Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
ben çogu zaman kipadan alıyorum temızlık malzemelerımı bazende evıme yakın olan başdaş dıye cok buyuk olmasa mıdı boyuttakı bır alıs verıs merkezınden evımede yakın..fıyatlarıda uygun bazen kampanya yapıyorlar ve ınanılmaz ındırımler sunuyorlar bıze...

bimde yumuşatıcı süper ne pahalı markalar aldım böyle kokmuyor.sonra deterjanıda kaliteli hemde uygun fiyata süper.....

aaa, dikkat etmemişim hiç? yumuşatması nasıl? aslında yumuşatıcıyı neredeyse sırf kokusu için kullanıyorum. adı ne, hangisi (tabi seçeneği varsa)

çoğunlukla migrostan alıyorum detarjan alışverişimi kampanyaları takip ediyorum genelde hafta sonları indirim oluyor evime yakın olduğu içinde en çok migrostan alırım herşeyi

Alışverişlerimi carefourdan yapıyorum. Hem aradığım markaları bulabiliyorum hem de carefor kartın avantajlarından faydalanıyorum

bimde yumuşatıcı süper ne pahalı markalar aldım böyle kokmuyor.sonra deterjanıda kaliteli hemde uygun fiyata süper.....

banada bi arkadaş demişti ayy bulaşık makinesinin hiçbirşeyi ii değil çok çok ucuz diğerlerine göre ancak bulaşıklar resmen solmuş çıkıyor bu sefer mutfak mazemesinden zarar edicez daha feci olcek
yağsökücü fıs fıs da kötü ocağa 2 sık zehirlen tuzruhu gibi oda ucuz ama tuvalete gittii
cif domestos ariel yumoş mavi yumoş pembe bingosil pembe tursil renklilere bide banyo için çamaşırsuyu katkılı cif den şaşma tabi kampanyaları takip etmek şart genelde migrosta hafta sonu indirimleri ii oluyor bide 50 tl lik alışverişe 5 tl ye persil var bu hafta bi ara 32 li selpak tuvalet kağıdı almıştık bayağ gitmişti bazen zeytinyağı bile oluyor işte takip lazım
mesela bebek bezlerinede orkit bağlı geelde ii oluyor oda.

bence bimin yoğurt peynir yufka labne sine evet ama hertürlü deterjanına hayırrrrrr
yazın halıları yıkayınca bol bol dökmüştük yumşatıcısından ama ııı olmadı olmadı

BİM ve A101 in kapısından bile geçmem asla ev alışverişi konusunda her üründe marka tercihim farklıdır ve private label (market markası) ürün asla almam sadece bakliyatta kullanıyorum bu tarz ürünleri özellikle migrosun pirinci ve nohutu çok başarılı ben pirinçte gökbayrak ve reis kullanırım bir kere eşim almış çok beğendim kullanıyorum. Ama temizlik ürünlerinde asla market markası kullanmam. Hatta bulaşık makinesi deterjanındada finish ten (eski calgonit) asla şaşmam birkere fary tablet aldım daha ucuz diye 3 senedir bir çizik ve renk solması olmayan bütün bardaklarım 5. yıkamada çöp oldu diyebilirim. Kampanyaları takip etmek çok faydalı oluyor bende hem carrefour card hemde money card var ve kampanyalı ürünler hem market markalarından daha avantajlıya geliyor

kipadan alışveriş yapıyorum genelde.evime çok yakın.indirimleri rahat takip ediyorum.zaman zaman özdilek tende alışveriş yapıyorum.

Büyük alışverişlerde Carrefour'dan alış veriş yapıyorum.Sadece birkaç parça ürün alacaksam daha az çeşit bulunduran ve evime yakın orta büyüklükteki marketi kullanıyorum.

Kipa ve carrefour
Kipa kesinlikle daha ucuz,aynı çeşitliliğe sahip..
carrefour da nispeten uygun fiyatlı..
ancak migros,tansaş pahalı marketler..ürünler aynı,fiyatları yüksek..
bim ekonomik,her birine göre..zaman zaman bimden aldığım da oluyor ancak her markayı bulamıyorum orda da..

Son düzenleme:
adese
real
metro
bim
aradığım markaları hangisinde hesaplı bulursam ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…