- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Ayy o kadar değil NevoşumVallahi Vuslat o kadar çocuktan sonra almıyor ise hayatta almaz
Almasın zaten manken gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy o kadar değil NevoşumVallahi Vuslat o kadar çocuktan sonra almıyor ise hayatta almaz
Almasın zaten manken gibi
Bu mesajı saklıyoruz kimse görmesinFındık ezmesini ekmekle ye ondan sonra kilo alamıyorum diye sızlanGit gözümüz görmesin seni
Sorun şu ki, nutellayı hiç sevmem Ama fındık ezmesini ekmekle yerim
Evet canım maşaallah 4 tane kuzusu varSen ciddimisin Vuslat
Ayy o kadar değil Nevoşum
Bu ne ya herkes zayıf zayıf konuşuyor zaten,millet 3 çocuk 4 çocukla fit, moralim bozulduHiçbir yere gidemezsin Çorba bizim zaten alamazsın
EvetSen ciddimisin Vuslat
Vuslat'ın eline su dökemem vallahiBu ne ya herkes zayıf zayıf konuşuyor zaten,millet 3 çocuk 4 çocukla fit, moralim bozuldu
Bu mesajı saklıyoruz kimse görmesinFındık ezmesini ekmekle ye ondan sonra kilo alamıyorum diye sızlanGit gözümüz görmesin seni
Ben görmedim Vuslat i hiç, sen gordunmu nevos, ayrıca senin de masallaahin var canımVuslat'ın eline su dökemem vallahi
Ruh üçüzüm varEğer kilosu bana denk ise onunla devam etmeye çalışırım
Bensizliğe dayanabilir misin Ruh ikiziyiz unuttun mu
Hiç de bile aynıyız ikimiz deVuslat'ın eline su dökemem vallahi
Gördüm canımHatta sende gördün çünkü tarz yarışmalarına katıldı kaç defaBen görmedim Vuslat i hiç, sen gordunmu nevos, ayrıca senin de masallaahin var canım
Sağol canım benimAma o kadar değilHiç de bile aynıyız ikimiz de
Beni terk mi edeceksinRuh üçüzüm varEğer kilosu bana denk ise onunla devam etmeye çalışırım
O biraz zor olurBeni terk mi edeceksin
Yarışmalarda cirit atıyorum doğru Tarz yarışması da olmuyor artıkGördüm canımHatta sende gördün çünkü tarz yarışmalarına katıldı kaç defa
Sağol canım
O kadaaarrrSağol canım benimAma o kadar değil
Bensiz bir yanın eksik kalır değil mi Ne önemli insan yaptım kendimiO biraz zor olur
Maşaallah yarışmadan yarışmaya koşuyorsunYarışmalarda cirit atıyorum doğru Tarz yarışması da olmuyor artık
O kadaaarrr
Aynen canım yokluğunu farkediyorumBir yere kaybolma hep benimle kalBensiz bir yanın eksik kalır değil mi Ne önemli insan yaptım kendimi
Maşaallah yarışmadan yarışmaya koşuyorsun