- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Bacım neden yoruyosun kendini,ehmağana sür ye diye koymuş adamlar niye icad çıkarıyosun desparede mesparadeAha da bundan
Eki Görüntüle 2596690
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım neden yoruyosun kendini,ehmağana sür ye diye koymuş adamlar niye icad çıkarıyosun desparede mesparadeAha da bundan
Eki Görüntüle 2596690
Hem cibildak bacakli hem vicdansiz baciSenin ana şefkatin var bunlara
Ben kıyarım
Bacım neden yoruyosun kendini,ehmağana sür ye diye koymuş adamlar niye icad çıkarıyosun desparede mesparade
Sarkiyi hatirlaDilim de dönmüyo tarifin adına
Buna izin vermemSenin ana şefkatin var bunlara
Ben kıyarım
Nevo bizim bu cibildak bacakliya birakma sakin ligme ligme eder valla
Buna izin vermem
Hayır tabi ki burası benim mekanımNevo bizim bu cibildak bacakliya birakma sakin ligme ligme eder valla
üstüne birde adımı yazmış
Teşekkürler canım
Bursa’da haftada bir gün grechka,moloko gibi şeylerin satıldığı yer var...
Bu hafta sonu alacağım inşallah
Orasıdır, ben yıldırımdan sorumlu devlet bakanı gibi avucumun ici gibi biliyorum
Azeri dostlar getirip satıyorlar
Oradan salam,sucuk,bizim buharda pişen mantı kazanlarını satıyorlar falan...
Yıldırımda
Greçka/karabuğday Yeşilyayla da makbul var ya oradada var(meskende civilin karşısı)
Orasıdır, ben yıldırımdan sorumlu devlet bakanı gibi avucumun ici gibi biliyorum
Evet, tahmin ettiğim yer ben orada oturuyorum
Sen zati yari burali sayilirsinGreçka/karabuğday Yeşilyayla da makbul var ya oradada var(meskende civilin karşısı)
Evet, tahmin ettiğim yer ben orada oturuyorum
Bu gidişle o görünüyorEvet canım bende orayı diyorum
Tanıdık falan çıkacağız seninle
Su coronovirus illeti bi bitsin sana damat da bulacamBu gidişle o görünüyor
Gelen giden bana koca buluyor, sizin oralara kadar açıldımSu coronovirus illeti bi bitsin sana damat da bulacam
Ne guzel iste sec sec begenGelen giden bana koca buluyor, sizin oralara kadar açıldım
Benim takim meshur olduinternette nerde gorseniz bilin ki benimHuhu geri gelmiş azerin ve çay takımı yandık desene
Asil sen o sihirli ruloyu nerden buldunKiz bu tarifi nerden buldun Allah seni
Zaten böyle şeyler görünce aklıma hemen sen geliyorsun azerin olsa kesin bunu beğenirsin diylrumBenim takim meshur olduinternette nerde gorseniz bilin ki benim
Asil sen o sihirli ruloyu nerden buldun
Tesekkur ederim bebegimZaten böyle şeyler görünce aklıma hemen sen geliyorsun azerin olsa kesin bunu beğenirsin diylrum
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş