Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Ama işte diyeyteyiz o kadar ekmek yenmez ki.diyetisyenim görse kalpten gider valla.ama farklı ve yaratıcı olmus.tebrik ederim.
Melike evli değilsin sanırım canım, evde benim ki gibi yemegin arkasindan hemen cerez,onun arkasindan cikolata,onun arkasindanda meyve yiyip hala açım diyen bir adam dolasiyorsa yeniyor canim

bi bakiyim

Melike evli değilsin sanırım canım, evde benim ki gibi yemegin arkasindan hemen cerez,onun arkasindan cikolata,onun arkasindanda meyve yiyip hala açım diyen bir adam dolasiyorsa yeniyor canim
12 yıllık evliyim canım biri 10 digeri 5 yasinda oğlum var.esim yemek uzerine hemen cay cerez meyve tarif ettiğin gibi aynı.ama büyük oğlumda karaciğer yağlanması olunca darbe yaptım yeme düzenine.şimdi benim dedigim gibi yemek icin yaşamıyoruz.yasamak için yiyoruz.

Maşallah canım,ayrıca oglusuna geçmiş olsun

En doğrusunu yapıyorsun canım, bende senin gibi bu sıra el koydum yeme şekline, yatmadan önce birsey yemiyor ve yedirmiyorum artık. Yemek sonrası yenilen hersey rahatsız edici ve kilo aldırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…