Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
- Konu Sahibi TuzluCekirdek
İnşallah çok daha fazlası olur .Anladım. Zaten benim o kadar yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok daha fazlası olur .Anladım. Zaten benim o kadar yok :)
Devamlı derken? Sadece 1 kere yedik.Devamlı red yemişsiniz özel bankadan alacağın kredi de sıkıntı ya girer .
İnşallah çok daha fazlası olur .
Bunla vakıf a aynı anda başvuru yapmışsınız vakıf tanda red yersen kkb de görünüyor yaptığın başvurular özel de olsa çok kredi başvurusu yapmış ve red yemiş müşteri ye kredi verilmez skorun da düşer.Devamlı derken? Sadece 1 kere yedik.
Degilim , hayatta olamam :)Öyle güzel açıklamışsın ki. Bayıldım. Öğretmen değilsen olmalısın.
Alıntıladığım üye ile kasa üzerine konuşmuştuk. Sizin mesajınızı hatırlamıyorum ama olası bir el konma durumunda tabii ki devlet-özel fark etmeksizin tüm mevduatlara el konur. Benim kast etmek istediğim devlet-özel farkı olmaz bu konularda.Kasadan ziyade hesapları kasdetmiştim
Ben de hemfikirim. Açıkçası ne olursa olsun devlete daha fazla güvenirim.Valla devlet bankasında mevduat hesabım var, bilmiyorum artık ne olur sonu ama devlet bankası özel bankaya göre daha hızlı toparlayabilir zannediyorum.
Anladim. O yaziyi gormemisim. Yine de bu bilgiyi de ogrendigim iyi oldu. Ozele mi gecsem diye düşündüm cunku. Simdi gecmemAlıntıladığım üye ile kasa üzerine konuşmuştuk. Sizin mesajınızı hatırlamıyorum ama olası bir el konma durumunda tabii ki devlet-özel fark etmeksizin tüm mevduatlara el konur. Benim kast etmek istediğim devlet-özel farkı olmaz bu konularda.
Evet erken kapama hak ama onun icin senden ceza parası kesiyor çünkü banka senden alacağı bilmem kaç lirayı alamıyorKesinlikle yanlışınız var, erken kapama müşteri hakkıdır ve her zaman yapılır, geri çevirme gibi bir şey olamaz. Yasayla belirlenmiş bir şey zaten, bankanın keyfine göre değil.
Evet erken kapama hak ama onun icin senden ceza parası kesiyor çünkü banka senden alacağı bilmem kaç lirayı alamıyor
Siz elbette en güvendiğiniz bankayla çalışın. Ama zaten Allah korusun öyle kötü senaryolarda çok zor durumdayız demektir. Bildiğim kadarıyla da banka batması dışında bir şey de olmadı şimdiye kadar.Anladim. O yaziyi gormemisim. Yine de bu bilgiyi de ogrendigim iyi oldu. Ozele mi gecsem diye düşündüm cunku. Simdi gecmem
Etkilenmez. Yani benim bir kredim var şu an. Faiz arttı. Ama benim için değişen bir şey yok.Arkadaslar konuyla alakali degil biliyorum ama bilgisi olan arkadaslar ekonomik kriz olursa bankalar faiz artirimi yapiyorlar ya daha onceden cekmis oldugumuz kredi faizleri etkileniyormu bu rakamlardan..
Sabit faizli bireysel taksitli kredilerin hicbirini etkilemez faiz artisiArkadaslar konuyla alakali degil biliyorum ama bilgisi olan arkadaslar ekonomik kriz olursa bankalar faiz artirimi yapiyorlar ya daha onceden cekmis oldugumuz kredi faizleri etkileniyormu bu rakamlardan..
Sabit ödemeyse artmaz diye biliyorum benKızlar bu işten anlayanlar tüm cahilliğimle bi soru sorcam :))
Halihazırda toplamda 80 binlik bir krediyi ödüyorum.
Kriz mriz durumlarında borcun faizinin artması vs olabilir mi?
Aylık sabit 2.500 gibi bir rakam ödüyorum kötü bi süprizle karşılaşır mıyım ilerde?