Merhaba kolay gelsin ben de bir süredir diyetteyim ama hala istediğim kiloya gelemedim. İnşallah ideal kilomuza kavuşuruzSelam kızlar evlendiğimde 70kiloydum hamile kaldım doğum yaptım ve tekrar aldım şuan 86 kiloyum benime birlikte birbirimize destek vererek yediklerimiizi yaptıklarımızı sonuçlarımıızı paylaşıp güzel sonuçlara ilerlesek
Merhaba, ben diyetisyen kontrolunde 2. Haftamdayim. 1 haftada 2 kilo gitmis simdilik. 70 ile başladım, hedefim 58. Hic 50li kilolari hatirlamiyorum, insallah saglikla veririz kilolarimizi. Ben de diyet icin bir motivasyon grubu ariyordum, buraya denk geldim
Merhaba boylarınız ve kilonuz nedir hem başlangıç hem de hedef? Ben de şu an diyetteyim bir haftaya kadar diyetisyen ile çalışmaya başlayacağım. Başlangıç kilom 84tü şu an 72 ama hedefim 65 olursa 63 boyum 1.72.Merhabalar bende yeni başladım Gayet iyi gidiyor İstediğimiz kilolara birlikte ulaşabiliriz Başarılar
Allah hepimize kolaylık versin canım. Dert etme daha önce nasıl verdiysen yine veririz inşallah birlikte :)Canım boy : 1 .62 kilo :105 yakın zamanda 84 tü ama haraketsizlikten bu kiloya geldim önce nasıl verdiysem şimdide vereceğim sizin kiloda boyda çok iyi nasıl verdiniz tebrik ederim
Hoş geldin canım. Birlikte başarabiliriz hepimizin motivasyona ihtiyacı var. Boyunuz kaç şu an kaç kilosunuz ve hedefiniz nedir?Ben de katılmak istiyorum motivasyona ihtiyacım var
teşekkür ederim boy 160 kilo 58 hedef 52Hoş geldin canım. Birlikte başarabiliriz hepimizin motivasyona ihtiyacı var. Boyunuz kaç şu an kaç kilosunuz ve hedefiniz nedir?
zor olmuyor mu yemeden geçen zaman uzun gibi sankiMerhaba. Her kese başarılar inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
Bende aralıklı oruç yapıyorum bu ayın başından 67 ile başladım şimdi 64 kiloyum hedefim 55.
Ben de bir süre yapmıştım. Vücut bir süre sonra alışıyor. İlk günler arıyorsun yemek ama daha sonra biyolojik saat alışıyor. Ben ki kahvaltı yapmadan güne başlayamayan insan 12-18 arası yemeye alışmıştım. Hiç de acıkmıyordum.zor olmuyor mu yemeden geçen zaman uzun gibi sanki
İlk günler zor oluyor ama sonradan vücüt alışıyor. Vücüdu terbiye ediyor aralıklı oruç. Ben zaten kahvaltı yapmazdım normalde de. Öğlen 1 de ilk öğünümü akşam 6da son öğenümü yiyorum. 6dan sonra hiç bir şey yemiyorum. Alıştım artık elim yemeğe gitmiyor. Önceleri buzdolabını açar bi şey arardım atıştırmak için şimdi aklıma bile gelmiyor.zor olmuyor mu yemeden geçen zaman uzun gibi sanki
Çok iyi kilo vermişsiniz Sakıncası yoksa listenizi paylaşırmışsınız bizlerde fikir olsunMerhaba, ben diyetisyen kontrolunde 2. Haftamdayim. 1 haftada 2 kilo gitmis simdilik. 70 ile başladım, hedefim 58. Hic 50li kilolari hatirlamiyorum, insallah saglikla veririz kilolarimizi. Ben de diyet icin bir motivasyon grubu ariyordum, buraya denk geldim
Listemi benim sevdigim yiyeceklere gore olusturduk. Genel olarak kahvaltida 1 parmak boyutunda peynir, domates, salatalik, bol yeşillik,5 zeytin ve 1 dilim ekmek var. Oglen ve aksam aybi yemegi verdi, cunku ben ona yemek yapmaktan nefret ettiğimi soyledim :) haftada 1 gun ton baligi, 1 gun et(3 el ayasi kadar),2 gun baklagil ve 2 gun etsiz sebze yemegi verdi. Yanlarinda salata ve 2 kaşik yogurt yiyebiliyorsun. Yemekler de 6 kasik olabiliyor. Kabaca boyleydi. Bir de ara ogunler var. Onlarda yesil cay ve 1 hurma sabah ara oü ve turk kahvesi ile 5 badem ogleden sonra ara öğünü.Çok iyi kilo vermişsiniz Sakıncası yoksa listenizi paylaşırmışsınız bizlerde fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?