paramı bozduramam para yokdeyince açtım agzımı yumdum gözümü müdüre kadar şikayet edicektim hallettiler işimi, eger başın eğik zavllı durursan karşılarında seni ezerler işte öyle, o adam öyle dediğinde heyyyt lan nasıl vermiyosun seni şikayert ederim deseydin onlar olmuycaktı , kesinlikle açıkgöz olucaksın bunu ögren.
 
yanına arkadası gelmıs tablette ugrasıp sohbet edıyordu canım keske susumasaydım ama adam okadar terbıyesızkı ınsanın agzını actırmıyor ınan genetık doktroum genetık labortuarındakı hemsıreler okadar ıyıydıkı... ama kan alma bolumde orda oturup hergelene bagıran cagıran sankı hastanenın sahıbı dedıgın gıbı bırsuru ınsana bagırdı yaslı genc demeden sıkayet edttım saglık bakanlıgına ınsalllah gerek yapılır 2 kişi oturuyorlar tek ıslerı sıteme kımlık bılgılerını gırıp barkot vermek onu bıle yapmyorlar anca hakeret bagrıs cagrıs kendılerını bısey sanıyorlar
 
gercekten rabbım boyle ınsanlara fırsat vermesın dusurmesın boylelerıne bu yaptırdıgım testler ozelde 3 bınlara tutuyor ocakta tub bebege baslamadan hal edeyım dedım genetık doktorum cok ıyıydı gecen hafta ılk gıttıgımde bana kan vermeye gelınce bıdahakı gelısınde dosyanı getır gereken n nevarsa yapılmamıs butun testlerını yaptırayım ben dedı dusunun nekadar ıyı bı doktor goturdum sagolsun eksık olan testlerımı yazdı... bıde tub bebek ıcın rapor cıkarmayı dusunuyorum vaz gectım bısene ugrasırdım heralde rapor ıcın sureklı test felan yapılırdı bunun gıbı calısanlar yuzunde hem canımdan olurdum hemde karakolluk olurdum
 
Son düzenleme:
inşallah ettıgım sıkayette geren yapılırdı bıdaha ınsanlara boyle davranmamıyı ogrenır dengesız
 
ayy sinirden gözlerim pörtledi..Nası sessiz kalırsın canım sen hastasın bide trombosit var..Bİ kere hiç bişeyin olmasa bile seni kimse in çık yaptıramaz..Bakmışlar sesin çıkmıyo stres atmışlar.Yarın git başhekime anlat dava açıcam yada gelip benden eşşek gibi özür dilicekler de..Sana çemkiren adamında adını al..Bu nedir ya sanki maaşı bize alıyo böyle tiplere sinir oluyorum..Ben de her hastaneye gitmem de kavga ederim mutlaka ya bi uyanık sırama geçer ya bi görevli artistlik yapar..Ben de haddini bildiririm..Ama çok iyiler de var ya onlar insan olsun bizde insanız yani...
 
Son düzenleme:
haklısın canım onlardan bısey beklemıyoruz nazıkce duzgunce ıslerını yapsınlar hanı desem eksık bı belgem kaydım vs olsa oda yoktu cok ıyı calısanlarda var bunlar yuzunden ınsan devlet hastanesıne gıtmeye korkuyor ne bıcım ınsalar var anlamadımkı
 
Off bana denk gelecekti var ya, doğduğuna pişman ederdim onu. Orada onu bir güzel rezil eder, bir de mahkemelik yapardım olayı. Terbiyesiz, vicdansız... Böyle mesleğinden nefret eden, sanki zorla orada tutuluyormuş gibi, yaptığı işi de lütufta bulunuyormuş gibi yapan insan müsveddelerine hiç tahammülüm yok. Neyse... Umarım şikayetiniz bir işe yarar.
Ayrıca geçmiş olsun.
 
Her zaman soylerim bu hastane calisanlarinda kesinlikle vicdan ve empati duygusu olmali ama bazilarinda malesef vicdandan eser yok. Kesinlikle sikayet etmelisiniz demek kimse sikayet etmemis ki simdiye kadar herkese boyle davranmis.
 
Yaşadığım yerde böyle bişey gelse başıma çok şükür tanıdıklarım sayesinde iyi bi ayar verilirdi ama başka bi yerde olsa da kesinlikle şikayet ederdim.sağlık söz konusu başka hiçbişeye benzemez.ki olmasa bile o kim oluyo size bağırıyo canım.neden sessiz kalıyosunuz.valla bende sakin iyi niyetliyimdir ama böyle biri karşısında da tırnaklarınızı çıkarmanız gerek biraz.
Geçmiş olsun bu arada.ablamda yaptırmıştı bu testi.genetik bi sorunu varmış.tüp bebek yaptırdı ve şimdi ikizleri var.en kısa zamanda sizinde bi bebeğiniz olur inşallah :)
 

Okuduğum bu konudaki herkes cahil lik etmiş. Yukarı kattaki barkod olmadan kanı almayan kişi dışında. Barkod kesen zaten en büyük hhatalı kişi, ama o barkod olmadan hemşire ne cesaretle kanı aldı, sen ne cesaretle verebildin kardeşim. Ya hiçttanımadığın biri ile kanlar karissa o zaman ne olacaktı. Al sana yine bir dünya test vs.ya da durumunu değişik gösterecek herhangi birsey.Belki o anki kan sayımı ile dosyana başka şeyler eklenecekti.Belki kan sayımı iyi çıkacaktı ama bu sefer senin için bu yine yanılgı yine hata demek.Lutfen dikkat et arkadaş, senin durumun çok riskli.Yakinimdaki biride aynı rahatsizlik tan muzdarip.Seni senden başka kimse o kadar düşünemez. Lütfen dikkatli ol.

Benim yakınım t.c.kimligine bile not yapıştırdi. Ola ki hastalığının bilmeyen bir yerde birsey olursa bilinsin diye.Yani sen lütfen ilk kendini düşün ve gerekli bütün tedbirlerini al.Benim o an tek yapacağım şey ver bakalım ismini sonrada alo 184 şu kişi şunları yapmıştır. Eve gelince de netten bir şikayet. Böyleleri hak ediyor.En azından ceza almasa bile kulağı çekildiği için daha dikkatli davranmak zorunda kalıyorlar. Umarım sizde iyiliginiz icin daha dikkatli olursunuz.Sagliginiz için gerekirse dişini zi göstereceksiniz.

Bu arada biliyorsunuz dur belki ama soyleyeyim yine.2 sene kendinizi iyi hissedip(özelde falan kan testi yaptirip) devletteki dosyanızın olduğu yere gitmez iseniz dosyanızı kapatıyorlar. Tamamen iyilesirsiniz umarım, ama kayıtlı olduğun yerdeki doktorlar tamam artık iyisiniz dosyanızı kapatıyorum demedigi müddetçe iyi olsaniz da gidin, aklinizda olsun..