- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.504
- 698
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Ben soracaktım hadi dedim yine herşeye sokmayayim o topak burnumuEllerine saglik cnm susleme görünüş harika
Merak ettigim kahvenin icindeki cıbık gorünümlü şey nedirr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben soracaktım hadi dedim yine herşeye sokmayayim o topak burnumuEllerine saglik cnm susleme görünüş harika
Merak ettigim kahvenin icindeki cıbık gorünümlü şey nedirr
Beraber ogrenelim ozman gelsinde:))Ben soracaktım hadi dedim yine herşeye sokmayayim o topak burnumu
Yazmış ya çubuk tarçın demişBeraber ogrenelim ozman gelsinde:))
Siz neyse de bizim gibi acemiler için hiç şans kalmadıKorktuğum başıma geldi
Keşke fazla özenmeseydin
Çok güzel olmuş canım Ellerine emeğine sağlık. Yarışmada başarılar dilerim
Başta bizde öyleydik. Yaptıkça elimiz alıştı. Benim ilk tariflere bakarsan görürsün.Siz neyse de bizim gibi acemiler için hiç şans kalmadı
Ya benim kuzu kolumun yanındaki sehriyeleri yanmış pirinç pilavıBaşta bizde öyleydik. Yaptıkça elimiz alıştı. Benim ilk tariflere bakarsan görürsün.
Bu benim 18.level
Gormedimm cnm mantikliymısYazmış ya çubuk tarçın demiş
Bu benim 6.kutum sen çekilBen 10 lira verdim birak ben kazanayim
Yaaa nice guzel yaslari olsun insallah
Ben onun sunumlarina bayiliyorum valla nevo
Yok valla dogru soyluyorum hamladim ben
Başta bizde öyleydik. Yaptıkça elimiz alıştı. Benim ilk tariflere bakarsan görürsün.
Bu benim 18.level
Asil siz benim yaarismanin ilk yillarindaki sunumlarimi gorecektibizevrim gecirdi sunumlarim resmenYa benim kuzu kolumun yanındaki sehriyeleri yanmış pirinç pilavı
Tesekkur ederim balimEllerine sağlık, harika görünüyor
Yarışmada başarılar diliyorum
Senin heruf iyibenimki topuguma sıkmıştı simdiBu benim 6.kutum sen çekil
Bu sefer katılma boşver dedi zatenSenin heruf iyibenimki topuguma sıkmıştı simdi
Nazar boncuğu, boşverYa benim kuzu kolumun yanındaki sehriyeleri yanmış pirinç pilavı
Ay hiç güleceğim yoktu var ya bu saatteNevoş bunun labnesi çakma bence,at bunu yarışmadan
Ekmek falan var baksana
Aynı şeyi düşünmüşüzNevoş bunun labnesi çakma bence,at bunu yarışmadan
Ekmek falan var baksana
Ayy hakikaten sizin labnelerde neden ekmek yokya sizinki cakmaysaulke farki oldugundan herhaldeNevoş bunun labnesi çakma bence,at bunu yarışmadan
Ekmek falan var baksana
ozel tasarim buAynı şeyi düşünmüşüz
Bir kusur bulayım dedim kıyamadım
Sagolasin balimEllerine sağlık canisi yine nefiss görünüyor