Dertleşmek istiyorum...

sayneverno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
9
3
1
33
İyi akşamlar arkadaşlar ve ablalar.
Bu tür konular kim bilir kaç kere açılmıştır ama bende içimi dökmek sizlerle dertleşmek istiyorum. Olumlu yorumlar da olacak olumsuzda ben hepsine açığım. Derdimi bilen arkadaşım var hep benim tarafımı tutuyor, birde beni tanımayan kişilerden cevap almak istiyorum. Derdim bu: 7 yıllık evliyim, 4 yaşında çocuğum var. Ben eşimi çok severek evlendim gerçi yaşım daha 18 di cahil yaşlar deli dolu yaşlar. Ailem istemedi sana denk değil dedi ama ben seviyorum dedim o da seviyor dedim, ilk ve tek sevdiğim kişi şimdiye kadar o bir kere seni seviyorum demesi herşeye yeterdi. Neyse evlendik ama çok sorunlar yaşadım en başından beri. Eşimden fazla ilgi görmüyorum , ilgi istediğimi özel olduğumu görmek istiyorum arada sırada dediğim zaman ben buyum diyor kendine göre birini bul diyor her seferinde. Ailelerimiz hala birbiriyle fazla alakalı değiller hep arada kalıyorum ailemle ve eşim ve ailesi arasında. Genel bu sorunlarımızın yanı sıra beni aldattı tesadüfen öğrendim daha doğrusu söylemek zorunda kaldı aldattığı kişi çünkü birlikte resimlerini internete koymuş. Çok büyük kavga ettim ( afedersiniz sinirden tekme tokat giriştim). Bir şekilde geri barıştık nedenini kendimde bilmiyorum. Aradan bir kaç ay geçti ve aynı kişiyle beni tekrar aldattığını öğrendim, o da o kişi kapıma kadar geldi öyle öğrendim. Nasıl hiç fark etmedim sormayın çünkü bende kendime inanamıyorum. Ailemle çok düşündükten sonra küçük bir çocuğunuz var iyi düşün karar senin dediler, çocuğum da o sıralar daha 2 yaşına bile girmemişti ve çalışmıyor daha o sıralar çocuğum küçük diye. Tekrar eve aldım ama o günden bu güne kadar asla unutmadım daha bugün akşam yemeğinde yine konusu açıldı, çünkü o kadınla daha yeni çarşıda karşılaştım. Her zaman rüyalarıma giriyor. Bana bunu neden yaptın ben bunları hal ediyor muyum dedim, kendisinde bilmiyor neden yaptığını bana tek dediği ben seni seviyorum o nu değil ben seninleyim.
Son olayın aynı senesinde ben meslek eğitimine başladım seneye bitiyorum mezun oluyorum inşallah.
Yanı uzun lafın kısası zaman geçtikçe düşünüyorum, ben neden eşimleyim? Bunca zaman neden katlandım? Gerçekten hala seviyor muyum?
Benim meslek eğitimim full time eşim ise ayın 2-3 haftası ya çalışıyor ya çalışmıyor patronu fazla maaş vermemek için saatleri düşük tutuyor. Ben hem okuyorum, hem evle ilginiyorum, hem eşimle hemde çocukla. Her akşam taze akşam yemeğini hazırlamaya çalışıyorum eşim evde olduğu halde ve bana neredeyse her kavgamızda ne yemek yapıyorsun ki sanki neyle ilgileniyorsun ki diyor, arada yorgun olup üşenip mesela fırına bazen pizza koyduğum için.
-Yani eşim ilgisiz tek sözü ben seni çok seviyorum
- aldattı
- o na göre hiç birşeyi doğru yapmıyorum
- inadı ve çocukça tavırları yüzünden ailem ve arasında kalıyorum
- tartıştıkça her lafı kapı orda diyor bende asıl sana kapı orda diyorum
- hiç özel olduğumu ve beni gerçekten sevdiğini hissedemiyorum
Basit bir örnek bir şeyi beğendiysem ve maddi yönden alabilsek bile her gördüğünü istemek zorunda mısın der evlendiğimizden beri, veya bu sene doğum günümde (kutlamıyoruz) ama yinede güzel bir söz bir ilgi bekledim ve bana lafı sen özel olmayı önce hak et dedi.
Bana söyleyin ben neden böyleyim bu adamı neden çekiyorum??? Ailem arkamda o yönden bir sıkıntım yok. Kendime mi güvenemiyorum?? Yoksa ilk aşkım diye mi bırakamıyorum??? Belki biraz geç oldu ama artık herşeyi toz pembe görmüyorum ben büyüdüm o eski 18 yaşında ki kişi değilim.
Çok uzun oldu biliyorum. Sonuna kadar okuyup bana cevap verdiğiniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Kesinlikle boşan.
Hem de bir an önce.
Bildiğin eziyet.
bir de ailen arkandaysa, hiç düşünme.

Son düzenleme:
Doğru kararı verebilmek için biraz cesur olman lazım. Daha çok gençsin sana sadece lafta değil, davranışlarıyla da sevildiğini sayıldığını hissettiren, seni el üstünde tutacak birini sevmek nasıl olurmuş o duyguyu tatman lazım. Bunu hak ediyorsun bence. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Ailen arkandayse neden duruyorsun o evde demicem her kadin gibi aldatilip esinizin dininde oturuyorsunuz.Adam bir degil 2 kere aldatmis 3 yu mu bekliyorsun.
Kendine yazik etme ailen arkadayken git.

madem okul bitiyor bu adamda böyle değişmez ,düzelmez ,nasılsa aldattım affetti çocuk var kafasında ,
ailenle konuş boşan bu adamdan ,
daha gençsin yeniden başlayabilirsin ,çocuğun büyümüş ,toparlanmış ,sen kendine değer vermedikçe kimse sana değer vermez

Canım benim sana kıyamam . Bence daha fazla tükenip harcanmadan bu ilişkiyi sonlandır hergün üzülmekten se bi kaç gün üzülmek iyidir . Aldatma kabul edilebilecek bisey değil ki bu cinsel aldatma değil açık açık duygusal aldatma belliki ona karşı da birşeyler hissetmiş . Sen onu affetmiyceksin affettim desen bile hep aklında olucak aynı zamanda bu adam hem çalışmayan hem de seni aşağılayan ruhsal şiddet uygulayan bi insan . Ve bir kez aldatan her zaman aldatır bunu unutma

tamamını okumadım. tekrar tekrar aldatılmışsınız. boşanmak en mantıklısı.

Okurken yoruldum ben. Eşiniz ne kadar kaba ve ne kadar bencil bi adam böyle ya kusura bakmayında.. Yaptıklarınızı beğenmeyen, sizi eleştiren, aldatan, birde kapı orada deyip ben buyum diyebilecek bencillikte.
Paylaştığınız iyi bir şey hiç mi yok yahu? Birde bunlar gençlikte böyle yarın öbür gün Allah korusun rahatsızlansanız bu adam ne kadar sizin yanınızda olup size hayat arkadaşı olur? Pes!

Adamdaki genişleğe bak ya hem aldatıyor hem bunu itiraf edip sizde suç buluyor bence sizde güven problemi var silkelenip kendinize gelin güvenin kendinize ailenizde arkanızda kararınızı verin aksi taktirde üzülen ve yıpranan siz olursunuz.

Eşiniz sizi sevseydi kendine göre birini bul diyemezdi...
En ufak tartışmada kapıyı gösteremezdi...
Zaten yıprana yıprana tukenmiş bir evlilik var.
Bari çocuğunuz her şeyin farkına varmadan hayatınızı düzene sokun... en azından annem aldatılmayı kabul eden kadın, babam ilgisiz bir adam, evde birbirini sevmeyen insanlar diye algıları olmaz...

Edepsize bak, asıl sen koca olmayı hak et deseydiniz. Yüzsüz herif bin defa aldatmıs, tekrar tekrar kabul etmissiniz ve bu sebepten dolayı kendini affettirmek icin yolunuza cicekler sermesi gereken yerde bir de utanmadan nasıl davranıyor. Kimse kimseye sırf evli oldugu icin, sırf cocugu oldugu icin ve hatta sırf deli divane asık oldugu icin bile katlanmak zorunda degil. Birlikteyken sonsuza dek mutsuz bir hayata sürüklenmektense, ayrılıp kendiniz icin yepyeni bir hayat inşa etmek daha akıl kârı. Lütfem duygusal düsünmeyin olayı, mantıksal düsünerek karar verin.

Ailen yanındaysa hiç düşünme derim. Eşin garip bir insanmış, yüzsüz, saygısız birisi. Bence kendisine bile saygısı yok, yoksa ne demeye aldatsın. En uyuz olduğum laf da ne yapıyorsun ki, kolaysa gel sen yap o zaman, hayret bir şey. Gençmişsin de, istersen önünde çok çok daha güzel bir hayat olabilir bence. Benim eşim önce özel olmayı hak et dese sanırım evdeki bir çöpü dahi atmazdım o andan sonra... Çok kötü bir laf bence, sana değer vermediği ortada. Kızı ile arası nasıl peki?

ilgi vs bir şekilde çocuk için çabalamaya değecek konular ama ortada bir ihanet var,
siz onu aylarca, affedilip üstüne tekrar aldatsaydınız o sizi affeder miydi?
aileler çocuklar küçük yuvanızı yıkmayın der miydi?
bilmiyorum ama sağlam mide lazım başkasının yatağından çıkıp gelen adamı yatağına almak için,
hastalık bile taşır o eve, hadi kendinizi düşünmüyorsunuz çoluk çocuk var evde...

Üzgünüm ama adamda suç bulmuyorum. Her haltını çeken ve bu haltlara rağmen sıcak yemeğini önüne getiren, çamaşırını bulaşığını yıkayan bir kadın varken suçu adamda bulmuyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…