Ben senden daha çok alıştımBiz alıştık oy sayımız bizi etkilemiyor3-5 tane bile olsa mutlu oluyoruz
İyiyim canım çok sağol
Sen değiştirme zaten,çok güzel ,başka avatar olsa ,alışmak zor olurBende değiştiremiyorum bana yapıştı bu avatar
Niye ya benim senden ne farkım varBen senden daha çok alıştımYinede sıfır sayısı güzel görünmüyor
Ben gönlüm zengin, herkesi severdim, sevdikçe de değiştiririm. Anladın senSen 2564892 kez değiştirdiğin için sana kolay geliyor da ,O senelerdir aynı olduğundan kopamıyor.
Evet canım bende alıştım değiştirmem zor olurSen değiştirme zaten,çok güzel ,başka avatar olsa ,alışmak zor olur
Nevoş her gece olduğu gibi geyik yapamayacağız galiba,bildirim gelince oylama hakkında yazacağımı sanarlar,,ay sonuna kadar az yazayım bari ,bu arada mantı çorbası da güzel,pratik bir tarifti,oy alamamasına şaşırdım,
Ya ben kimseye tipsiz demem ama, bu adam tipsiz ya, bi de sırıtmış, çok itici. Zaten sevmiyom adamı. Koymuşken güzel bişi koy da gözümüz gönlümüz açılsın.
Çürüyüp gider kız,değiştir..Senin değil mi,değiştirmezsen değiştirme.
Benim aklıma gizli gizli başrol bayanı dikizlediği geliyor
Harbiden tam o bakışı atmış
Kız sen çorbanı da alıp gitseneNiye geyik yapamayasin ki deynebim, açık açık ben oy istiyorum demiyorsun sonuçta. Ben de bizim topige durumumla ilgili bilgi verip cikicam, bildirimler birikmiş. Ben zaten telden giriyorum istesemde uzun yazamam zaten
Kızlar çok tatlisiniz yagerçekten de bu filminde bir kadını dikizliyor önceden Adile nasitle Münir Özkul profili vardı aslında sonra esprisine bunu koydum, insanlar sevince kalsın dedim, sonrada benimle bütünleşti bu foto, gecinip gidiyoruz işte. Bir ara imzamdada tecavuzcu Coşkun vardı ,ikisi kk ya fazla gelir diye sildim imzayi
İstesemde oy isteyemem,çünkü oy isteyecek çorbam yok,misafirim buradaNiye geyik yapamayasin ki deynebim, açık açık ben oy istiyorum demiyorsun sonuçta. Ben de bizim topige durumumla ilgili bilgi verip cikicam, bildirimler birikmiş. Ben zaten telden giriyorum istesemde uzun yazamam zaten
Anam kim sevdi bu adamı çooohh merah ettimKızlar çok tatlisiniz yagerçekten de bu filminde bir kadını dikizliyor önceden Adile nasitle Münir Özkul profili vardı aslında sonra esprisine bunu koydum, insanlar sevince kalsın dedim, sonrada benimle bütünleşti bu foto, gecinip gidiyoruz işte. Bir ara imzamdada tecavuzcu Coşkun vardı ,ikisi kk ya fazla gelir diye sildim imzayi
Oyyy bebem canım benim çok teşekkür ederim kuzum utandırdın beniOncelikle tumm samimiyetimle soyluyorum ki butyn çorbalar ağız sulandırıyor. Ama elbetteki bu tur yarışmalarda gozumuze en çok hitab edeni oyluyoruz.benimde hem gorunuşune hem sunumuna hayran kaldığım Ekmek kasesindeki çorbaya gitti oyummuhhteşem gorunuyo Arkadaşım ellerine sağlık. yamukprenses
4 oy farkın varNiye ya benim senden ne farkım varSıfırdan iyidir
Bence de Coşkun fazla gelirdiNiye geyik yapamayasin ki deynebim, açık açık ben oy istiyorum demiyorsun sonuçta. Ben de bizim topige durumumla ilgili bilgi verip cikicam, bildirimler birikmiş. Ben zaten telden giriyorum istesemde uzun yazamam zaten
Kızlar çok tatlisiniz yagerçekten de bu filminde bir kadını dikizliyor önceden Adile nasitle Münir Özkul profili vardı aslında sonra esprisine bunu koydum, insanlar sevince kalsın dedim, sonrada benimle bütünleşti bu foto, gecinip gidiyoruz işte. Bir ara imzamdada tecavuzcu Coşkun vardı ,ikisi kk ya fazla gelir diye sildim imzayi
ne demek canım, gerçkler valla.. Açık konişiyim hiç torpil geçmedim vallahiOyyy bebem canım benim çok teşekkür ederim kuzum utandırdın beni
Daha vaktimiz çok sen geçebilirsin4 oy farkın varDoğru 1 oy da olsa sıfırdan iyi
Bence de Coşkun fazla gelirdi
Askolsun nana zaten günlerdir yoktum, işte halinizi hatirinizi sormaya geldim,tamam gidicem zaten birazdanKız sen çorbanı da alıp gitsene
Biraz daha oy topladıktan sonra mıAskolsun nana zaten günlerdir yoktum, işte halinizi hatirinizi sormaya geldim,tamam gidicem zaten birazdan
Kız sen nasıl zayıfladın böyle, sırrını banada de heleBiraz daha oy topladıktan sonra mı
Aman altı üstü 4 oy ne rüyasıRüyamda görürüm
Geleneksel ''Ramazan Sofraları'' olacak canımBundan sonra hangi kategori olacakKatılmıcam da yine de meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?