Dertleşecek kimsem yok 2 dakikanızı ayırırsanız mutlu olurum…

Bence her şeyi sırayla çözmeye bakın. Önce eski konuda bahsettiginiz kişiyi arayıp özür dileyin şikayetini çekmesi için. Orda net şekilde haksizdiniz. İnsanlarla özel konuşmaları ifşa edemezsiniz.

Sonra eşinizden neden ve nasıl nafaka alamıyorsunuz, eski konulara da baktım anlayamadım. Çalışmıyor mu? Davanız mi bitmedi? Problem ne tam olarak?

Üstünüze olan arabanın kaskosu sigortası yok muydu? Perte çıktıysa ederini almadınız mı?

Kızınıza yakın olacaksınız diye okulda çalışmanız sart değil bence. En azından asgari ücret alacağınız bir iş olmaz mı? Ya da daha esnek olmak için eliniz de yatkinsa temizlik işlerine gitseniz onların günlük ücretleri daha tatmin edici.

Daha yaşınız çok genç, 27 yaş yeni bir başlangıç için harika bir yaş. Bazı zamanlar insan kendini çıkışsız çözümsüz hissediyor ama çözüm hep var.yeter ki biraz ne olacağını merak edip çabalamaya devam edin.

Ailenize sinirlendim ama maalesef bir çok yalnız kadın ailesinden benzer tepkiler görüyor. Yalnız bırakıyorlar, siz buna rağmen hayata tutununca kim yıkar sizi.

Diğer arkadaşlar da yazmış, iş değişikliği yapın,küçük ilçedeymişsiniz zincir marketler filan vardır mutlaka,baş vurabilirsiniz orda yükselip maasinizin artması da kolay olur. Sonra başınızı sokacak bir ev bulunca hayatınız yoluna girecek ,umut hep var şu akıp yolunu buluyor.

Öncelikle dava olayı vs sizin kafanızın karışık olduğunu gösteriyor. Ayrılık olayını hazmedememiş olabilirsiniz. Biraz kendinize zaman tanıyın kimi insan düşer şaşar yerden kalkar üstünü silkeler saçını toplar ve işine bakar sizinki yerde ağlamakla devam ediyor. Herkesin olayı yaşama şekli farklıdır ama artık kalkıp bişeyler yapmaya başlayın öncelikle iyi bir iş . Kızınızın ders yardımından çok ayakları üstünde sağlan duran bir anneye ihtiyacı var. Sınıf tekrarı olabilir herkes geçecek diye birşey yok açta kalabilir belirli zaman ama bunlar geçici süreçler. Annesi olarak önce işe kendinizden başlayıp sıraya koyun. Önce siz iyi olmalısınız. Aileniz için de şunu söylemek istiyorum anne babanız sizin evliliğinizi başarız bulup aslında sinirleri hırsları buna yani evliliği başarız olmuş diye bakıyorlar kızımız başaramadı diye bakıyorlar ama bu çok saçma onlara bir kızın sadece evliliği ile ön planda olmadığını gösterin. Ailelerimiz bizler gibi eğitim almadılar onların bir alanı var ve ancak o kadar düşünebiliyorlar. Böyle düşünün yani sizde bir sıkıntı yok. Sorun onların düşünce yapısında koca adam evde yesin içsin … ona laf etmezler çünkü o erkek çocuk. İşte bu kadarlar. Onları da anlamak lazım karıncadan fil çıkmaz. Onların tutumuna üzülüp de Karalar bağlamayın. Sorunlarınızı işyerinde anlatmayın. Harika bir kariyeriniz olsun inşallah kızınla mutlu bir hayat diliyorum bir an önce hadi kalk…

Haftada 3 gün çalışarak çocuğunuzun dersleriyle nasıl ilgilenemiyorsunuz? Sınıf tekrarı demiş öğretmen bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…