- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
bunu doktor yorumlar mutlaka tahmin eder iyi bir uzman..1 in ustu iyi kabul edilir..0.40 la aglayan ve evlenip ilk ayinda gebe kalan arkadasim da var..Bu test tahmini menepoz yasını da belirliyor mu ve normal degerler ne olmalı ?
1in altiysa evlenmekte acele edin veya yumurta dondurun ..Bu test tahmini menepoz yasını da belirliyor mu ve normal degerler ne olmalı ?
Kadın olmak cok zor dertler bıtmezken bir de bu eklendı umarım hersey yolundadır tesekkurler yorumunuz için.bunu doktor yorumlar mutlaka tahmin eder iyi bir uzman..1 in ustu iyi kabul edilir..0.40 la aglayan ve evlenip ilk ayinda gebe kalan arkadasim da var..
Cerrahpaşa da kadın Doğum doktorum istemiş her sene genel muayene için gidiyorum baştan sona tüm tahlillerimi istiyor iki defadır yaptırmışım bu vesile ile amh testini. Hiç ücret ödemedim tahlillere . Doktorum Prof olduğu için muayene ücreti ödüyorum sadece
Ben en son geçtiğimiz nisan ayında yaptırdım . Özellikle istemedim doktorum tüm tahlilleri istiyor genel kontrol amaçlı. Altay hocaya muayene oluyorum .Ne zaman yatırdınız bu testi Cerrahpaşa da? Gecen hafta uğradığımda barı tahmini menapoz ve yumurta rzervi hakkında fıkır alayım diye gittim, testi hekim yazdı lakin , tam bir hafta önce testi yapmayı bırakmışlar. Gerekli teçhizatları ellerinde yokmuş artık öyle dediler. Bu arada hekiminiz kim?
Ben en son geçtiğimiz nisan ayında yaptırdım . Özellikle istemedim doktorum tüm tahlilleri istiyor genel kontrol amaçlı. Altay hocaya muayene oluyorum .
1 ın ustu ıyı kabul edılırmış yukarıda bır arkadas yazmıs o zaman sızınkı ıyı 0,40 kötüymuşYa bu amh değerinin kaç olması gerekiyor ? Ben yaptırdım bugün aldım sonuçları 1.26 nasıl sizce hiç anlamıyorum .
Doğru değil . Bazı devlet hastanelerinde yapılıyor . Ben yaptırdım İstanbul’daBugün kadın doğum hastanesine gıttım doktor dan amh testi rica ettım yasadıgım sağlık sorunu sebebıyle fakat bana amh testını özellerde yaptırabılırsın hiç bır devlet hastanesın de bu test yok dedı doğru mu bu ?
hangi ildeki medikal park'a yaptırdınız?ben 193 tl vermiştim me...l p..k hastanesi. bu senenin başıydı.
Hangi bölümden randevu aldiniz? Ve ne dediniz de yaptilar ?Kartal egitim araştırma da yaptırdım 100 tl aldılar.. Özel labda bakıldıgı içinmiş..
Hangi bölümden randevu almamiz gerekiyor bunun icin?Bakırköy Sadi Konuk devlet hastanesinde var. Orada yaptırabilirsiniz.
Sgk anlasmali oldugu icin mi 106 lira?Ben medicana dA 106 liraya yaptırdım, mutlaka bazı devlet hast vardır ama hepsinde yok.
Devlet hastanelerinin hepsi yapiyor mu?Yok canım devletten ücretsız yararlanıyoruz .
Hangi hastaneden hangi bölüme gidip yaptirdiniz? Bir de ne dediniz doktoraDoğru değil . Bazı devlet hastanelerinde yapılıyor . Ben yaptırdım İstanbul’da
Hangi bölümden randevu almamiz gerekiyor bunun icin?
Ben capada tedavi görüyorum infertilitede. 3. Asilamam olacak. Benden 2 yas kücük bir kadin vardi direk tüp yaptilar ona. Ama benim evliligimin 3 yila tamamlanmasi sartmis. Sordum kadina neden direk tüp diye. Amh düsük dedi. Ben de hic baktirmadim ki. Simdi tutustum dogal olarakBenim kendi Cerrahpaşa'daki doktorum istemişti direkt öyle söyledim. Test o an orada yoktu ama genelde yapmıyoruz böyle ısmarlama test ama seninki başka deyip yaptılar. Kadın doğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?