Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .

Niye geyik yapamayasin ki deynebim, açık açık ben oy istiyorum demiyorsun sonuçta. Ben de bizim topige durumumla ilgili bilgi verip cikicam, bildirimler birikmiş. Ben zaten telden giriyorum istesemde uzun yazamam zaten

Ya ben kimseye tipsiz demem ama, bu adam tipsiz ya, bi de sırıtmış, çok itici. Zaten sevmiyom adamı. Koymuşken güzel bişi koy da gözümüz gönlümüz açılsın.

Çürüyüp gider kız,değiştir..Senin değil mi,değiştirmezsen değiştirme.

Benim aklıma gizli gizli başrol bayanı dikizlediği geliyor

Harbiden tam o bakışı atmış

Kızlar çok tatlisiniz yagerçekten de bu filminde bir kadını dikizliyor önceden Adile nasitle Münir Özkul profili vardı aslında sonra esprisine bunu koydum, insanlar sevince kalsın dedim, sonrada benimle bütünleşti bu foto, gecinip gidiyoruz işte. Bir ara imzamdada tecavuzcu Coşkun vardı ,ikisi kk ya fazla gelir diye sildim imzayi

Kız sen çorbanı da alıp gitsene

Niye geyik yapamayasin ki deynebim, açık açık ben oy istiyorum demiyorsun sonuçta. Ben de bizim topige durumumla ilgili bilgi verip cikicam, bildirimler birikmiş. Ben zaten telden giriyorum istesemde uzun yazamam zaten
İstesemde oy isteyemem,çünkü oy isteyecek çorbam yok,misafirim burada

Anam kim sevdi bu adamı çooohh merah ettim

Oyyy bebem canım benim çok teşekkür ederim kuzum utandırdın beni

Niye ya benim senden ne farkım varSıfırdan iyidir
4 oy farkın var Doğru 1 oy da olsa sıfırdan iyi
Bence de Coşkun fazla gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…