deterjanlık için fikirler????

sannem16

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
298
0
621
42
Bursa
kızlar ben boyada çamaşır makinası deterjanlarını koymaya değişik kutu düşünüyorum.yani o beyaz plastikten onlarlardan istemiyorum.bu konuda değişik fikirleri olan varmı.nasıl bişey kullanabilirim????

ben makinenin üzerine koymayacagım canım dolap icinde durur bir kutuda..
eger dışarda dursun istersen bence camdan bir kutu düşünebilirsin ya da fanus falan alıp içine deterjan doldurabilirsin.goruntusude hoş olur.
ayrıca uzun cicek konulan cam vazolar var..onlarda da hoş durur.. sıradan olmaz en azından.

fanus guzel fikir gercekten
bence plastik bi kovayida susleyebilir yada uzerine yapiskanli kagit yapilabilir

zaten bunun için satılan banyo takımlarıyla uyumlu olan aksesuarlar var saksı gibi isterseniz kapaklı fln ben onlardan almıstım sabunlugu diş fırcalıgı fln hepsi takım

bende en büyük boy fanus aldım 2 tane kendimce bide kapak yaptım onlara yada bi yoğurt kapağını folyoyla kaplayıp sizde yapabilirsiniz çokda güzel oldu şık da duruyo yumaşatıcı içinde kapaklı bi şişe aldım sürahi olarak da kullanılıyo tavsiye ederim

fanus fikri gerçekten güzel olmuş, şu tombalak olanlar hoş durur bencede. hatta kapağının üstüne silikonla maviş bir yunus falan da yapışltırıp (banyondaki ağırlıklı renge göre) hareketlilik katabilirsin :)

hani koçtaşta falan parça parça alınan banyo takımları var ya, onlardan almak istiyorum, kapaklı çöp kovasından 2 tane fazla alıp, deterjanlık yapmayı düşünüyorum, banyo takımıyla aynı olsun diye.
ayrıca, geçenlerde bir yerde "kirli sepeti+2 tane deterjan kutusu takımı" görüm ama, rengi cırt turkuazdı, beğenemedim. belki başka bulursam böyle bir şey de yapabilirim.

Bende farklı bir deterjan kutusu arıyordum . Tchiboda gördüm ama tükenmiş çok üzüldüm. İstekte bulundum tekrardan stoklara girebilir takip edin dediler. Bekliyorum .

Eklentiler

• $266071.webp
    $266071.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 599
fanus çok güzel bi fikirmiş gerçekten bi de cam olması çok hoş cam eşyalara bayılıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hasır kutular alıp icine fanus yerlestirip kullanabilirsiniz.. yada sade fanusun icine koyup üzerine süsü bir cicek koyup agzınıda kapayabilirsiniz.. sizlere kalmış kullanım:)

banyonuzda ki ağırlık olan desenin aynısını fanusun üzerine çizip cam boyayla boyayıp takım haline getirebilirsiniz..çamaşır makinesi banyoda olan bayanlar için geçerli tabikii:)

Bende farklı bir deterjan kutusu arıyordum . Tchiboda gördüm ama tükenmiş çok üzüldüm. İstekte bulundum tekrardan stoklara girebilir takip edin dediler. Bekliyorum .

Canım bu deterjan kutusu 31 Ocak itibariyle stoklarda olacak.

266071.jpg

Bilgin olsun.

Sevgiler...

Son düzenleme:
bence dolap içine koyun imkan varsa. eğer böyle bi imkan yoksa en güzeli kapaklı cam büyük güzel bi kavanoz olur heralde

Evet çok hoş olabilir, hatta kavanoz çok düz ise cam boyası ile banyonun rengine ve tarzına göre şekiller çizilip boyanabilir. :28:

gulsen058
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

17.o7.2011 yeni bir hayat

Giriş tarihi:Aug 2010
banyonuzda ki ağırlık olan desenin aynısını fanusun üzerine çizip cam boyayla boyayıp takım haline getirebilirsiniz..çamaşır makinesi banyoda olan bayanlar için geçerli tabikii:)

ki aynısı söylenmiş

Son düzenleme:
ben tek başıma kalıyorum ve sıvı çamaşır deterjanı kullanıyorum, çok da memnunum... eşşek kadar yer kaplamıyo...

ilerideki banyomda hasır kirli sepeti alıcam ve aynı hasırdan hasır çekmeceli dolaplardan alıp deterjandı ıvır zıvırdı onları o dolabın çekmecelerine yerleştiricem... mudo da güzel hasır çekmeceli dolabımsı şeyler vardı... ben ortalıkta fazlalık bişey olmasını hiç sevmem... mesela eğer çamaşır makinem banyoda olacaksa üzerinde sadece örtüsü olmalı... ıvır zıvır şeyleri sevmiyorum...

ve umarım hayalimdeki mor fayanslı banyoyu bulup, primanova roma-mor banyo setini alırım...

kızlar ben boyada çamaşır makinası deterjanlarını koymaya değişik kutu düşünüyorum.yani o beyaz plastikten onlarlardan istemiyorum.bu konuda değişik fikirleri olan varmı.nasıl bişey kullanabilirim????[/QUOb

büyük cam kavanoz olabilir yada şimdi dışı süslü çiçekli plastilkler var ama çok şekerler

sevindir avm ye bakabilirsin ekleyemedim

Eklentiler

• $kova.webp
    $kova.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 86
Back
X