İlköğretim 1. Sınıf ve 3.5 yaş çocuğum... İşe girmek istiyorum eşimle sorunlarımı bilen biliyor. Ama işin içinden çıkamadım sımdı küçüğü kreşe verecegım ama büyük olanı birinin okula götürmesı gerek. Kıme güveneyim komşuma bıraksam acaba eşleri nasıl ki diyorum. Benım calısma saatım 8 18.00 olur daha yol var. Yanlız şöyle avantajımız eşim vardiyalı calısıyor gececı olunca hep esım alacak 3 11 iken de yine sabah
Komşunuz da ev hanımı ise gerekirse maaşınızı dan yarısını teklif edin.Bakici gibi ilgilensin.götürür alır ve komşuya bırakır. Ama işte zor olurmu sızce nasıl yapacağım inanın düzen oturtmaya çalışıyorum yazın sürekli kalması gerek komsumda okul yok çünkü... O degılde esımle tartıstık ille yanlız kalsın yazın büyüdü artık dedı kızım agladı bende kızdım hıc yalnız kalırmı o çocuk dıye haksızmıyım
Olabilir bak buOkul sonrası bir çocuk kulübüne kayıt yaptırıp, iş çıkışı kendiniz alıp, yazın da yazokuluna gönderip kimseye muhtaç olmuyorsunuz. Komşu nereye kadar ve nasıl güvenerek ?
Kız iyi misin sen maaşın yarisi ne demek otursun evinde çocuğuna baksın daha iyi . Komşuya mi çalışacakKomşunuz da ev hanımı ise gerekirse maaşınızı dan yarısını teklif edin.Bakici gibi ilgilensin.
Sormadım dahaKomşuya sordunuz mu? Yoksa kendiniz mi planladınız? Size evet tamam derse de bırakmayın kırmamak için öyle dediğine yemin edebilirim! Millet sizin çocuk bakıcınız değil neticede. Ya bakıcı bulacaksınız sadece okula bırakmak için. Ya da o iş yaş maalesef.
Kreş iş yerıne aıt yarısını onlar ödüyor yada tamamını ödeyen yerler var firmalar... Ben en fazla 2000 ödeyeceğimBu şartlar altında bence çalışmanız zor yani 30 40 bin alacaksanız evet çalışın ama asgari ücret alacaksaniz kreş zaten 10 bin 7 bine de büyüğe kurs falan olur ben para için değil sosyalleşmek için çalışacağım derseniz o ayrı..Onun dışında hayatın gerçekleri komşuyla sürekli bir şey dönmüyor ben 1 aylığına bile komşu ayarlayamamıştm sürekli çok zor
Peki komşuya sormadan nasıl kafanıza göre böyle planlar yaptınız merak ve hayret ettim doğrusu!Sormadım daha
Sormadım daha
Kız onu geçtim yazık komşuya bu plandan haberi bile yokHiç haber dinlemiyor veya okumuyorsunuz galiba . Pedofili ve istismar almış başını gidiyor ve çocuklara bunu yapan o iğrenç grupta komşu ile akraba ilk sırada .
İsabetli bir karar olmuş .Kız onu geçtim yazık komşuya bu plandan haberi bile yok
7 yaşında bir çocuğun hiçbir durumda yalnız kalması doğru değil. Kameralı saat de olsa olmaz. Her şey anlık.Komşu işi yaş, komşuya güvenerek işe girilmezEvde kalacak kadar da büyük değil sanki, olmadı koluna bir kameralı akıllı saat takacaksınız evde kalacaksa. Okulda açılmış kurslar varsa satranç gb halk oyunu gb ne bileyim oralara yazdırıp okul çıkışı bekleme süresini arttırabilirsiniz ama çok yorucu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?