3 taneye indirsinler,Bak bunu hiç düşünmemiştimSen sayıyı net söyle bakayım Ben eksik veya fazla beğenenlerin çorbalarında eleme yaptırırım
Çok teşekkür ederiz canımEşimle ,oğluma seçtirsem eminim ki ,ikisi de mercimek çorbasına verirdi oyunu
3 taneye indirsinler,millet kolayca verdi oyunu,ben bayağı zorlandım ,Allahtan bu yöntemi buldum da. Diğer ikisi,mantı çorbası ile işkembe çorbasıydı.Hepsi birbirinden güzeldi ama malesef bir oy hakkı var,herkesin çorbası çok başarılı idi.
Yok bu sonuçtan sonra iyi ki katılmamışımÇok teşekkür ederiz canımOyunu ben kaptım
Keşke sende katılsaydın
Haklısın kk olarak mercimek çorbasını çok seviyoruzYok bu sonuçtan sonra iyi ki katılmamışımİşkembe geçemediyse,kelle paça da geçemezdi mercimeği. Hem daha önce de dediğim gibi katılmasam da hep buradayım ,sizinle beraber ben de bu heyecanı yaşıyorum.
Sen kaçıncı sıradasın,sonlardayım deme yine
Ben senin çorbanı da çok beğendim canım,mutlaka yapacağımMalesef bu benim kaderim oldu sondan dördüncü falanım
Ben senin çorbanı da çok beğendim canım,mutlaka yapacağım
Tahmin edebiliyorum tadını,pratikliği de hoşuma gitti.Keşke 1 oyum daha olsaydı,Onu da mantı çorbasına verseydim.Tadı çok güzel mutlaka dene canım .
Dolapta mantı ve haslanmıs nohutun varsa bir hazır çorba kadar hazırlaması pratik ve de doyurucu.(reklamlaaaar başladı)
Tahmin edebiliyorum tadını,pratikliği de hoşuma gitti.Keşke 1 oyum daha olsaydı,Onu da mantı çorbasına verseydim.
Var aeben cim var ,profilime cep diktirip icine atmayi dusunuyom gelenleriYeter nur , fiyonkları pardon madalyaları koyacak yerin yok yahu
Var aeben cim var ,profilime cep diktirip icine atmayi dusunuyom gelenleri
Bende düşünmüştüm mercimek yapmayı ama yaptigim corbam kendi favorim.sogukta icerim sıcakta.Ben nanişe mercimek yap didiydim zamanında kolay çorba varken gitti birrsüürüüüü zahmete girişti: .
Ablam kolaya mi kaçsaydımBen nanişe mercimek yap didiydim zamanında kolay çorba varken gitti birrsüürüüüü zahmete girişti: .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?