• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanelerın de amh testi yok mu ?

Cerrahpaşa da kadın Doğum doktorum istemiş her sene genel muayene için gidiyorum baştan sona tüm tahlillerimi istiyor iki defadır yaptırmışım bu vesile ile amh testini. Hiç ücret ödemedim tahlillere . Doktorum Prof olduğu için muayene ücreti ödüyorum sadece

Cerrahpaşa da kadın Doğum doktorum istemiş her sene genel muayene için gidiyorum baştan sona tüm tahlillerimi istiyor iki defadır yaptırmışım bu vesile ile amh testini. Hiç ücret ödemedim tahlillere . Doktorum Prof olduğu için muayene ücreti ödüyorum sadece

Ne zaman yatırdınız bu testi Cerrahpaşa da? Gecen hafta uğradığımda barı tahmini menapoz ve yumurta rzervi hakkında fıkır alayım diye gittim, testi hekim yazdı lakin , tam bir hafta önce testi yapmayı bırakmışlar. Gerekli teçhizatları ellerinde yokmuş artık öyle dediler. Bu arada hekiminiz kim?

Ne zaman yatırdınız bu testi Cerrahpaşa da? Gecen hafta uğradığımda barı tahmini menapoz ve yumurta rzervi hakkında fıkır alayım diye gittim, testi hekim yazdı lakin , tam bir hafta önce testi yapmayı bırakmışlar. Gerekli teçhizatları ellerinde yokmuş artık öyle dediler. Bu arada hekiminiz kim?
Ben en son geçtiğimiz nisan ayında yaptırdım . Özellikle istemedim doktorum tüm tahlilleri istiyor genel kontrol amaçlı. Altay hocaya muayene oluyorum .

Ben en son geçtiğimiz nisan ayında yaptırdım . Özellikle istemedim doktorum tüm tahlilleri istiyor genel kontrol amaçlı. Altay hocaya muayene oluyorum .

Anlıyorum kaldırmışlar testi artık, yapmıyor Cerrahpaşa. Henüz yapan devlet hastanesi (Zeynep kamil dışında) duymadım. Teşekkürler bilgiler için, Altay hocayı bilmiyordum , bakayım bir ona da.

Ya bu amh değerinin kaç olması gerekiyor ? Ben yaptırdım bugün aldım sonuçları 1.26 nasıl sizce hiç anlamıyorum . :(

Bugün kadın doğum hastanesine gıttım doktor dan amh testi rica ettım yasadıgım sağlık sorunu sebebıyle fakat bana amh testını özellerde yaptırabılırsın hiç bır devlet hastanesın de bu test yok dedı doğru mu bu ?
Doğru değil . Bazı devlet hastanelerinde yapılıyor . Ben yaptırdım İstanbul’da

Benim kendi Cerrahpaşa'daki doktorum istemişti direkt öyle söyledim. Test o an orada yoktu ama genelde yapmıyoruz böyle ısmarlama test ama seninki başka deyip yaptılar. Kadın doğum.
Ben capada tedavi görüyorum infertilitede. 3. Asilamam olacak. Benden 2 yas kücük bir kadin vardi direk tüp yaptilar ona. Ama benim evliligimin 3 yila tamamlanmasi sartmis. Sordum kadina neden direk tüp diye. Amh düsük dedi. Ben de hic baktirmadim ki. Simdi tutustum dogal olarak

Back