Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
Bursa 'da yaşıyorum,Burda bulunan Özhan ve Metro marketler grubundan alıyorum

yalnız anlamadığım neden genel alışveriş değilde deterjan
ben çünki sırf deterjan için alışverişe çıkmam karışık alırım

marketlerdeki indirimleri internetten takip ederim hangisi uygunsa oradan alışverişimi yaparım.. biçok marketten indirim kartım var avantajlı olanı tercih ederim ...

Büyük marketlere giden arkadaşlar biraz dikkat ederlerse diğer yerlere göre ne kadar fiyat farkı olduğunu görecekler. Ben fiyatları uygun olduğu için bim a-101 ve yerel market olan başdaşı tercih ediyorum.süper marketlerle alışveriş yaptığım markatlerin insertlerinden sürekli fiyat kıyaslaması yapıyorum. inanır mısınız büyük marketlerin indirimde gösterdiği ürünü ben bu marketlerden kampanyasız döneminde bile daha ucuza satıldığına şahit oluyorum. Kipa tansaş migrosla hiç işim olmaz. Tamam alışveriş zevkini yaşatıyorlar ama parasını fazlasıyla çıkarıyorlar.

ben yerel marketten alıyorum..ankarada olanlar bilir Gimsa diye bir market var..
neden ordan alıyorum çünkü diğer marketlere göre gerçekten ucuz..
zatebn bu yüzeden çok feci kalabalık

katılıyorum canım çok haklısın..
valla çok zengin olmadığımızdan bunlara dikkat ediyoruz..
3-5 her neyse aynı marka başka yerde daha ucuzsa neden pahalısını alayım ki?

Yıllarca kozmetik sektöründe çalışmış biri olarak bildigim bir bilgi var;cilt bakım makyaj kesinlikle migros ve kipa larda liste fiyatı dedigimiz hiç iskonto uygulanmamış en yüksek fiyatlarda satılıyor ancak temizlik malzemeleri kampanyalara göre sadece dönem dönem uygun fiyatlarla olabiliyor.Bu anlamda Migros kesinlikle en yüksek fiyata alabileceginiz bir yer.Digerlerini tercih ediyorum genelde.

Bulunduğum yerde migros,carrefour,bim,dia,şok,ismar,A101,yerel marketlerden uyum,onur,biçen var.Ankette bim olarak işaretledim ama deterjan alışverişimi kampanyaları takip ederek yaparım.Genelde de ya bimden,ya uyum marketten ya da carrefour dan yakalarım kampanyaları..

tabikiiiinemmm migros indirimli zamanlarını yakalayıp alıyorum fazlasıyla :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…