• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğe ihtiyacım olduğunu nasıl anlarım?

cokbilmiss

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
313
183
53
Merhabalar çok detaya girmeden anlatacağım ben biraz bunaldım…

Evlendim ve istemediğim bir şehirde yaşamak zorundayım, taşınma kararı aldık ama bir işten haber bekliyoruz. Bu nedenle ev beni daraltıyor bunaltıyor.
Kızım 3. Yaş gününde bir hastalık geçirip 10gün + 5 gün hastanede yattı o süreçte 37 haftalık hamileydim. Bu bana aman bir şey olucak korkusu bıraktı…
Anne babam başta olmak üzere aile ile ilişkilerim karışık.
Destek göremiyorum, iki çocuğuma ( 3.5 yaş ve 7ay) tek başıma bakıyorum bir gün bile güvendigim birine bırakıp gezmeye gitmedim.
Sürekli evdeyim beni en çok bunaltan bu..
Daha da çok şey var tahmin edebilirseniz.
Ayrıca yakın zamanda 18 yaşında kuzenimi kaza sebebi ile kaybettim.

Sürekli bunları düşünüyorum, her an birinden kötü bir haber alıcakmışım gibi bir his var.
Hiçbişey zevk vermiyor. Kendi kişisel bakımımı bile yapmak istemiyorum bazen aman evdeyim zaten diye, ama dışarı çıkalım denince canım istemiyor.
Mutlu değilim genel olarak. Toparlanamıyorum. Çocuklarıma eşime karşı tahammülüm olmuyor bazen.
Psikolojik olarak destek almak istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum. Bana ne iyi gelir?

Eşinizden yardım almak size iyi gelebilir gerek çocuk bakımı gerek ev işleri günde bir saat dahi çocukları ona bırakıp kuaföre falan gitmek dışarda bi kahve içmek yada 1 saatte olsa koşu spor tarzı uğraşıp bedenınızi açmak iyi gelebılır

Eşinizden yardım almak size iyi gelebilir gerek çocuk bakımı gerek ev işleri günde bir saat dahi çocukları ona bırakıp kuaföre falan gitmek dışarda bi kahve içmek yada 1 saatte olsa koşu spor tarzı uğraşıp bedenınızi açmak iyi gelebılır
Eşim çok destek olur normalde. Son zamanlarda da elinden geleni yapıyor ama dışarı çıkmak beni mutlu etmiyor. Sporla koşuyla maalesef uğraşıcak halim yok zaten çok yorgun ve uykusuzum…

Eşim çok destek olur normalde. Son zamanlarda da elinden geleni yapıyor ama dışarı çıkmak beni mutlu etmiyor. Sporla koşuyla maalesef uğraşıcak halim yok zaten çok yorgun ve uykusuzum…
Size iyi gelecek şeylere haliniz yok. Diğer yandan psikolojik iyi hissetmediğinizinde fsrkındasınız. İlk adım farkındalık bence. İhtiyacınız varsa psikiyatriden yardım almalısınız. En doğru yolu onlar gösterir. Zamanla dünya gri değilde renkli görünecektir. İhmal etmeden başvurmalısınız.

Teşekkür ederim💖
Size iyi gelecek şeylere haliniz yok. Diğer yandan psikolojik iyi hissetmediğinizinde fsrkındasınız. İlk adım farkındalık bence. İhtiyacınız varsa psikiyatriden yardım almalısınız. En doğru yolu onlar gösterir. Zamanla dünya gri değilde renkli görünecektir. İhmal etmeden başvurmalısınız.

Back