- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
İyi halt ettiydin bende rahat rahat takiliyordum kimse almaz diyeama benimkinin köpük kısmı yumurtadan di görüntü aynı olurdu
7.5lira verdim küçücük labneye tabiki katilicamKizam bos ver sen peyniri napcan katilmabuyuk hedayeli yarismalara sakla kendini
Biri aldı dediğinde anladım zaten sen olduğunukismet artik nevoyla kimsenin alacagini dusunmemistik biz de
Tesekkur ederim kankaÜfff beeeee harika olmuş labneyi bulduğuna pişman olacak herkes
Ellerine emeğine sağlık çok çok güzel olmuş
Begenmene sevindim canim yorumun icin tesekkur ederimİki gün önce bu tarife denk geldim, ilk fırsatta yapmalıyım dedim
Eline sağlık canım çok güzel görünüyor
Begenmene sevindim canim yorumun icin tesekkur ederimİki gün önce bu tarife denk geldim, ilk fırsatta yapmalıyım dedim
Eline sağlık canım çok güzel görünüyor
Bugün yapsam olur aslında ama hafta sonu doğum günü yapmayı dusunuyorum o yüzden geç vakte bıraktım :)) bugun kızımın doğum günü aslında :))Tesekkur ederim kankasen ne zaman ekliceksin?
Tesekkur ederim canim benimElinize saglik suslemede cok guzel olmus :)
Bence senin tarif bomba etkisi yaratabilir:)Olay sunuma bakar oda sende fazlasıyla varkanka ben yarışmadan çekiliyorum ne arşı allasen bu gadın arşa çıkan merdivenleri yıkmış geçmiş
Anladik sende pastacısınBugün yapsam olur aslında ama hafta sonu doğum günü yapmayı dusunuyorum o yüzden geç vakte bıraktım :)) bugun kızımın doğum günü aslında :))
Yok yoook yarismaya ara verdik siz baya buyuttunuz bu isleri ben hamladim
Sus sus anlamazliktan geliyom
Sus sus anlamazliktan geliyom
yok ablam ya azerin taşı allayıp pullasa yine beni geçerBence senin tarif bomba etkisi yaratabilir:)Olay sunuma bakar oda sende fazlasıyla var
dur ben de öyle yapayımSus sus anlamazliktan geliyom
Kadında cazibe varyok ablam ya azerin taşı allayıp pullasa yine beni geçer
dur ben de öyle yapayım
yahşi cazibeKadında cazibe var
Ben 10 lira verdim birak ben kazanayim7.5lira verdim küçücük labneye tabiki katilicam1kilo et alsam bu kadar koymazdi
Yaaa nice guzel yaslari olsun insallahBugün yapsam olur aslında ama hafta sonu doğum günü yapmayı dusunuyorum o yüzden geç vakte bıraktım :)) bugun kızımın doğum günü aslında :))
Ben onun sunumlarina bayiliyorum valla nevoBence senin tarif bomba etkisi yaratabilir:)Olay sunuma bakar oda sende fazlasıyla var
Yok valla dogru soyluyorum hamladim ben
Tesekkur ederim canimEllerine saglik cnm susleme görünüş harika
Merak ettigim kahvenin icindeki cıbık gorünümlü şey nedirr
Tesekkur ederim cibildak bacakli baciAma şarkı eşliğinde tarif bakmak ♥ ben
Harika olmuş canım sanat eseri gibi
Başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?