Okuduğum bu konudaki herkes cahil lik etmiş. Yukarı kattaki barkod olmadan kanı almayan kişi dışında. Barkod kesen zaten en büyük hhatalı kişi, ama o barkod olmadan hemşire ne cesaretle kanı aldı, sen ne cesaretle verebildin kardeşim. Ya hiçttanımadığın biri ile kanlar karissa o zaman ne olacaktı. Al sana yine bir dünya test vs.ya da durumunu değişik gösterecek herhangi birsey.Belki o anki kan sayımı ile dosyana başka şeyler eklenecekti.Belki kan sayımı iyi çıkacaktı ama bu sefer senin için bu yine yanılgı yine hata demek.Lutfen dikkat et arkadaş, senin durumun çok riskli.Yakinimdaki biride aynı rahatsizlik tan muzdarip.Seni senden başka kimse o kadar düşünemez. Lütfen dikkatli ol.
Benim yakınım t.c.kimligine bile not yapıştırdi. Ola ki hastalığının bilmeyen bir yerde birsey olursa bilinsin diye.Yani sen lütfen ilk kendini düşün ve gerekli bütün tedbirlerini al.Benim o an tek yapacağım şey ver bakalım ismini sonrada alo 184 şu kişi şunları yapmıştır. Eve gelince de netten bir şikayet. Böyleleri hak ediyor.En azından ceza almasa bile kulağı çekildiği için daha dikkatli davranmak zorunda kalıyorlar. Umarım sizde iyiliginiz icin daha dikkatli olursunuz.Sagliginiz için gerekirse dişini zi göstereceksiniz.
Bu arada biliyorsunuz dur belki ama soyleyeyim yine.2 sene kendinizi iyi hissedip(özelde falan kan testi yaptirip) devletteki dosyanızın olduğu yere gitmez iseniz dosyanızı kapatıyorlar. Tamamen iyilesirsiniz umarım, ama kayıtlı olduğun yerdeki doktorlar tamam artık iyisiniz dosyanızı kapatıyorum demedigi müddetçe iyi olsaniz da gidin, aklinizda olsun..