Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Eşimle ,oğluma seçtirsem eminim ki ,ikisi de mercimek çorbasına verirdi oyunu
Bak bunu hiç düşünmemiştimSen sayıyı net söyle bakayım Ben eksik veya fazla beğenenlerin çorbalarında eleme yaptırırım
3 taneye indirsinler,millet kolayca verdi oyunu,ben bayağı zorlandım,Allahtan bu yöntemi buldum da.Diğer ikisi,mantı çorbası ile işkembe çorbasıydı.Hepsi birbirinden güzeldi ama malesef bir oy hakkı var,herkesin çorbası çok başarılı idi.

Çok teşekkür ederiz canımOyunu ben kaptım
Keşke sende katılsaydın

Çok teşekkür ederiz canımOyunu ben kaptım
Keşke sende katılsaydın
Yok bu sonuçtan sonra iyi ki katılmamışımİşkembe geçemediyse,kelle paça da geçemezdi mercimeği.Hem daha önce de dediğim gibi katılmasam da hep buradayım,sizinle beraber ben de bu heyecanı yaşıyorum.

Haklısın kk olarak mercimek çorbasını çok seviyoruzKim sevmez mercimek çorbasını
Sağol canım yarışmacılardan daha çok bizimlesin

Ben senin çorbanı da çok beğendim canım,mutlaka yapacağım

Tadı çok güzel mutlaka dene canım .
Dolapta mantı ve haslanmıs nohutun varsa bir hazır çorba kadar hazırlaması pratik ve de doyurucu.(reklamlaaaar başladı)

Tadı çok güzel mutlaka dene canım .
Dolapta mantı ve haslanmıs nohutun varsa bir hazır çorba kadar hazırlaması pratik ve de doyurucu.(reklamlaaaar başladı)
Tahmin edebiliyorum tadını,pratikliği de hoşuma gitti.Keşke 1 oyum daha olsaydı,Onu da mantı çorbasına verseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…