- Konu Sahibi seyyah2806
-
haklısın arkadaşım elimden gelenı yaptım ben mesafe koydum ama bu seferde kötü gelin oldum. sürekli arıza çıkartıyormusumoysakı huzur dışında hiçbirsey istemedim ben bi sandık istedim oymalı falan o memleketin işi olsun dedim ( bizde erkek tarafı alır) onu bile almadılar bızde kız tarafı alır ben kızlarıma aldım hep dedi eşimin annesi
aynisini benim kayyinvalidem de dedi canim
bizim oralarinda adetindendir sandigi erkek tarafinin almasi ama kayin validem sagolsun ben kizima aldim biz de kiz tarafi alir dedi simdi bir sandigim yok.
Allah yardimciniz olsun canim.
doğru biliyorsun bizde öyle biliyorduk. ama aldılar işte. takılanlar toplandı düğün bitti( orda pazar gündüz bitiyo düğünler) ben gelinliği mi çıkarttım banyoya gordım. yangından mal kacırır gıbı o 20 dk içinde dağıtmışlar paraları.çalgıcıya aşçıya erzak aldıkları toptancıya kuyumcuya falan herkeze düğünden hemen sonra verecez diye söz vermişler. biz farklı şehirdeydık minibusle burdakı kına gexesıne geldıler. araba parasını falan ödemişler. hemde altınla! paraya bile cevirmeden... yuh aryık dedım ya yuhhh
eşimin annesi bana tlf da sert bi dille söylemişti alacaklarını bende itiraz etmiştim baştan böyle konuşmamıştık diye çok sinir bozuzu bi konuşma geçmişti aramızda ki ondan sonra anne demekte çok zorlanıyorum iyice soğudum. daha sonra ben olanları eşime anlattım oda çok şaşırdı nıye böyle yapıyorlar anlamıyorum dedi. kızdı tlf da tartıştılar falan.. ama sonucu değiştirmedi bu. sonuçta dağ gibi bı borçla başbaşa kaldık. ben elimden gelenı yaptım ama eşim merhametlidir kıyamadı sanırım. off neyse giden gitti yapacak bişey yok çalışıp ödeyecez allah sağlık versin demekten başka çarem yok ama hazmedemiyorum da içime oturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?