Su anda da krizdeyiz kuzumSecim sonrasi diyorsun.
Bir cok kisi suan devaluasyonda oldugumuzu soyluyor
Bu faiz oranlari ile ozel bile kredi vermemesi lazim mantiken. Cek para dovize yatir, bir iki haftaya odeyecegin faizi cikarirsin.
Müsaitseniz farklı bir soru sorabilir miyim bankalarla ilgiliBen de tam bunu merak ediyordum.
Basvuru yaptim. Henuz sonuclanmadi.
Ozel bankalardan 2si arayip "devletten cikmaz gelin biz yardimci olalim" dedi.
Ortak bir sistemden goruntuluyorlar da sanirim.
7 yildir sigortam araliksiz. Maasim yuksek denebilecek seviyede. En azindan ortalamanin uzeri.
Kredi kartimi hic aksatmadim, hic asgari yatirmadim hep tamamini odedim.
6 ay once bir kredi cektim 30 aylik araba aldim hic gecikme falan olmadi oduyorum cok sukur.
Ama ozeller yine de cikmaz dedi.
nişanlımda devlet bankasından çekti ama müdür onayına bile gerek olmadan çıktı, yakın bi akrabamızda konut kredisi çekmeye çalıştı devlet bankasından ama onada vermediler kefili bile var olmasına rağmen anlamadım niye çıkmadıMerhabalar. Malum devlet bankalarında konut kredileri dustu. Bizde buna istinaden kredi kullanmak istedik fakat devlet bankası kredimize red verdi. Bizden yana herhangi bir olumsuzluk yok özel bankalardan kredi alabiliyoruz fakat onlarında oranları fazla. Anlayamadığım madem kredi vermeyecekler oranları neden düştü? Bankacı arkadaşlar fikir verebilir mi. Teşekkürler
Yapılandırma yok. Ben de heyecanlanmıştım. Şerh mi ne koymuşlarAnnem devlet bankasından tam iki ay önce konut kredisi çekti.Eski oranla.Gecen hafta yeniden yapılandırmak için gitmiş. Yapılandırma olamayacağını,dusuk faizli kredi kullanımına yönelik bankaya yazı gelmediğini söylemişler.
Müsaitseniz farklı bir soru sorabilir miyim bankalarla ilgili
Müsaitseniz farklı bir soru sorabilir miyim bankalarla ilgili
Olsun Allah can sağlığı versin.Yalniz faiz düşünce de ev fiyatları artışa geciyorYapılandırma yok. Ben de heyecanlanmıştım. Şerh mi ne koymuşlar
kararini verdiğine sevindim eski konudan biliyorumŞu an tüm hayallerim yıkıldı gerçekten, düşük faize göre yapmıştım tüm hesaplarımı. Demek vatandaşın gazını aldılar sadece her zamanki gibi.
size bi sorum olucak.Belli olmaz :)
G greengirllHazır bankacılar buradayken sorayım. İnternette dedikodu dönüyor. Banka hangi hallerde hesabımıza el koyabilir. Koyma durumu daha önce oldu mu. Krizle birlikte olur mu?
kararini verdiğine sevindim eski konudan biliyorum
işyerine yakin 1+1 ev almayi düşünüyordunuz peki ev alabildiniz mi?
Anladim. Yani durumlar ortada hazir sizi bulmusken sorayım dedim. Peki biriken miktarı evde mi saklamak mantikli yoksa bankada mi. Ne tavsiye edersinizBen hiç görmedim ve yaşamadım, emin olun bizler de bilmiyoruz...
Banka hesaba el koyamazHazır bankacılar buradayken sorayım. İnternette dedikodu dönüyor. Banka hangi hallerde hesabımıza el koyabilir. Koyma durumu daha önce oldu mu. Krizle birlikte olur mu?
Anladim. Yani durumlar ortada hazir sizi bulmusken sorayım dedim. Peki biriken miktarı evde mi saklamak mantikli yoksa bankada mi. Ne tavsiye edersiniz
Devlet bankasi da yapmaz mi mesela. Yani tarihte ornegi oldu mu devlet bankasinin. İyice strese girdim bu hafta ekonomiden bildigin gibi degilBanka hesaba el koyamaz
Batan bankada paralar batti zamaninda imar bankasi gibi
Ama su anda nerdeyse tum bankalar yqbanci ve batma riskleri yok
Paralara da el konulamaz bunun hicbir yasql dayanagi yok
Yanlış alıntı yaptım sanırım kusua bakmayın lütfen G greengirll müsait misiniz ?sorunuz banaysa elbette sorabilirsiniz ama ben pek anlamam banka islerinden.
G greengirll arkadasimiz bankaci. Ona mi soracaktiniz acaba?
kredide devlet bankası bende bir ev aldım 1,5 yıl oldu 0,88 ten cektik önce devlette konuştuk sonra maaşımın yattığı özel bir bankayla görüştük onlarda biz 0,84 ten veriyoruz dedi hesaplıyoruz tabiki iki banka arasında 27 bin fark var maaş veren bankam hem düşük verdiğini söylüyor hemde daha fazla faiz çıkartıyor ee soruyorum biz kademeli yapıyoruz da bilmem ne de allahtan hemen uyandık 2 saatt içinde oldu birde müşteri bağlamak için hemen anında kredim çıktı 200000 bin tl bu da bir gariptir ama devlet öyle değil valla 11 senedir calıştığım firmadayım kurumsal hani nes igortam eksiktir ne bir kredi borcu kredi kartı aksatmam olmuştr vs ona rağmen 1 hafta bekledim artı maaşa haciz yoktur yazısı bile istemişti devlet bankası ben devlet bankasıdan yanayım yaşayan olarakBen hiç görmedim ve yaşamadım, emin olun bizler de bilmiyoruz...
Hic duymadim ama bu konuda devlet bankasina guvenmem ben mesela , su anki yonetimle hersey olabilirDevlet bankasi da yapmaz mi mesela. Yani tarihte ornegi oldu mu devlet bankasinin. İyice strese girdim bu hafta ekonomiden bildigin gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?