- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Bacım neden yoruyosun kendini,ehmağana sür ye diye koymuş adamlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım neden yoruyosun kendini,ehmağana sür ye diye koymuş adamlar
Hem cibildak bacakli hem vicdansiz baciSenin ana şefkatin var bunlara
Ben kıyarım![]()
Bacım neden yoruyosun kendini,ehmağana sür ye diye koymuş adamlarniye icad çıkarıyosun desparede mesparade
![]()
Sarkiyi hatirlaDilim de dönmüyo tarifin adına![]()
![]()
Nevo bizim bu cibildak bacakliya birakma sakin ligme ligme eder valla
Buna izin vermem![]()
Hayır tabi ki burası benim mekanımNevo bizim bu cibildak bacakliya birakma sakin ligme ligme eder valla![]()
üstüne birde adımı yazmış
Teşekkürler canım
Bursa’da haftada bir gün grechka,moloko gibi şeylerin satıldığı yer var...
Bu hafta sonu alacağım inşallah![]()
Orasıdır, ben yıldırımdan sorumlu devlet bakanı gibi avucumun ici gibi biliyorum
Azeri dostlar getirip satıyorlar
Oradan salam,sucuk,bizim buharda pişen mantı kazanlarını satıyorlar falan...
Yıldırımda![]()
Greçka/karabuğday Yeşilyayla da makbul var ya oradada var(meskende civilin karşısı)
Orasıdır, ben yıldırımdan sorumlu devlet bakanı gibi avucumun ici gibi biliyorum
Evet, tahmin ettiğim yer ben orada oturuyorum![]()
Sen zati yari burali sayilirsinGreçka/karabuğday Yeşilyayla da makbul var ya oradada var(meskende civilin karşısı)
Evet, tahmin ettiğim yer ben orada oturuyorum![]()
Bu gidişle o görünüyorEvet canım bende orayı diyorum
Tanıdık falan çıkacağız seninle![]()
Su coronovirus illeti bi bitsin sana damat da bulacamBu gidişle o görünüyor![]()
Gelen giden bana koca buluyor, sizin oralara kadar açıldımSu coronovirus illeti bi bitsin sana damat da bulacam![]()
Ne guzel iste sec sec begenGelen giden bana koca buluyor, sizin oralara kadar açıldım![]()
Benim takim meshur olduHuhu geri gelmiş azerin ve çay takımı yandık desene![]()
Asil sen o sihirli ruloyu nerden buldunKiz bu tarifi nerden buldun![]()
![]()
Allah seni
Zaten böyle şeyler görünce aklıma hemen sen geliyorsun azerin olsa kesin bunu beğenirsin diylrumBenim takim meshur olduinternette nerde gorseniz bilin ki benim
Asil sen o sihirli ruloyu nerden buldun![]()
Tesekkur ederim bebegimZaten böyle şeyler görünce aklıma hemen sen geliyorsun azerin olsa kesin bunu beğenirsin diylrum
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş![]()