Cidden nasıl anlatsam bilmiyorum. 27 yaşındayım. Çocukluktan bu yana tek başıma büyüdüm ailem var ama yok gibiydi. Evlenip ayrıldım eşim sorumsuz aldatan birisiydi ailemin yanına geldim aileme yük oldum annem sürekli babamı doldurur kokudan rahatsız oluyorum diyerek evdeki şampuanlarımı atmışlar çöpe atmışlar, kızım parfüm kokuyor diye yanlarına almayıp başka odaya koymuşlar buz gibi odaya zoruma gitti. Ben evde olmasam kızıma yemek bile vermiyorlar kızım 1. Sınıf okula başladı çalışıyorum derslerine yeterince yardımcı olamıyorum öğretmen sınıf tekrarı olur diyor. Kızımın yanında olayım diye okula işe başladım Aldığım maaş 12 bin tl ne kendi ailem ne çevrem arayıp sormuyor bile tek başıma mücadele veriyorum ailem yiyip içip para vermiyorsun diyor kendilerinin parası olmasına rağmen kardeşim erkek 24 yalında çalışmaz akşama kadar yatar beş kuruş para vermez ona bir şey demezler. Eşim destek olmuyor üstüne 30 bin tl onun borcunu ödedim mecbur benim üzerime olan bir araçtan dolayı 7 bin tl kaldı. Hep umudum vardı ilerde para biriktirir ayrı eve çıkarım diyordum. Şimdide sosyal medya da ruh hastası bir kadın yüzünden savcılığa şikayet edildim. Daha önce konu açmıştım. Avukat bir şey çıkmaz ama olursa en fazla 150 bin tl para ödersin dedi aynı zamanda sicilime de işlenecek yüz kızartıcı bir suç olmasa da. Ben kamu da çalışıyorum şuan aynı zaman da okuyorum eğer sicilime işlenirse benim okumamın ne anlamı var ki.. inanın elinden her iş gelen biriyim kimseye zararım olmazdı aksine hep yardımcı olmak istedim ama bu başıma hep bela oldu.. umudum artık bitti ben çabaladıkça daha dibe battım kızımı eşime bırakıp hayattan gitmeyi düşünüyorum sizce psikolojim mi bozuk ne yapmalıyım ben son aşamadayım artık çünkü…