• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlet hastanesın bugun karsılastıgım çalısan nekadar vıjdansız umursamaz kendını begenmıs anmadım

Kimseye kendinizi ezdirmeyin bir kamu çalışanı olarak söylüyorum bunu kimse size bagirip cagirma hakkina sahip degildir herkes haddini bilmek zorunda ben nasil dikkatli davraniyorsam insanlarla muhattap olurken karsimdaki insanda benimle konusurken benle muhattap olurken dikkatli olmak zorunda.soyle tiplerlede karsilasiyorum sozde kendini ezdirmiycek diye en ufacik lafla parlayan yukardan bakan oyle insanlardan olmayin tabiki ama sesinizi cikarin o devir eskide kaldi artik birak barkod vereni hemsiresi doktoru bile seni azarlayamaz kimsenin kimseden bir ustunlugu yok herkes haddini bilsin !

inşallah canım cuma gunu hastaneye gıdıcam bıkac tahlıl sonucumu almak ıcın hastaneden donuş yapılır tekrar sorarlarsa hastaneye gelecegımı orada gerekırse yetkılerle yuzyuze gorusme yabalıcegımı soyluycam

hastaneye gidince o kibirli görevliyi bulun ve gözünün içine bakarak, seni şikayet ettim diye söyleyin. birazcık ayarını bilsin ve o zamana kadar sonuç çıkmazsa ismini öğrenip tekrar bildirin. şikayetinizin takibinde siz olun, onların inisiyatifine bırakmayın.

Vakit kaybetmeden sabime şikayet et ne biçim bi muameledir bu ya dengesiz kalksın gitsin oradan ben de sağlık çalışanıyım haklı olduğumuz durumlar oluyor ama bu kesinlikle sana yapılmış çok büyük bi terbiyesizlik.

Kendilerini ne zannediyorlar bunlar ! Derhal sikayet edin bu insan kilikli hayvanlari ! Sinir oldum su an sonra bize saldiriyorlar diye kendilerini masummus gibi gosteriyorlar siddette karsiyiz elbette ama bunlarda tam dayaklikmis gercekten !

Böylelerine dişini tırnağını göstereceksin kes be şimdi şikayet edyrm de bk it gibi olur .bnde 12 senedr yılda en az 3 kere giden ve tecrübe kazann biriym haklısın haksızlar bile bağırıyor tersliyor

Bir daha boyle bir olayla karsilasirsaniz "isinizden memnun degilsiniz herhalde. Adinizi soyadinizi alayim" deyip yaz bir yere. Bir tırsıyolarki sorma. Kuzu oluyorlar.

kızlar hayatımda bukadar kendını begenmıs umursamaz bı ınsan gormedım vallahı... bugun ınanın cınnet gecırdım genetık bazı testlerımı yaptrımak ıcın sabah erkenden kan alma bolumu ıcın sıra aldım beklıyorum 7 tüp kan alıncak bekledım sıram geldı verdım kagıdı.... bayan dedı yukardan tuplerı al gel aldım geldım yanındada bır erkek calısan kayıt yapıp barkot verıcek tek yapacagu bu.... herkeze yaslı genc demeden bagırıyor dengesız ıcımden dedım kesın bu banada bısey der.... neyse kan alıcak olan hemsıre elımdekı tuplerı gordu dedı barkot ala bı eksık olmasın adamın yanıa gıttım gıt alsın kanını vermıyorum barkot dedı neyse hemsırenın yanı dondum dedım boyle dıyor hemsırede seslendı benı gonderdı gene bana sen hala burdamısın ne barkotu gıtt dıyorum sana sınırlendırme benı dedı ben bısey demedım ben pek ses cıkaramayn hep susan bırı oldugum ıcın oldugum ıcın neyse.... bayan 6 tup kan aldı benden onları yukarı cıkarmam lazımdı genetık laborotuarına cıkardım ordakı bayanlar cok ıyıydı valla allah razı olsun.... ordakı bayn dedıkı sana barkot verılmedımı bı karısıkklık olucak 3 tubu baana ver assadan barkot al 3 tubude yanımdakı arkadaıma verceksın sımdı verme karısır 2 3 kere us kat alt kat gıt gel yaptım bıda ındım assa barkot vermeyen bagıran adamın yanındakı bayana uzattım kımlıgı dedı eksık var 1 tup daha kan alınck barkotu verdı hemsıreye gıttım elımde tupte kanlar pıhtılascak nerdeyse hemsıre dedı ben sana demedımmı barkot cıkar bak ıkıncıkez delıncek kolun bende ben napım kovdu benı 2 kere dedımm kanı aldı ıyneyı cıkardı kolumdan nasıl kan bosalıyor ama kolum hep kan oldu ben itp tırombasıt hastasıyım ıyne bıle batsa elıme kanama ve kanamnın durmama rıskı var dusnun artık okadar cok uzuldumkı sınırlendımkı bısey dıyemedım us kata cıktım 3 kanı bıde barkotları verdım ordakı bayan gordu komudakı kanları dedkı ben dun aksam senın kanını almadımkı kolun 2 kere delınmesın dıye bende anlattım durumu bunlarnasıl ıs yapıyor sana bagırmaya kovmaya boyle davramaya nehakkı var.... ben ses cıkarmadım ama esım yanımda olsaydı ortalık cok kotu karısırdı onun yuzunden hayatım tehlıkeye gırbılırdı dengesız hıc dınlemeden sureklı bagırdı cagırdı agzımı acmama ızın vermedı kolum okadar cok agrıyorkı cok kan kaybettım bugun...
ŞİKAYET ET KESİNLİKLE ,,,

:KK62:uffff ben olacaktim ki yerinde. o bir bagirsa ben uc bagiririm. sessiz sakinimdir bende ama bir tasma noktam vardir orasi asilinca icimde biriktirdigim ates disari volkan olarak cikar

merhaba kızlar bugun hastaneden aradılar bımrdende epostama mesaj geldı calısan gorevlıyı sozlu olarak uayrmıslar hastalara karsı konusma ve davranıslarını duzeltme konusunda... onun gıbı ukala herkeze bagırıp duran bırı ınsallah dıkkate almıstır bu uyarıyı

merhaba kızlar bugun hastaneden aradılar bımrdende epostama mesaj geldı calısan gorevlıyı sozlu olarak uayrmıslar hastalara karsı konusma ve davranıslarını duzeltme konusunda... onun gıbı ukala herkeze bagırıp duran bırı ınsallah dıkkate almıstır bu uyarıyı
ben olsam gıcıklığına hastaneye gider uzaktan takip ederdim başka hastalara nasıl davranıyor,uyarı işe yaramışmı diye.eğer yine aynıysa yine şikayet ederdim,valla senin yerinde ben olsam takmıştım kafayı ona,yine şanslıymış ki senin gibi sessiz birisine rastlamış.

Back