arkadaşlar henüz 1 yıllık evli sayılırım evlilik kararını hemen aldık nişan düğün hemen gelişti. bu süreçte ailenin istemediği birisi değildim sevdiler saydılar ama hep kendi istedikleri olsun istediler ben buna dayanamadım tartışmalar burdan çıktı sürekli işime karışıp beni yönlendirmek istediler sağ olsun eşim de ilk başlarda benim ne kadar kesin kararlı olduğumu anlamadı evliliğe adapte olamadı sanki ben onların hanesine yeni biri gibiymişim gibi davrandı bizim evimiz olduğunu evliliğimiz olduğunu tabiri caizse kafasına vura vura anlattım. anladı çok şükür ama bu zamana kadar acayip büyük kavgalarımız oldu hem onunla hem ailesiyle.şimdi görüşüyoruz ama mesafeliyim içimdekileri bana yapılanları affedemiyorum ayaklarım ters gidiyo oraya giderken mutsuzluk yüzümden akıyo içimdekiler ayrıca beni yiyip bitiriyo keşke içimdekileri döksem ailesine bigün karşıma alıp diyorum ama daha kötü olmasından korkuyorum ama içimdeki kurtlar rahat bırakmıyo. sizin de böyle oluyo mu? anlatmasam da üstüne sünger çekip sevmeye mi çalışsam hiç bilemedim