Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
Bim ,A101 ,Pehlivanoplu hatta Carrefour cok yakınken..

ben Kipayı tercih ediyorum..

büyük marketlerde fiyat marketin adıyla orantılı olarak yükseliyor küçük marketler tercih edilebilmek için daha uygun fiyatlarla satış yapıyor

özpaş adında market var birkaç şehirde daha var sanırım.fiyatları daha uygun seçenek bol

kampanya oldumu migrosta veya özdilek avm den alırım genelikle migrostan alıyoruz

Aslında artık marketten deterjan almıyorum ben,kurtuldum:)))Ekodost'un temizlik ürünlerini kullanıyorum,hem ekonomik hem de bitkisel...

valla ben aylık alışveişimi he zaman kipadan yapıyorum ama bazen bimde oluyor yani hangisi o güne göre avantajlıysa oraya gidiyorum

carrefourr ve şok

hem evime yakın hem istediğim bütün ürünleri bulabiliyorum .fiyatlarıda bütçemize uygun
hem şok daha ucuzu yok

Son düzenleme:
ben bursada yaşıyorum mahallemizde şaypa ve seyhanlar var kampanyaya gore ikisinden alıyorum

Evim Şok Bim Dia Yerel olarak da Seyidoğlu ve Enny marketin ortasında hepsine 15-20 mt uzaklıktayım o yüzden alacağım ürün nerde ucuz ve tazeyse oraya gidiyorum

belirli bir yer yok carrefour gibi yerler indirim yapıyor çoğunlukta oralardan alıyorum. indirim olmasada alıyoruz gerçi. beyazlara omomatik konsantre deterjan renklilere rinso konsantre deterjan kullanıyorum. bim marketten de diğer şeyleri alıyoruz mesela dost marka ürünler hem ucuz hemde çok güzel oluyor özellikle yoğurdu süper onları tercih ediyoruz.

bimde yumuşatıcı süper ne pahalı markalar aldım böyle kokmuyor.sonra deterjanıda kaliteli hemde uygun fiyata süper.....

Migrostan indirimli ürünlerden faydalanıyorum ama daha çok izmirdeki Pehlivanoğlu ve Gürmardan alışveriş yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…