- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Tüp bebek drum istemiştiHangi bölümden randevu aldiniz? Ve ne dediniz de yaptilar ?
Ben capada tedavi görüyorum infertilitede. 3. Asilamam olacak. Benden 2 yas kücük bir kadin vardi direk tüp yaptilar ona. Ama benim evliligimin 3 yila tamamlanmasi sartmis. Sordum kadina neden direk tüp diye. Amh düsük dedi. Ben de hic baktirmadim ki. Simdi tutustum dogal olarak
27 yaşindayim. O kisi benden ufakti ona yapmislardi mesela. Bana yapmadilarYaş kaç, yaş önemli be amh testine bakmaları lazımmıs ne alaka evliliği üç yıla tamamlamak falan saçmalamışlar
EvetSgk anlasmali oldugu icin mi 106 lira?
Hangi hastanede yaptrdnz?Konu hortlamis ama.devlette 3 gun once yaptırdım bedava :) (ankara )
Etlik zübeyde de canim.Hangi hastanede yaptrdnz?
Cok tesekkur ederimHangi hastanede yaptrdnz?
Ben 1 yıl önce 120 liraya yaptırmıştım özeldeÖzelde yaptırsam ne kadara mal olur bekarım yasım 31 daha.
Böyle teşekkür etmlydm. Kendime teşekkür etmsmEtlik zübeyde de canim.
Böyle teşekkür etmlydm. Kendime teşekkür etmsm
sagolun
Bende orada tahlillerimi yaptırıyorum sadece. Genelde bütün tahlilleri istiyorlar infertiliteye almistim ben doktoru hatirlamiyorum canimYarına randevu aldm. Sayenizde..insallah muayene etmeden direkt kan ister.. Alaeddin bey varms ona aldm. Ters degldr insallah..
Ben mhrs den aldm sadece doktr adi gordum hangi bolum infertelite midr hic blmyorumBende orada tahlillerimi yaptırıyorum sadece. Genelde bütün tahlilleri istiyorlar infertiliteye almistim ben doktoru hatirlamiyorum canim
Bölüm kadin dogum ama alanlara ayrılıyor. Mhrs de yaziyor. Bende mhrs den alıyorum canim. Ama 1 yil evlilik dolmadiysa infertilite yani kısırlık bölümü muayene etmiyor.Ben mhrs den aldm sadece doktr adi gordum hangi bolum infertelite midr hic blmyorum
Gerçekten de devlet hastanesinde yapılmıyor. Özel bir test ve bazı devlet hastaneleri de özel laboratuvar kullanarak ücretli yaptırıyor.Bulundugum yer büyük bir il ve hastane de herkesın tercıh ettıgı bır yer olmaması benı cok sasırttı ya vardı yapmak ıstemedı yada gercekten yoktu üniverste hastanesı olmadıgı ıcın de olabılır yakın zamanda üniverste hastanelernı terch edıcegım.
1 ve 4 arasında ise normal sonuclar. Mesela benim 0.02....Ya bu amh değerinin kaç olması gerekiyor ? Ben yaptırdım bugün aldım sonuçları 1.26 nasıl sizce hiç anlamıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?