Devlet bankalari. Krediler..

Devamlı derken? Sadece 1 kere yedik.
Bunla vakıf a aynı anda başvuru yapmışsınız vakıf tanda red yersen kkb de görünüyor yaptığın başvurular özel de olsa çok kredi başvurusu yapmış ve red yemiş müşteri ye kredi verilmez skorun da düşer.

Alıntıladığım üye ile kasa üzerine konuşmuştuk. Sizin mesajınızı hatırlamıyorum ama olası bir el konma durumunda tabii ki devlet-özel fark etmeksizin tüm mevduatlara el konur. Benim kast etmek istediğim devlet-özel farkı olmaz bu konularda.
Anladim. O yaziyi gormemisim. Yine de bu bilgiyi de ogrendigim iyi oldu. Ozele mi gecsem diye düşündüm cunku. Simdi gecmem

Evet erken kapama hak ama onun icin senden ceza parası kesiyor çünkü banka senden alacağı bilmem kaç lirayı alamıyor :KK66:

Evet konut kredilerinde mortgage yasasına göre %1-2 erken kapama cezası var. Tüketici kredilerinde bu yok. Konut kredilerinde vergi istisnası var faiz oranları da çok düşük dolayısı ile banka buna kaynak ayırıp uzun vadeli plan yapar. Gelir planı bozarsan sana ceza keser:)

Anladim. O yaziyi gormemisim. Yine de bu bilgiyi de ogrendigim iyi oldu. Ozele mi gecsem diye düşündüm cunku. Simdi gecmem
Siz elbette en güvendiğiniz bankayla çalışın. Ama zaten Allah korusun öyle kötü senaryolarda çok zor durumdayız demektir. Bildiğim kadarıyla da banka batması dışında bir şey de olmadı şimdiye kadar.

Arkadaslar konuyla alakali degil biliyorum ama bilgisi olan arkadaslar ekonomik kriz olursa bankalar faiz artirimi yapiyorlar ya daha onceden cekmis oldugumuz kredi faizleri etkileniyormu bu rakamlardan..

Arkadaslar konuyla alakali degil biliyorum ama bilgisi olan arkadaslar ekonomik kriz olursa bankalar faiz artirimi yapiyorlar ya daha onceden cekmis oldugumuz kredi faizleri etkileniyormu bu rakamlardan..
Sabit faizli bireysel taksitli kredilerin hicbirini etkilemez faiz artisi
Artistan ticari kredi kullanan sirketler etkilendi ve yeni bireysel kredi kullanacak olan tuketiciler

Aman ya ne karışık şu işler.

Üniversitede iken çok kısa bir dönem kredi kartım olmuştu, 1 kere 50 lira yatıramadığım için uyarı almıştım. Sonra işe başladım hemen olduğu gibi kapattım.

Şu an üzerimde 3,5 yıldır ödediğim araç kredisi ve 10 aydır ödediğim ihtiyaç kredim var. İkisini de 1 gün aksatmadım. Devlet memuruyum. 3800 net maaşım var.

Ziraat bana kredi verir mi ki?

Kızlar bu işten anlayanlar tüm cahilliğimle bi soru sorcam :))

Halihazırda toplamda 80 binlik bir krediyi ödüyorum.
Kriz mriz durumlarında borcun faizinin artması vs olabilir mi?
Aylık sabit 2.500 gibi bir rakam ödüyorum kötü bi süprizle karşılaşır mıyım ilerde?

X