Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
carrefour sa dan alıyorumm,,,herzaman indirim var carrefoursa da..
ve detrjanların yanında hediyeli ürünler de veriyorlar,çok memnunumm carfoursadan....

genellikle tercihim şaypa fiyat açısından temizlik ürünlerinde daha hesaplı bim ide kampanyaları için tercih ediyorum

genelde migros carrefour bagzende şok ve bimden alıyorum fiyat durumuna göre

bazen bimden bazen migrostan bazende onur marketten alıyoruz aklımıza nasıl eserse

yerel marketler en uygunu
mesela Carrefour de indirimde olduğunda 12,90 olan Omo Total Sıvı detarjanı buradaki yerel markette 10,90 a alıyorum.

çevremdekiler genelde bim i tercih ediyor ama ben her cuma takip edemiyorum.. o yüzden evime en yakın yerel market olan serra ve rammarın indirimli dönemlerini takip ediyourm..arada da nadiren bimden alıyorum

bulunduğum yerde(ankara) gimsa isminde yerel marketler var. kesinlikle en hesaplı bu marketten almışımdır deterjanı. mesela en son omo total sıvı deterjanı, cif krem beyaz hediyesiyle beraber 15 tl'ye aldım. başka bir markette aynı ürünü 20 tl civarında gördüm. bu arada aldığım ürün büyük boydu.
yalnızca frosch marka doğal ürünleri carrefour'da hesaplı bulmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…