- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Sen kesin özel yaptırmışsındırAyy hakikaten sizin labnelerde neden ekmek yokya sizinki cakmaysaulke farki oldugundan herhalde
ozel tasarim bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kesin özel yaptırmışsındırAyy hakikaten sizin labnelerde neden ekmek yokya sizinki cakmaysaulke farki oldugundan herhalde
ozel tasarim bu
benimki farkli olsun dedimuzerinde her dil var karma turkce,azerice,ruscaSen kesin özel yaptırmışsındır
İtiraz eden çok olursa kapatırız artıkbenimki farkli olsun dedimuzerinde her dil var karma turkce,azerice,rusca
İtiraz eden çok olursa kapatırız artık
Tesekkur ederim balli ekmegimen kisa surede seni de bekliyoruzSahalara hoşgeldin Yine döktürmüşsün canim,eline sağlık Yarışmada bol şanslar:)
Rica ederim canım Inşallah yakında döneceğimTesekkur ederim balli ekmegimen kisa surede seni de bekliyoruz
Sagolasin baci senin sunumu gormeden sevinemiyorumZalım zalım zalımmmm
Yapmış yine yapacağını
Ellerine sağlık
Sagolasin baci senin sunumu gormeden sevinemiyorum
Ac kapiyi geliyooooo
Eki Görüntüle 2597142
Azeri dostlar getirip satıyorlar
İnsan damaginda kalan tatlari ozluyor gercektenbulunca da seviniyorAzeri dostlar getirip satıyorlar
Oradan salam,sucuk,bizim buharda pişen mantı kazanlarını satıyorlar falan...
Yıldırımda
İnsan damaginda kalan tatlari ozluyor gercektenbulunca da seviniyor
Mesela sut receli yapiliyor ama sut receli moloko nun yerini vermiyo tabi o tadi bilen anliyoaynen öyle canım yaaa
Senin ana şefkatin var bunlaraAynı şeyi düşünmüşüz
Bir kusur bulayım dedim kıyamadım