- 8 Nisan 2017
- 57.158
- 302.724
- 698
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Ben soracaktım hadi dedim yine herşeye sokmayayim o topak burnumuEllerine saglik cnm susleme görünüş harika
Merak ettigim kahvenin icindeki cıbık gorünümlü şey nedirr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben soracaktım hadi dedim yine herşeye sokmayayim o topak burnumuEllerine saglik cnm susleme görünüş harika
Merak ettigim kahvenin icindeki cıbık gorünümlü şey nedirr
Beraber ogrenelim ozman gelsinde:))Ben soracaktım hadi dedim yine herşeye sokmayayim o topak burnumu![]()
Yazmış ya çubuk tarçın demişBeraber ogrenelim ozman gelsinde:))
Siz neyse de bizim gibi acemiler için hiç şans kalmadıKorktuğum başıma geldi
Keşke fazla özenmeseydin
Çok güzel olmuş canımEllerine emeğine sağlık. Yarışmada başarılar dilerim
![]()
Başta bizde öyleydik. Yaptıkça elimiz alıştı. Benim ilk tariflere bakarsan görürsün.Siz neyse de bizim gibi acemiler için hiç şans kalmadı![]()
![]()
![]()
Ya benim kuzu kolumun yanındaki sehriyeleri yanmış pirinç pilavıBaşta bizde öyleydik. Yaptıkça elimiz alıştı. Benim ilk tariflere bakarsan görürsün.
Bu benim 18.level![]()
Gormedimm cnm mantikliymısYazmış ya çubuk tarçın demiş![]()
Bu benim 6.kutum sen çekilBen 10 lira verdim birak ben kazanayim
Yaaa nice guzel yaslari olsun insallah
Ben onun sunumlarina bayiliyorum valla nevo
Yok valla dogru soyluyorum hamladim ben![]()
Başta bizde öyleydik. Yaptıkça elimiz alıştı. Benim ilk tariflere bakarsan görürsün.
Bu benim 18.level![]()
Asil siz benim yaarismanin ilk yillarindaki sunumlarimi gorecektibizYa benim kuzu kolumun yanındaki sehriyeleri yanmış pirinç pilavı![]()
Tesekkur ederim balimEllerine sağlık, harika görünüyor
Yarışmada başarılar diliyorum![]()
Senin heruf iyiBu benim 6.kutum sen çekil![]()
Bu sefer katılma boşver dedi zatenSenin heruf iyibenimki topuguma sıkmıştı simdi
![]()
Nazar boncuğu, boşverYa benim kuzu kolumun yanındaki sehriyeleri yanmış pirinç pilavı![]()
Ay hiç güleceğim yoktu var ya bu saatteNevoş bunun labnesi çakma bence,at bunu yarışmadan
Ekmek falan var baksana![]()
Aynı şeyi düşünmüşüzNevoş bunun labnesi çakma bence,at bunu yarışmadan
Ayy hakikaten sizin labnelerde neden ekmek yokNevoş bunun labnesi çakma bence,at bunu yarışmadan
ozel tasarim buAynı şeyi düşünmüşüz
Bir kusur bulayım dedim kıyamadım![]()
Sagolasin balimEllerine sağlık canisi yine nefiss görünüyor![]()