Dertleselim mi? Konu: tabii ki esimin ailesi.

Derdim eltime ev almalari degil ama konu burdan.ibaret degil. Anlatacagim kimsem yok bende buraya aciyorum sizde madem kacinci konumsa ciddiye alip okuyup cevap vermeyin madem.

Sonradan biz yaptık diyeceklerine hiç yapmasınlar daha iyi bence en azından siz ne yaptınız her şeyi biz yaptık diyebilirsin.

Evet bende oyle dusundum zaten yapmdilar da ama herseye karisip sonradan aaa biz yapacaktik yada biz yokken biz yaptik demeleri sinirime dokunuyor. Ayrica borc bitince ortaya cikip sanki 5 6 aydir hic araya sogukluk girmemis gibi arkamizdan okadar konusan yuzumuze canim oglum canim kizim demeleri de.

Evet ben öyle anladım..
Yapmadıklarına takıldığınızı..
Yapmadıklarını siz biliyorsunuz.. Eşiniz biliyor..
Bırakın anlatsınlar..
Onları da tanıyordur herkes zaten..
Komik duruma düşüyorlardır..
İnanan da inansın değer mi bu kadar üzüntüye.
Kendinizi yıpratmaya değmez..

Ya işte bazı insanlar yüzsüz oluyor ne yapsan da.Yapacak bir şey yok onlarla yüzsüz olacaksın ya da.
Biz yapacaktık deyince yapsaydınız de sen de ama denmiyor pat diye tabi.

bence esınızın aılesıne karsı zaafı var , aynı babam bır neden den oturu kardeslerı ıle arası bır donem acıktı aslında babamın yaptıgı bırsey oktu hersey babaannemın bosboğazlıgından oturu oldu sebep para ıdı neyse sonra gel zaman gıt zaman sorunlar cozuldu bır sekılde kusluk bıttı sımdı ufak amcamın borcları var adam kayıp senelerdır yuzunu bıle gordugumuz yok ıletısım sıfır benı bugun avukataradı ulasamıyoruz kendısıne sız ıletısıme gecersınız su noyu arayın dıye kı aynı avukat babamıda zamanında aramıstı bende babama soyledım ve amcama da ıkı cıft lafım var bana kadar nıye gelıyor bu mevzu banane onun dertlerınden dedım babam hemen avukatı ara say sov deyıp hıddetlendı bende avukatın sucu yok amcama dıyecegım dıyecegımı sende bıl ıstedım dedım..
ve kıbarca tek ıletısım yolum olan faceden bır msj attım benı surdan su nedenle aradılar sorun ne bılmıyorum ama ozel mevzuların ıcın rahatsız edılmek ıstemıyorum ara ve coz sorununu dedım mesajı aldımı bılmem ama bır daha ne yuzunu gormek ne sesını duymak ıstemıyorum amcamın zaten bıze faydası yok barı zarar verme kendın yaptın bır bok kendın temızle demı ama .....
sayenızde bende ıcımı doktum azcık

Ya cok net konusuyorum ama onlarla yuzyuze gelince hersey degisiyor. Hani sen ailene kirgindin?diyorum. Zaten kp ime yuz vermeye gelmiyor. Esim masallah hic konustugumiz gibi degil yanlarinda

Ya işte bazı insanlar yüzsüz oluyor ne yapsan da.Yapacak bir şey yok onlarla yüzsüz olacaksın ya da.
Biz yapacaktık deyince yapsaydınız de sen de ama denmiyor pat diye tabi.

Iste ogullari bu kadar yuzgoz olunca ben birsey diyemiyorum.

Ya ben ilerisini goruyorum hep. Hamileykende konu acmistim herkes daha simdiden hicbirsey yokken bunlari yazman manasiz demisti. Ve yazdigim gibi olmustu hersey. Simdi araba aldik borc bitti ya rahat birakmayacaklar. Kp simdiden basladi obur ogullarinin borcunu siralamaya. Suan esimde yok dese de verecek biliyorum. Ben her ne kadar 1 kurus versende bosanirim desemde.

Iyi yaptiniz :) iste kaynimda kadinla gitti eltimi birakip. Onun borclari icin beni bile aradilar. Huzursuz olduk tabiiki. Kayinpeder de esime yaniyor borclardan. Kendini acindiriyor. Ben dogurana kadar kaynimin elalemin kadinlariyla yedigi parayi odemek icinmi calistim yahu hicmi utanma yok.

O zaman asıl sorununuz bu sizin..
Eşinizle bunu halledeceksiniz..
Boşanırım diyorsunuz da verince boşanacak mısnız?
Koca koca laflar etmeden düşünün yoksa dikkate almazlar sizi..

O zaman asıl sorununuz bu sizin..
Eşinizle bunu halledeceksiniz..
Boşanırım diyorsunuz da verince boşanacak mısnız?
Koca koca laflar etmeden düşünün yoksa dikkate almazlar sizi..

O biliyor benim ne kadar ciddi oldugumu. Ama bunu bile bile verirse kendi kaybedecek. Benim eltim suan kp ile biroturuyor. Yani buraya yazinca cok anlasilmiyor ama bizim kavgalarimizin %99 u ailesi. 5 6 aydir gorusmediler borcumuz var diye. Bitti tabi yakinlasiyorlar suan. Bende esime dedim ben eltim degilim kocam beni terketse ailesiyle oturmam ki ailem oturtmaz zaten.

8 yıllık evlisin ve bana göre oldukça tecrübelisin
sen onları hayatından aklından çıkaramamışsın
çıkar at yaa konuşup dursunlar
konunda onu yapmadılar bunu yapmadılardan başka birşey yokki
taaa 2 yıl önceki sıkıntıları bile içinde büyütmüşsün nasıl yaşıyorsun böyle yaa
at şu tasayı kendinden o yatak yaptı o konuştu boş şeyler bunlar gerçekten inan bana

Ya evet oyle ama sonucta ufacik seylerden beni rahatsiz eden insanlar. Ve onlarla devamli icice olmak durumundayim. Kp kaynim yuzunden surekli esime acitasyon yapiyor ve bu beni cidden geriyor. Sorunun anlasilmasi icin basindan beri yaziyoruz ki anlasilsin.

Derdim eltime ev almalari degil ama konu burdan.ibaret degil. Anlatacagim kimsem yok bende buraya aciyorum sizde madem kacinci konumsa ciddiye alip okuyup cevap vermeyin madem.
ben iyiliğiniz için söylüyorum çünkü hayat çok kısa
eşiniz ailesine şefkatli davranarak rahat ediyor demek ki
sizde istiyorsunuz ki onları haşlasın benzetsin
bırakın ne yaparsa yapsın

ben iyiliğiniz için söylüyorum çünkü hayat çok kısa
eşiniz ailesine şefkatli davranarak rahat ediyor demek ki
sizde istiyorsunuz ki onları haşlasın benzetsin
bırakın ne yaparsa yapsın

Ben haşlasin demedim. Nasil bu kadar yanlis anlayabiliyorsunuz merak ediyorum? Mesafeli davraniyorsan yuzyuze gelince bu kadar sen sakrak muhabbet etmeleri rahatsiz ediyor beni. Cunku yuzgoz oluyoruz iyice ucu bana dokunacak maddi beklentileri var cunku. Bundan esimin ailesini benzetsin haslasin dedigimimi cikardiniz?

ha benzetmiş ha mesafeli durmuş asıl siz yanlış anlıyorsunuz

ben sizin yerinizde olsam baktım yardım yapacak maaşımı direk eve vermem
veya izin rapor alır işten çıkmış gibi yaparım

Dertleşelim arkadaşım
Kayracım sen boşanan kadar yada eşinin tarafıyla tamamen görüşmeyi kesmediğiniz sürece huzura kavuşamayacaksın
Çünkü her konun eşinin ailesi ile ilgili
Benim eşim o kadar fenaydı ki ailesi koşarak uzaklaştı demek ki varmış bir bildikleri sorumsuzun Teki çünkü
Nerden çıktıysa karşıma

ha benzetmiş ha mesafeli durmuş asıl siz yanlış anlıyorsunuz

ben sizin yerinizde olsam baktım yardım yapacak maaşımı direk eve vermem
veya izin rapor alır işten çıkmış gibi yaparım

Anlamadiginiz kesin calismiyorum evdeyim zaten :)

Benim esim ailesine karsi hic oyle degil. Ki dedesi buyutmus. Gayet iyi onlara karsi. Kosarak uzaklasmislardi ama kisa surdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…