• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertliyim...Kederliyim.Yorumlarınızı bekliyorum.

arkadasim ne desem bilemedim suclu sadece malesefki baban gozukuyor
esin hakli sinirinden konusmustur benim babam 500 euro esimden borc almistida canim babam hemen odedi aman kizlarima laf gelmesin diye
cok uzulerek soyluyorum baban hic seni dusunmemis diyorsunki ekmek parasi bile kalmadi
esinde bunalmistir biz hep borcmu odeyecegiz diye bence alttan al esinle arani duzelt
Allah kolaylik versin yardimciniz olsun

Her iki tarafada yapıyoruz kimseyi ilgilendirmez deyin geçin kenara.

Canım anladığım kadarıyla çok bunalmışsın. Bence eşin iyi biri, baban için çektiğin krediyi o ödüyor, arada sıkılıp söylenebilir normaldir. Empati yaparsam eşimin ailesi için çektiği krediyi ödeseydim arada ben de söylenirdim. Lafı uzatmanın anlamı yok, annesine söylemiş belki ağzından kaçmıştır, belki çok sıkılmıştır söylemiştir. Ki annesine onlar için kredi çekmeyeceğini söylemiş. Ya tamam deseydi. Öyle düşün. Gönlünü al bence.
Bu arada ailelerin evlatlarına bu kadar sıkıntı yaşatması, yük olması çok kötü. Bence daha fazla kullandırtmayın kendinizi iki tarafa da.

Kızlar delirecegim artık.Her durumu herseyi göze aldım.Ben bu evliligi dert cekmek için yapmadım.Eşim beni ezsin diyede yapmadım.Kk da bulunan kızlar ezberledi ve anladı eşim algılayamadı beni....Bana yemin veren,annesine cekmicem diyen annesinin babam için laf söylemesine olanak saglayan eşim....Maas bordrosunu almış kredi cekcekmiş pazartesi 10000 üstünde bir meblag..
O kadar konuştun cekmicem dedin ne oldu dedim.Kv hergün aradı parayı bulamadık diye.Baban son care tefecifen alcak dedi.Eşim onlar benim ailem,ortada bırakamam dedi.Benim ailem benim neyimdi?Ben mantardan mı türedim?Benim babamda zor durumda tefeciden para aldı ben hiçbirsey yapamadım...Elim kolum baglı seyrettim.Sen benim babamı rezil etmek için konuştun.Bende annenle konuşcam cekemem deyince neden ısrar ettin diye sorcam dedim.Onları huzursuz edersen seni boşarım dedi.
Elinden geleni ardına koyma dedim.
Ben bu gidişle zaten seni boşayacagım dedim.
HAKSIZ MIYIM KIZLAR?O KADAR LAF ETTİ ŞİMDİ ONLAR BENİM AİLEM.BİR AKIL VERİN BANA.

arkadasim ne desem bilemedim suclu sadece malesefki baban gozukuyor
esin hakli sinirinden konusmustur benim babam 500 euro esimden borc almistida canim babam hemen odedi aman kizlarima laf gelmesin diye
cok uzulerek soyluyorum baban hic seni dusunmemis diyorsunki ekmek parasi bile kalmadi
esinde bunalmistir biz hep borcmu odeyecegiz diye bence alttan al esinle arani duzelt
Allah kolaylik versin yardimciniz olsun

SAGOL canım.Evet cok dogru babam beni düşünmedi eli bana laf sahibi yaptı.İşe girdim 15-20 gündür calışıyordum.Eşimr destek olmak ve babamdan kalan krediyi daha rahat ödeyebilmek için ama calış calış yine baska bir borc altına gir.Ben enayi miyim ya.Calışmak istemiyorum.Kafam cok karıstı.Ne düşüncegimi,ne yapcagımı bilemiyorum.Stresten saglık sorunlarım arttı.Dr stres yok diyorda gelde stres olma.Daha önce olsa oturur saatlerce aglardım.Şimdi tek gözyasım yok.Belirsizlik içinde olan evlilikten bana bir fayda yok.SEvmek hersey mi bilmiyorum....
Ama artık bişey degişmicekse ve verilen sözler tutulmuyorsa evli kalmanın ne anlamı var???

Sen istesende istemesende ben bu krediyi cekcem onlar ailem diyor.Bana niye fikir soruyorsun?Dedigimi umursamıcaksan dedim.
SENİ DENEMEK İÇİN YAPTIM NE dicen diye diyor birde.....
Daha önce yardım etmeseydik tamam ceksin ne olcak derdim ama bir karar almışız kendimizi,gelecegimizi düşüncez demişiz...
Eşim tam tersini yapıyor.Kv ve görümce hergün aramayla istediklerini yine yaptılar ya helal olsun....

Eşimle tartışma hep aile yüzünden...Aile için verilen sözler ve tavırlar için.
Bıktım artık......
İşten eve bir yapıdadır.Umursamaz tavrı beni deli eder sadece....Kk da üzülerek okuyorum bazen şiddet görenleri.Öyle bir durumda yok.Ama sözlü şiddet aile yüzünden cok zoruma gidiyor.

Her seyi söyledim.Sen her hoşuna gitmeyen birsey oldugunda beni evden kovamazsın,sonrada sinir anında oldu diyemezsin dedim.
Ne istedigine,ne düşündügüne karar ver artık ben aile yüzünden ve senin işine geldigi gibi davranmandan ve algılamandan cok sıkıldım.Sen kimi kimin evinden kovalıyorsun,bişeyleri düzeltmeye niyetin yoksa bana gösterdigin kapıdan topla esyalarını cık git hayatımdan dedim.
Herseyde ben sucluyum,herseyde haksızım,boyun egmedigim herseyin farkında oldugum için bana sus diyorsun dedim.Sabah işe gitti halada gelmedi.
Eskiden olsa oturur saatlerce aglardım.Ama artık yoruldum....Hep aynı hep aynı.

Bide hiçbişey olmamış gibi aksam annemlere gitcez diyor yaa...Ya sabır.Mesaj attım gündüz....Kararını acıkla dedim bişey düzelmicekse herkes kendi yoluna dedim.O da bana mesaj attı ben cevabımı verdim ben ne dersem bundan sonra o diye.....Kızlar bana bir akıl verin allah askına.

canım tamamını okumadım da başka bir şey söyleyeyim sana
kayınvaliden türkiye de mi eğer öyleyse emeklilik de dahil herşeyi kolaylaştıracak torba yasa geliyor
borçlar ve aradaki hizmet süresi silinecek
emeklilik için gereken kısım kalacak sadece
sonra da kalan kısım taksitlendirilecek
zaten şu an yapmasın herhangi bir işlem
zarar eder fena halde
bağkur affı geliyor az kaldı

canım tamamını okumadım da başka bir şey söyleyeyim sana
kayınvaliden türkiye de mi eğer öyleyse emeklilik de dahil herşeyi kolaylaştıracak torba yasa geliyor
borçlar ve aradaki hizmet süresi silinecek
emeklilik için gereken kısım kalacak sadece
sonra da kalan kısım taksitlendirilecek
zaten şu an yapmasın herhangi bir işlem
zarar eder fena halde
bağkur affı geliyor az kaldı

Canım onun dilekçeyi vermesi lazım artık...Erkeklerde askerlik borclanması var bayanlarda cocuk borclanması onu yapcak kv.

Back