Devlet bankalari. Krediler..

Özel bankalara güveniyorsunuz devlet bankalarına güvenmiyorsunuz öyle mi? Yukarda arkadaş faiz indiriminin sebebini çok güzel açıkladı ama okumadınız sanırım.

Özel banka size yüksek faizli krediyi verir, ister ödeyin ister ödemeyin hoppp sizi avukata ve varlık yönetim şirketine aktarır 1000 tl yi 5000 tl olarak geri ödersiniz. Devlet bankaları henüz bunu yapmıyor, ince eleyip sık dokuyor, ekonomi ve vatandaşı daha çok düşünüyor ama siz güvenmeyin tamam :)

Peki bankacı hanım dersimi aldım sağolun :KK70:

Çünkü devlet bankası zaten en düşük faizi veriyor daha ne yapılandırma yapacak, kastettiğiniz faiz indirimi ise.
Devlet bankasi dusuk faizi veriyor ama kac kisiye? Herkes kredi alamaz devlet bankasindan o kadar kolay olamiyor maalesef. Ben genelde kredilerimi erken kapamak icin nakit parami toplayip giderim ozel banka asla geri cevirmez. Devlet bankasi bugune kadar hic kabul etmedi tekliflerimi :KK66: borcu yeniden yapilandirmadim hic. Ama misal 80 bin kredim varken al sana 50 bin nakit kapa borcumu desem devlet kabul etmiyor

Devlet bankasi dusuk faizi veriyor ama kac kisiye? Herkes kredi alamaz devlet bankasindan o kadar kolay olamiyor maalesef. Ben genelde kredilerimi erken kapamak icin nakit parami toplayip giderim ozel banka asla geri cevirmez. Devlet bankasi bugune kadar hic kabul etmedi tekliflerimi :KK66: borcu yeniden yapilandirmadim hic. Ama misal 80 bin kredim varken al sana 50 bin nakit kapa borcumu desem devlet kabul etmiyor

Kesinlikle yanlışınız var, erken kapama müşteri hakkıdır ve her zaman yapılır, geri çevirme gibi bir şey olamaz. Yasayla belirlenmiş bir şey zaten, bankanın keyfine göre değil.

Evet devlet maalesef kabul etmiyor. Geçenlerde özel bankada kredmiz vardı onu kapatmak istedik. Borcumuzu kapatmak için bile faiz ödedik. Paramizdan rezil oluyoruz maalesef.

Kesinlikle yanlışınız var, erken kapama müşteri hakkıdır ve her zaman yapılır, geri çevirme gibi bir şey olamaz. Yasayla belirlenmiş bir şey zaten, bankanın keyfine göre değil.
Yapmadilar valla. Goturdugum parayi z buldular cunku. Ama ozel kabul etti her seferinde. Ben faiz indirimi zaten istemem kapayip kurtulma derdindeyim

Yalnız son cümle dikkatimi çekti, 80 bin krd yi 50 bine kapatmak derken ? Erken kapamada yapılacak indirim miktarı da gene yasayla bellidir, bakkal dükkanı değil ki hanımefendi, yasal miktara göre indirimler yapılıyor. Öyle gittim pazarlık yaptım ettim anca bakkal dükkanında olur. A kişisine farklı indirim B kişisine farklı indirim yapılmaz.

Canım sözleşmen de yüzde kaç kredi kapama bedeli varsa o oranda ceza ödeyip kapatıyorsun.Annemin sozlesmesinde yüzde ikilerde birşey yazıyor du

Boyle birsey yapma dark , parani mevduata yada dovize yatir , krediyi odemeye devam et:)
Taksitli kredide zaten faizin buyuk cogunu ilk sene oduyorsun , mevduattan faiz gelirin olur en azindan

Aslına bakarsanız madem bu devlet bankalari madem mal varlığına ödemelere kredilere bakıyor. Eşim asla aksatmaz l, asla asgari ödemez. Araç ruhsatları ve ev tapusu var. Daha ne istiyor bizden kredi çıkması için. İlla krediyi onaylayan bir tanidikmi bulmak lazim

Yalnız son cümle dikkatimi çekti, 80 bin krd yi 50 bine kapatmak derken ? Erken kapamada yapılacak indirim miktarı da gene yasayla bellidir, bakkal dükkanı değil ki hanımefendi, yasal miktara göre indirimler yapılıyor. Öyle gittim pazarlık yaptım ettim anca bakkal dükkanında olur. A kişisine farklı indirim B kişisine farklı indirim yapılmaz.
Bakkalda yapilmiyor sadece pazarlik ki :KK66: ben de elbette kendi isime gelen kosullari sunacagim bankaya yoksa neden gideyim? Banka muduruyle gorusuyorum zaten gittigimde gayet de pazarlik yapiyorum onlarla. Kendisi de merkezine soruyor gorusuyor bana cevap veriyor iste pazarliktan kastettigim bu. Leasing kullanmisim o kadar 200 bin cekmemisim ille ki yapacagim pazarlik. Ha kabul eder etmezler o ayri. Kim kabul ediyorsa onunla calisiyorum ben de zaten :KK66: sinirlenmeyin.

X