• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Destek olarak başarmaya ne dersiniz❤️?

Listemi benim sevdigim yiyeceklere gore olusturduk. Genel olarak kahvaltida 1 parmak boyutunda peynir, domates, salatalik, bol yeşillik,5 zeytin ve 1 dilim ekmek var. Oglen ve aksam aybi yemegi verdi, cunku ben ona yemek yapmaktan nefret ettiğimi soyledim :) haftada 1 gun ton baligi, 1 gun et(3 el ayasi kadar),2 gun baklagil ve 2 gun etsiz sebze yemegi verdi. Yanlarinda salata ve 2 kaşik yogurt yiyebiliyorsun. Yemekler de 6 kasik olabiliyor. Kabaca boyleydi. Bir de ara ogunler var. Onlarda yesil cay ve 1 hurma sabah ara oü ve turk kahvesi ile 5 badem ogleden sonra ara öğünü.
Çok teşekkür ederim Liste çok güzel İnşallah en kısa zamanda istediniz kiloya gelirsin Yarın bende başlıyayım bakalım ne kadar gidecek

Merhaba kızlar bu ara çok seyahat ettiğim için aktif değildim ama beslenmeme dikkat ettim ve 2 gün detox yaptım. Bugün tartıda 70 çıktım. İnşallah 6lı rakamları görürsem çok mutlu olacağım :) sizde durumlar nedir?

Merhaba kızlar bu ara çok seyahat ettiğim için aktif değildim ama beslenmeme dikkat ettim ve 2 gün detox yaptım. Bugün tartıda 70 çıktım. İnşallah 6lı rakamları görürsem çok mutlu olacağım :) sizde durumlar nedir?
İnşallah canım azimlisin görürsün Ben hala aynı kilodayım ne aldım ne verdim Bende kendime sayfa açtım yeni orayada beklerim hepinizi Yanlız arkadaşlar konu sahibi nerede ?

Back