Hayırlı gecelerben kaçtım hatunlar. iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı gecelerben kaçtım hatunlar. iyi geceler
Boyun kaç , kaç kilosun?Ben senden zayıfmışım. o zaman ben sırrımı söyleyeyim sana
Ver bakalım formülü ,merak ettimBen sana formül vereyim mi?
Bilemedim, nedenAcaba neden
Kendi yiyemiyor korkusundan o yuzden
Öylesin zatenÇocukları görmüyoruz
İşte yemeğini de alman lazımdıO ne demek ya,ben burada yokken de atan atmış
Ver bakalım formülü ,merak ettim
Sesli güldüm vallahi
Iyigeceler canimben kaçtım hatunlar. iyi geceler
Neymiş o formülBen sana formül vereyim mi?
İyi gecelerben kaçtım hatunlar. iyi geceler
Ben de merak ettimVer bakalım formülü ,merak ettim
Ben de gerçekten bekliyorum formül verecek diye saf safSesli güldüm vallahi
Yirmili yaşlarda ben de kilo almak istiyordum alamıyordum.Şimdi de vermek istiyorum gitmiyorlar.Sahi kaç çocuğun var,merak ettim.Ben de gerçekten bekliyorum formül verecek diye saf saf
Bir daha nutellayı kaşıkla yediğini görmeyeceğizAllah canını almasın ekmekle yeBen de gerçekten bekliyorum formül verecek diye saf saf
Yok o kalsın nanacigim, kız topige gelsem bir dert gelmesem bir dertİşte yemeğini de alman lazımdı
Vallahi Vuslat o kadar çocuktan sonra almıyor ise hayatta almazYirmili yaşlarda ben de kilo almak istiyordum alamıyordum.Şimdi de vermek istiyorum gitmiyorlar.Sahi kaç çocuğun var,merak ettim.
4 taneYirmili yaşlarda ben de kilo almak istiyordum alamıyordum.Şimdi de vermek istiyorum gitmiyorlar.Sahi kaç çocuğun var,merak ettim.
Hiçbir yere gidemezsin Çorba bizim zaten alamazsınYok o kalsın nanacigim, kız topige gelsem bir dert gelmesem bir dert
Valla kendi topime bile korka korka nasilsiniz yazdım, günlerdir yoktum,gideyim mi yaniama yemeğimi bırakırım ona göre ?
Nevreste nana bana git diyor
En büyüğü kaç yaşında,sunumları ona mı yaptırıyorsun yoksa4 tane
Bir daha nutellayı kaşıkla yediğini görmeyeceğizAllah canını almasın ekmekle ye
Sen ciddimisin Vuslat4 tane