Gebeliğe Hazırlık (Dertleşme)Ne kadar sürede hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2015ten beri :KK43:60 ay yada 5 yıl):
2 defa hamile kaldım biri dış gebelikti alındo biride erken doğdu ve kaybettim. İkiside tedaviyle oldu. Femara kullandım.
Erken doğumun üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti ve ben ilacı tekrar tekrar kullanmama rağmen hamile kalamadım.
Gittiğim bütün drlar kilo ver diyordu. Ne yaptıysam veremedim,verdiğimide aldım.
En son 2 ay önce mide küçültme ameliyatı oldum. Şu anda hamile kalmamam gerekiyor beklemedeyim. Buraya size ve diğer arkadaşlara bir şey söylemek için geldim. Nasipse evlat sevgisi illa ki birgün gelicek o bebekler. Dua ederken hayırlı sağlıklı demeyi unutmayın ve vazgeçmeyin.
Çok zor zamanlar geçirdik biz ama ayaktayız çok şükür. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
En zorunu siz yasamaissiniz sanirim 😥 cok cok zor kaybetmissiniz bebeklerinizi ama hamile kalmaniz icin bi engel yok oyle dusunun umudunuzu yitirmeyin sadece vucudun ve psikolojik olarak kendinizi toplamaniza ihtiyaciniz var. Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasipnetsin 🍀🙏🏼

3.ayda hamile kaldım. İlk ay doğru düzgün denemedik. 2.ay gün aşırı ilişki denedik, hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu. 3.ay ovülasyon testi ile günleri değerlendirdik. 12.günde çift çizgiyi gördüm çok şükür. 🙏 Şimdi 29.haftalığım. Sürekli Allah tüm isteyenlere nasip etsin diye dua ediyorum. En kısa zamanda sana da nasip olsun canım. 😊
Oh oh maşallah 😍 tüm isteyen kardeslerime nasip olur insallah peş peşe gelir minik mucizelerimiz 🧸

Bizimde dusuk cikti bizde vitamin kullaniyoruz arti yabinda kürler yaoiyorum canim keciboynuzu cayi falan pekmezi birde. Ise yaradimi bilmiyorum 1 ay oldu gerci daha bir kac ay sonra tekrar test vercez insallah bizim mız mızı ikna edersem.tabii:işsiz:
Sayı dışında sorunumuz var mı kuzum ? Biz de doktorun verdiği vitaminleri keci boynuzu kuru kullanıyoruz bir de doktor 2 3 ay sonra gel dedi bir de eşim klomen de kullanıyor biz de ne kadar artış var oldu mu bilmiyoruz 🤷‍♀️

14 ay hamile kalamadım.Esim in sperm sayısı düşüktü ama dr lar normal yolla olur dedi.Tabi biz acele ettik 1 tüp bebek 1 aşılama 1 klomen tedavisi ilaçlar kürler hepsi negatif oldu.Hsg çektirdim ikinci tüp e hazırlanırken kendiliğinden gebe kaldım.Kizim 1 yaşına girecek.Alalhim isteyen herkese nasip etsin inşallah. :KK200:

bende 1 sene hamile kalamadım doktora da gittik eşimle hiç bi sorun yoktu ama ben çok kafama takıyordum çatlatma iğneside kullandım 3 ay yine olmadı sonra doktor rahim filimi istedi ben artık vazgeçmistim ama eşim onuda yaptır dedi benim bulunduğum yerde rahim filimi çeken yer yoktu bende yaptırmak istemedim artık kafama takmıyordum nasıl olsa olmuyo diye o ay hamile olduğumu öğrendim ama malesef düşükle sonuçlandı 3 ay sonra tekrar doktora gittiğimde yine hamile olduğumu öğrendim şimdi iki kızım var bide oğlum olacak inşallah yani demem o ki kafanıza takmayın her lavaboya gittiğinizde adet oldum mu diye kontrol etmeyin oda hormonları etkiliyor kendinizi rahat bırakırsanız inşallah sizde hamile olduğunuzu öğrenirsiniz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmisin 😊💕

Sayı dışında sorunumuz var mı kuzum ? Biz de doktorun verdiği vitaminleri keci boynuzu kuru kullanıyoruz bir de doktor 2 3 ay sonra gel dedi bir de eşim klomen de kullanıyor biz de ne kadar artış var oldu mu bilmiyoruz 🤷‍♀️
Esimin sayisinda olmasi gerekenden biraz dusunkmus birde saglam sekil sayisi dusukmus bende bi sorun yok allah sukur ciddi birsey hormon testi yaptiricam ama bir tek aklimda suohe kalmasi suan bizimkinin üstüne düşmus durumdayim ve illalah etti benden sanirim:sopa:

Askim o acile gittigim aksam yapmistim erken gebelik cikmamisti sonra kan da da cikmadi iste off beklemek ne zor 🤦🏻‍♀️
Kuzum en iyisi gununu beklemek ben internetten 20 li gebelik testleri aldigimi biliyorum o tek cizgileri gordukce fobi oldu artik hic yapamiyorum korkuyorum sonra o reglim gelene kadar zehir ediyorum kendime :KK34:hergunu en iyisi gelirse aniden gelsin diyorum gelmezsede ohh ne alaa supriiz :21:

Kıızzlar merhaba, hamilek kalmak için ugrasan kardeslerimm, dert ortaklarım🤗 uzun caba ve ugras sonucunda hamile kalmış güzel anneler..
Nekadar surede hamile kaldınız?
Nezamandır deniyordunuz?
Ne gibi tester yaptirdiniz/veya kür vitamin kullandiniz mi?

Haydi birbirimize umut olalım dertleşelim

:KK5:
Bende anlatayim derdimi hazır bașlamisken belki bi tavsiye alirim ne demisler bin bilsende bir bile ne sor. 6 senelik evliyim bir oğlum var 5 yașında 13 14 aydır korunmuyoruz ilk 6ay hic önemsemedim esimin isi geregi tayindi tasinmaydi derken gecti gitti uzerinde durmadim Baktım 7 8 9 diye gidiyor dedim acaba bi sorun mu var doktora gittim hormanlarin hepsini yaptırdım hic bi sorun yok az daha bekledim yumurtlama testi yaptım bi ay Baktım hic yumurtlama goremiyorum tabi istanbula yeni geldim yer bilmem Yurt bilmem doktor bulamiyorum kafama gore neyse denk geldigim yakinindaki herhangi bi doktora gittim alttan bakti ustten bakti hormon degerlerme bakti hic bsyn yok sapasaglamsin snn yasinda kizim var baska isinmi yok cocuk istiyosun dedi bende yumurtlama görmediğimi testler de belirttim hic önemli degil o bnm gordugum kadaryla cok iyi yumurtalarin dedi basindan atti anlicaginiz neyse dedim esimi de göturdum sperm testi yaptırdım ne var ne yok bide ona bakilsn dye doktor bize bu degerlerle ikiz de olur ucuzde dedi yani esimde sıfır sknti bende sıfır sknti gözukuyor ama kafami hala yumurtlama testleri kurcaliyor napmami önerirsiniz bu ay yumurtlama testi aldim ama gec geldi elime su an adetime 10 gun kaldi 4 gun once geldi testler 4 gundur yine goremedim o arada da su 4 gun oncesine kadar gun asiri iliski oldu 4 gundur yumurtlama yok diye skmayim adami dedim bıraktım 😅 napayim artik beynim durdu calismiyor baska bi Doktora gt derseniz bu zaten 5. Doktorumdu hic biri ne ilac veryo ne bi öneri ne bi yol gosteriyo yoruldum pes ettm etcem o raddeye geldim artik allah hepimize hayirli saglikli bebisler nasip etsin yorumlarinizi dort gozle bekliyorum doktor önerileriniz olursa istanbul avrupa yakasında onlarıda alabilirim 👀👀

Esimin sayisinda olmasi gerekenden biraz dusunkmus birde saglam sekil sayisi dusukmus bende bi sorun yok allah sukur ciddi birsey hormon testi yaptiricam ama bir tek aklimda suohe kalmasi suan bizimkinin üstüne düşmus durumdayim ve illalah etti benden sanirim:sopa:
Ben de hem kendimi hem eşimi çok yıprattım artık o kadar takmıyorum sorun belli insallah çözülünce olur diye bekliyoruz bakalım insallah sayı artmıştır 🙏🏽🙏🏽

Bende anlatayim derdimi hazır bașlamisken belki bi tavsiye alirim ne demisler bin bilsende bir bile ne sor. 6 senelik evliyim bir oğlum var 5 yașında 13 14 aydır korunmuyoruz ilk 6ay hic önemsemedim esimin isi geregi tayindi tasinmaydi derken gecti gitti uzerinde durmadim Baktım 7 8 9 diye gidiyor dedim acaba bi sorun mu var doktora gittim hormanlarin hepsini yaptırdım hic bi sorun yok az daha bekledim yumurtlama testi yaptım bi ay Baktım hic yumurtlama goremiyorum tabi istanbula yeni geldim yer bilmem Yurt bilmem doktor bulamiyorum kafama gore neyse denk geldigim yakinindaki herhangi bi doktora gittim alttan bakti ustten bakti hormon degerlerme bakti hic bsyn yok sapasaglamsin snn yasinda kizim var baska isinmi yok cocuk istiyosun dedi bende yumurtlama görmediğimi testler de belirttim hic önemli degil o bnm gordugum kadaryla cok iyi yumurtalarin dedi basindan atti anlicaginiz neyse dedim esimi de göturdum sperm testi yaptırdım ne var ne yok bide ona bakilsn dye doktor bize bu degerlerle ikiz de olur ucuzde dedi yani esimde sıfır sknti bende sıfır sknti gözukuyor ama kafami hala yumurtlama testleri kurcaliyor napmami önerirsiniz bu ay yumurtlama testi aldim ama gec geldi elime su an adetime 10 gun kaldi 4 gun once geldi testler 4 gundur yine goremedim o arada da su 4 gun oncesine kadar gun asiri iliski oldu 4 gundur yumurtlama yok diye skmayim adami dedim bıraktım 😅 napayim artik beynim durdu calismiyor baska bi Doktora gt derseniz bu zaten 5. Doktorumdu hic biri ne ilac veryo ne bi öneri ne bi yol gosteriyo yoruldum pes ettm etcem o raddeye geldim artik allah hepimize hayirli saglikli bebisler nasip etsin yorumlarinizi dort gozle bekliyorum doktor önerileriniz olursa istanbul avrupa yakasında onlarıda alabilirim 👀👀
Ahh bacım ahh doktorlar hep oyle bu rahatlik nedir anlmiyorum erken de erken ulan 10 ayda cigerim söndü. Oncelikle masallah bir tane cocugun var ilki olmussa birnsorun yok ise 2.ci guke oynaya olur tek sıkintı bence stres yaoiyo ve kafana cok takiyor olabilirmisin? Boyoe olunca yumuetlama zamanlarini degerlendirirken bunu gorevmis gibi yapiyoruz yada cocuk olsun diye yaoiyoruz o sıkinti yaratabiliyor olabilir. Ben avrupa yakasinda otiriyorum gittim ve guvendigim tek doktor var oda bakırkoy çamlık hastanesinde varujan bey. Adam asiri ilgili soru problem olirsa mail atın veya whatsappdan yazınız uygun saatlerde diyen birisi. Özel hastane olmasi evet biraz tuzlu olabiliyor ama gercekten deger 👍🏼

Ben de hem kendimi hem eşimi çok yıprattım artık o kadar takmıyorum sorun belli insallah çözülünce olur diye bekliyoruz bakalım insallah sayı artmıştır 🙏🏽🙏🏽
Insallah kuzum sen yinede kürlere vitaminkere devam et 🙂

Şnsallah ya bazen çok ümitsiz oluyorum artar mı diye ama sayı artar diyorlar ama bilmiyorum ya bosa zaman mı kaybediyorum diyorum bazen
O umutsuzluk insani yiyip bitiriyor sanki hic anne olamicakmisim gibime geliyor sanki iki kisilik hayat surucez hep. Bir yanimda diyor ki biz elimizden geleni yapiyoruz ama en azindan gerisi allaha kalmis nasip

O umutsuzluk insani yiyip bitiriyor sanki hic anne olamicakmisim gibime geliyor sanki iki kisilik hayat surucez hep. Bir yanimda diyor ki biz elimizden geleni yapiyoruz ama en azindan gerisi allaha kalmis nasip
Ama ümitsiz olsak doktor söyler herhalde 🤷‍♀️

Bizde 7 aydır deniyoruz olmuyo😢 ilk 3 ay yumurtlama falan bilmiyodum öylesine denemiştik ama sonra yumurtlamaya denk getirmeye calıstım hep. Simdi yeni bitti adetim yine başlicaz çalışmalara

Ahh bacım ahh doktorlar hep oyle bu rahatlik nedir anlmiyorum erken de erken ulan 10 ayda cigerim söndü. Oncelikle masallah bir tane cocugun var ilki olmussa birnsorun yok ise 2.ci guke oynaya olur tek sıkintı bence stres yaoiyo ve kafana cok takiyor olabilirmisin? Boyoe olunca yumuetlama zamanlarini degerlendirirken bunu gorevmis gibi yapiyoruz yada cocuk olsun diye yaoiyoruz o sıkinti yaratabiliyor olabilir. Ben avrupa yakasinda otiriyorum gittim ve guvendigim tek doktor var oda bakırkoy çamlık hastanesinde varujan bey. Adam asiri ilgili soru problem olirsa mail atın veya whatsappdan yazınız uygun saatlerde diyen birisi. Özel hastane olmasi evet biraz tuzlu olabiliyor ama gercekten deger 👍🏼
Peki muayne ucreti ne kadar acaba? Gitmeyi düșünsek

X