- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Dırek soylemedım zaten adet gunum olmadıgı ıcın de baska testlerde yapılmadı amh testını de özelde yaptırabılırsın dedı.Yaşadığınız ildekilerde olmayabilir. Ama amh testi rica etmeniz pek uygun olmamış bence. Erken menapozdan endişeleniyorum deseniz gerekli olanlar sizin aklınıza gelmeyenler de istenir.
Özelde yaptırsam ne kadara mal olur bekarım yasım 31 daha.doğrudur çünkü sgk tarafından ödenmeyen bir test olduğu için devlet hastanelerinde bulamayabilirsiniz.
Üniversite ya da eğitim araştırmada yapılıyor özelde 200 tl civarıPeki devlet hastanesın de bu anlasılmaz mı hangı teste bakılması lazım amh dısında .
Bulundugum yer büyük bir il ve hastane de herkesın tercıh ettıgı bır yer olmaması benı cok sasırttı ya vardı yapmak ıstemedı yada gercekten yoktu üniverste hastanesı olmadıgı ıcın de olabılır yakın zamanda üniverste hastanelernı terch edıcegım.Ben devlet hastanesinde yaptırdım iyi araştırın siz de. Yakınlardaki illerde vardır belki. Özelde ne kadar bilmiyorum
Yok canım devletten ücretsız yararlanıyoruz .Eğitim araştırma hasteneleri yapar ama özelden bir tık ucuz olur ancak..
Yok canım devletten ücretsız yararlanıyoruz .
ben 193 tl vermiştim me...l p..k hastanesi. bu senenin başıydı.Özelde yaptırsam ne kadara mal olur bekarım yasım 31 daha.
Ücret almaları cok tuhaf geldı bana bır arastırayım .Devlet hastanelerinde yapılmıyormuş. Eğitim araştırma hastaneleri de ücret alıyorlar..
Herhangi bır güvencen olsa dahi mi?Devlet hastanelerinde yapılmıyormuş. Eğitim araştırma hastaneleri de ücret alıyorlar..
Bu test tahmini menepoz yasını da belirliyor mu ve normal degerler ne olmalı ?ben bir ilçede devlette yaptırdım ücretsiz
kadın doğuma gittim ve talep ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?