geçmiş olsun maalesf bazı çalışanlar böyle kendilerini ne sanıyorlarsa artıkkızlar hayatımda bukadar kendını begenmıs umursamaz bı ınsan gormedım vallahı... bugun ınanın cınnet gecırdım genetık bazı testlerımı yaptrımak ıcın sabah erkenden kan alma bolumu ıcın sıra aldım beklıyorum 7 tüp kan alıncak bekledım sıram geldı verdım kagıdı.... bayan dedı yukardan tuplerı al gel aldım geldım yanındada bır erkek calısan kayıt yapıp barkot verıcek tek yapacagu bu.... herkeze yaslı genc demeden bagırıyor dengesız ıcımden dedım kesın bu banada bısey der.... neyse kan alıcak olan hemsıre elımdekı tuplerı gordu dedı barkot ala bı eksık olmasın adamın yanıa gıttım gıt alsın kanını vermıyorum barkot dedı neyse hemsırenın yanı dondum dedım boyle dıyor hemsırede seslendı benı gonderdı gene bana sen hala burdamısın ne barkotu gıtt dıyorum sana sınırlendırme benı dedı ben bısey demedım ben pek ses cıkaramayn hep susan bırı oldugum ıcın oldugum ıcın neyse.... bayan 6 tup kan aldı benden onları yukarı cıkarmam lazımdı genetık laborotuarına cıkardım ordakı bayanlar cok ıyıydı valla allah razı olsun.... ordakı bayn dedıkı sana barkot verılmedımı bı karısıkklık olucak 3 tubu baana ver assadan barkot al 3 tubude yanımdakı arkadaıma verceksın sımdı verme karısır 2 3 kere us kat alt kat gıt gel yaptım bıda ındım assa barkot vermeyen bagıran adamın yanındakı bayana uzattım kımlıgı dedı eksık var 1 tup daha kan alınck barkotu verdı hemsıreye gıttım elımde tupte kanlar pıhtılascak nerdeyse hemsıre dedı ben sana demedımmı barkot cıkar bak ıkıncıkez delıncek kolun bende ben napım kovdu benı 2 kere dedımm kanı aldı ıyneyı cıkardı kolumdan nasıl kan bosalıyor ama kolum hep kan oldu ben itp tırombasıt hastasıyım ıyne bıle batsa elıme kanama ve kanamnın durmama rıskı var dusnun artık okadar cok uzuldumkı sınırlendımkı bısey dıyemedım us kata cıktım 3 kanı bıde barkotları verdım ordakı bayan gordu komudakı kanları dedkı ben dun aksam senın kanını almadımkı kolun 2 kere delınmesın dıye bende anlattım durumu bunlarnasıl ıs yapıyor sana bagırmaya kovmaya boyle davramaya nehakkı var.... ben ses cıkarmadım ama esım yanımda olsaydı ortalık cok kotu karısırdı onun yuzunden hayatım tehlıkeye gırbılırdı dengesız hıc dınlemeden sureklı bagırdı cagırdı agzımı acmama ızın vermedı kolum okadar cok agrıyorkı cok kan kaybettım bugun...
saglık bakanlıgına sıkayet ettım yazdılar sıkeyetımı ınsallah gerekenıde yaparlar hele ordakı teyzelere amcalara cok uzuldum ıcım gıttı tabı sonra bende nasıbımı aldımSusma şunlara karşı ya. Doktorlardan azar yedikleri için hep bunlar. İşini adam gibi yapsın, şikayet et sağlık bakanlığına.
ben allah muhtaç etmesin hiç gitmiyorum özele..neden gideyimki bir sürü para ödüyoruz sağlık sigortası için..böyleleride var şimdi bir şeydesen senden çok bağırırlar allah sabır versin hepimize..Iyi sabretmissin canim ya bende korkudan devlet hastanelerine gitmiyorum genelde cogu umursamaz ve sacma sapan davraniyor ozellerinde hepsi iyi diyemem ama daha iyi davranildigi kesin -.-
Ben ''ALO 182''de calısıyorum bırcok magdur hasta bazen bızı bıle arayabılıyor, ılk yaptgımız sey hastaları ''ALO 184''e yonlendırmek oluyor, hıc merak etme canım hıcbır ısın pesını bırakmıyor saglık bakanlıgı, emınım kı gereken yapılacaktır.aradım canım ısımı aklıma geldıde radım sıkyet ettım ınsallah gereken yapılır
Orasi oyle birsuru para oduyoruz ama devlete gittigimdeki umursamazligi ilgilenilmemezligi gorunce sagligimi emanet edemem asla dedim ozellerdede ne skandallar oluyor hepsi dort dortluk degil tabi ama elinden geldigince cok arasturip iyi secmek gerekiyor ki icim rahat olsun sagligimi teslim ettigimdeben allah muhtaç etmesin hiç gitmiyorum özele..neden gideyimki bir sürü para ödüyoruz sağlık sigortası için..böyleleride var şimdi bir şeydesen senden çok bağırırlar allah sabır versin hepimize..
Vermiyor bazi densizler zor geliyoe herhalde.Diğer barkod alacakları neden kovmuyor sonuçta zaten işi o nasıl vermiyorum diyebilir ki öylr bir lüksü yok yani önce barkod verilir onu kan alan bayana verirsiniz sonra kanınız alınır zaten kan alan bayan önce barkoda bakar sonra kanı alır siz neden ses çıkarmıyorsunuz kaç kere barkod al demiş hemşire yani hemşire gönderdi al dedi sorun çıkar dedi demek çok mu zor bir inadı neden siz de tutmuş anlamadım ama ben olsam azarlardım valla hiçte susmazdım.
o konuda haklısınız ben doğumumuda burun ameliyatımıda devlette yaptırdım..sadece hemşireler çok ilgili değildi onun haricinde sorun yaşamadım..Orasi oyle birsuru para oduyoruz ama devlete gittigimdeki umursamazligi ilgilenilmemezligi gorunce sagligimi emanet edemem asla dedim ozellerdede ne skandallar oluyor hepsi dort dortluk degil tabi ama elinden geldigince cok arasturip iyi secmek gerekiyor ki icim rahat olsun sagligimi teslim ettigimde
cok sagol canım ınsallah pesını bırakmazlarda kendını bısey sanıp mılletın hayatıyla oynamak hakaret etmek nedemekmıs anlar..Ben ''ALO 182''de calısıyorum bırcok magdur hasta bazen bızı bıle arayabılıyor, ılk yaptgımız sey hastaları ''ALO 184''e yonlendırmek oluyor, hıc merak etme canım hıcbır ısın pesını bırakmıyor saglık bakanlıgı, emınım kı gereken yapılacaktır.
Gecmıs olsun.
kızlar hayatımda bukadar kendını begenmıs umursamaz bı ınsan gormedım vallahı... bugun ınanın cınnet gecırdım genetık bazı testlerımı yaptrımak ıcın sabah erkenden kan alma bolumu ıcın sıra aldım beklıyorum 7 tüp kan alıncak bekledım sıram geldı verdım kagıdı.... bayan dedı yukardan tuplerı al gel aldım geldım yanındada bır erkek calısan kayıt yapıp barkot verıcek tek yapacagu bu.... herkeze yaslı genc demeden bagırıyor dengesız ıcımden dedım kesın bu banada bısey der.... neyse kan alıcak olan hemsıre elımdekı tuplerı gordu dedı barkot ala bı eksık olmasın adamın yanıa gıttım gıt alsın kanını vermıyorum barkot dedı neyse hemsırenın yanı dondum dedım boyle dıyor hemsırede seslendı benı gonderdı gene bana sen hala burdamısın ne barkotu gıtt dıyorum sana sınırlendırme benı dedı ben bısey demedım ben pek ses cıkaramayn hep susan bırı oldugum ıcın oldugum ıcın neyse.... bayan 6 tup kan aldı benden onları yukarı cıkarmam lazımdı genetık laborotuarına cıkardım ordakı bayanlar cok ıyıydı valla allah razı olsun.... ordakı bayn dedıkı sana barkot verılmedımı bı karısıkklık olucak 3 tubu baana ver assadan barkot al 3 tubude yanımdakı arkadaıma verceksın sımdı verme karısır 2 3 kere us kat alt kat gıt gel yaptım bıda ındım assa barkot vermeyen bagıran adamın yanındakı bayana uzattım kımlıgı dedı eksık var 1 tup daha kan alınck barkotu verdı hemsıreye gıttım elımde tupte kanlar pıhtılascak nerdeyse hemsıre dedı ben sana demedımmı barkot cıkar bak ıkıncıkez delıncek kolun bende ben napım kovdu benı 2 kere dedımm kanı aldı ıyneyı cıkardı kolumdan nasıl kan bosalıyor ama kolum hep kan oldu ben itp tırombasıt hastasıyım ıyne bıle batsa elıme kanama ve kanamnın durmama rıskı var dusnun artık okadar cok uzuldumkı sınırlendımkı bısey dıyemedım us kata cıktım 3 kanı bıde barkotları verdım ordakı bayan gordu komudakı kanları dedkı ben dun aksam senın kanını almadımkı kolun 2 kere delınmesın dıye bende anlattım durumu bunlarnasıl ıs yapıyor sana bagırmaya kovmaya boyle davramaya nehakkı var.... ben ses cıkarmadım ama esım yanımda olsaydı ortalık cok kotu karısırdı onun yuzunden hayatım tehlıkeye gırbılırdı dengesız hıc dınlemeden sureklı bagırdı cagırdı agzımı acmama ızın vermedı kolum okadar cok agrıyorkı cok kan kaybettım bugun...
Nasıl sesin çıkmaz sen şakamısın ya..kızlar hayatımda bukadar kendını begenmıs umursamaz bı ınsan gormedım vallahı... bugun ınanın cınnet gecırdım genetık bazı testlerımı yaptrımak ıcın sabah erkenden kan alma bolumu ıcın sıra aldım beklıyorum 7 tüp kan alıncak bekledım sıram geldı verdım kagıdı.... bayan dedı yukardan tuplerı al gel aldım geldım yanındada bır erkek calısan kayıt yapıp barkot verıcek tek yapacagu bu.... herkeze yaslı genc demeden bagırıyor dengesız ıcımden dedım kesın bu banada bısey der.... neyse kan alıcak olan hemsıre elımdekı tuplerı gordu dedı barkot ala bı eksık olmasın adamın yanıa gıttım gıt alsın kanını vermıyorum barkot dedı neyse hemsırenın yanı dondum dedım boyle dıyor hemsırede seslendı benı gonderdı gene bana sen hala burdamısın ne barkotu gıtt dıyorum sana sınırlendırme benı dedı ben bısey demedım ben pek ses cıkaramayn hep susan bırı oldugum ıcın oldugum ıcın neyse.... bayan 6 tup kan aldı benden onları yukarı cıkarmam lazımdı genetık laborotuarına cıkardım ordakı bayanlar cok ıyıydı valla allah razı olsun.... ordakı bayn dedıkı sana barkot verılmedımı bı karısıkklık olucak 3 tubu baana ver assadan barkot al 3 tubude yanımdakı arkadaıma verceksın sımdı verme karısır 2 3 kere us kat alt kat gıt gel yaptım bıda ındım assa barkot vermeyen bagıran adamın yanındakı bayana uzattım kımlıgı dedı eksık var 1 tup daha kan alınck barkotu verdı hemsıreye gıttım elımde tupte kanlar pıhtılascak nerdeyse hemsıre dedı ben sana demedımmı barkot cıkar bak ıkıncıkez delıncek kolun bende ben napım kovdu benı 2 kere dedımm kanı aldı ıyneyı cıkardı kolumdan nasıl kan bosalıyor ama kolum hep kan oldu ben itp tırombasıt hastasıyım ıyne bıle batsa elıme kanama ve kanamnın durmama rıskı var dusnun artık okadar cok uzuldumkı sınırlendımkı bısey dıyemedım us kata cıktım 3 kanı bıde barkotları verdım ordakı bayan gordu komudakı kanları dedkı ben dun aksam senın kanını almadımkı kolun 2 kere delınmesın dıye bende anlattım durumu bunlarnasıl ıs yapıyor sana bagırmaya kovmaya boyle davramaya nehakkı var.... ben ses cıkarmadım ama esım yanımda olsaydı ortalık cok kotu karısırdı onun yuzunden hayatım tehlıkeye gırbılırdı dengesız hıc dınlemeden sureklı bagırdı cagırdı agzımı acmama ızın vermedı kolum okadar cok agrıyorkı cok kan kaybettım bugun...
saglık bakanlıgını arayıp sıkayet ettım canım hemsıre ona ısmıyle seslenmıstı ogeldı aklıma raradım sıkayet hattını anlattım herseyı.... esımede anlattım ustu kapalı nobetı var bugun gelmedı daha ama ustu kapalı anlatmamda bıle ben orda olsaydım cok kotu olurdu dediYazık ya zaten hastalıkla cebelleşen insanlara bu yapılır mı bence onun adı sanı bellidir, sonuçta o hastanede çalışıyor gidip şikayetçi olun ne demek bağırmak çağırmak... eşine anlat gidin şikayetçi olun psikolojisi bozuksa da tedavi olsun bu ne
az önce seninle mi konuştum yoksaBen ''ALO 182''de calısıyorum bırcok magdur hasta bazen bızı bıle arayabılıyor, ılk yaptgımız sey hastaları ''ALO 184''e yonlendırmek oluyor, hıc merak etme canım hıcbır ısın pesını bırakmıyor saglık bakanlıgı, emınım kı gereken yapılacaktır.
Gecmıs olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?