- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 35
Aldim daa bazen gelmiyor bazenBölümü takibe al hepsini görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldim daa bazen gelmiyor bazenBölümü takibe al hepsini görürsün
Hep kolaya kacmayin ben kaçtır telde aciyorum konuSaat 3 e gelmeden acarim.aslında ben telden girdiğim için biraz zor oluyor akşam akşam zora gelmeyim dedim
Bildirim çok geliyorsa araya kaynıyordur..Aldim daa bazen gelmiyor bazen
Ben resimleri pcde görmeden konuyu açmıyorum yoksa ceptende kolay olurHep kolaya kacmayin ben kaçtır telde aciyorum konu
Ben takmiyorum, zaten son aşamada siz resim boyutunu ayarliyorsunuzBen resimleri pcde görmeden konuyu açmıyorum yoksa ceptende kolay olur
Eninde sonunda ben düzelteceğim için baştan düzeltiyorumBen takmiyorum, zaten son aşamada siz resim boyutunu ayarliyorsunuz
Bildirim çok geliyorsa araya kaynıyordur..
Çorba yaptımSen ne yaptın öyle Nevreeestee
Sen ne zaman açıyorsun-Kristal- hani gece açacaktın konuyu,kaç kere baktım açmış mı diye,çabuk aç konunu gelmiyeyim oraya
Çabık sil o mesajınıben bu sefer katılmayacağım galibaSen ne zaman açıyorsun
O zaten biliyor,söyledim Onaişpikçi seni,belki bir ihtimal olabilirdesemde inanmaHadi yaaa Nevreste bak ne diyooooo
Sabah acarım dedim ya deyno açacağım azzz sonra da anneciğim geliyormuş kek yapıyorum-Kristal- hani gece açacaktın konuyu,kaç kere baktım açmış mı diye,çabuk aç konunu gelmiyeyim oraya
Çabık sil o mesajınıben bu sefer katılmayacağım galiba