Öncelikle kendinize gelin bir sakinleşin. Düzelmeyecek hiçbir şey yok. Daha fazla kazanabileceğiniz bir işe girmelisiniz. Bu süreçte ekstra gelir sağlayabileceğiniz yetiler için kendinizi eğitmelisiniz ki maddi olarak rahatlayabilin. Artık internette tüm eğitimler mevcut. Kızınızla da konuşun ve bir süre daha bu şekilde idare etmek zorunda olduğunuzu ama değiştirmek için çabaladığınızı iletin. Kızınızı pedagog ile görüştürmeye başlayın. Saat kaçla kaç arasında çalışıyorsunuz dersleri ile ilgilenemiyorsunuz? Kamu da çalışıp nasıl 12 bin maaş alıyorsunuz?Cidden nasıl anlatsam bilmiyorum. 27 yaşındayım. Çocukluktan bu yana tek başıma büyüdüm ailem var ama yok gibiydi. Evlenip ayrıldım eşim sorumsuz aldatan birisiydi ailemin yanına geldim aileme yük oldum annem sürekli babamı doldurur kokudan rahatsız oluyorum diyerek evdeki şampuanlarımı atmışlar çöpe atmışlar, kızım parfüm kokuyor diye yanlarına almayıp başka odaya koymuşlar buz gibi odaya zoruma gitti. Ben evde olmasam kızıma yemek bile vermiyorlar kızım 1. Sınıf okula başladı çalışıyorum derslerine yeterince yardımcı olamıyorum öğretmen sınıf tekrarı olur diyor. Kızımın yanında olayım diye okula işe başladım Aldığım maaş 12 bin tl ne kendi ailem ne çevrem arayıp sormuyor bile tek başıma mücadele veriyorum ailem yiyip içip para vermiyorsun diyor kendilerinin parası olmasına rağmen kardeşim erkek 24 yalında çalışmaz akşama kadar yatar beş kuruş para vermez ona bir şey demezler. Eşim destek olmuyor üstüne 30 bin tl onun borcunu ödedim mecbur benim üzerime olan bir araçtan dolayı 7 bin tl kaldı. Hep umudum vardı ilerde para biriktirir ayrı eve çıkarım diyordum. Şimdide sosyal medya da ruh hastası bir kadın yüzünden savcılığa şikayet edildim. Daha önce konu açmıştım. Avukat bir şey çıkmaz ama olursa en fazla 150 bin tl para ödersin dedi aynı zamanda sicilime de işlenecek yüz kızartıcı bir suç olmasa da. Ben kamu da çalışıyorum şuan aynı zaman da okuyorum eğer sicilime işlenirse benim okumamın ne anlamı var ki.. inanın elinden her iş gelen biriyim kimseye zararım olmazdı aksine hep yardımcı olmak istedim ama bu başıma hep bela oldu.. umudum artık bitti ben çabaladıkça daha dibe battım kızımı eşime bırakıp hayattan gitmeyi düşünüyorum sizce psikolojim mi bozuk ne yapmalıyım ben son aşamadayım artık çünkü…
Okulda temizlik yapıyorum hafta da 3 gün olarak. Küçük bir ilçede yaşıyorum burda 12 saat çalışıp asgari ücret alıyordum ama evime çok uzaktı gece 10 da ıssız yerlerden eve geliyordum birde kızıma vakit ayıramıyordum 4 ay çalışıp çıktım okula başladım yakın olayım diye12bin maaş mı var, nerede çalışıyorsunuz siz?
Kamu demişsiniz bir de.
Dava çok saçma inanın ama bu bile beni oldukça etkiledi. Daha önce 30 bin tl para biriktirmiştim 9-9 çalışarak eve gelirdim ayaklarım acıya acıya ayaklarım su toplardı bi borç geldi hepsini oraya verdim. Dedim yine vazgeçmeyeceğim çabalayacağım Ne zaman artık bitti ailemi umursamıyorum eski eşimde destek olmasın ben bakıcam kızıma da işime de diyorum birden başka bir şey çıkıyor vallahi çok yoruldum 27 değil sanki 77 yaşında gibiyimDava konunuza baktım şimdi, baya saçma geldi sanmam altından bir şey çıkmaz. 12 bin TL ile tabi geçinemezsiniz düzgün bir işe girin lütfen. Çocuğuma yakın olmak için demişsiniz de işten gelince çocuğunuz ile vakit geçirin okulda değil. Minimum ödenmesi gereken ücretin 22 olduğu ülkede nasıl 12 ye çalışıyorsunuz yarı zamanlı bir iş mi ? Tam zamanlı kendinize bir şey katacak bir iş bulun lütfen. Önce maddi olarak duzeltmeniz gerekir kendinizi. Eşiniz size değilse de çocuğuna nafaka vermek zorunda gerekirse dava açın. Ufak tefek demeden birikim yapmaya başlayın sonra arkası gelecek Allah yardımcınız olsun
Kızının okulunda mısın?Okulda temizlik yapıyorum hafta da 3 gün olarak. Küçük bir ilçede yaşıyorum burda 12 saat çalışıp asgari ücret alıyordum ama evime çok uzaktı gece 10 da ıssız yerlerden eve geliyordum birde kızıma vakit ayıramıyordum 4 ay çalışıp çıktım okula başladım yakın olayım diye
EvetKızının okulunda mısın?
Canım benim senin tek sorunun şuan az maaş alıyor olmak...Pastane olur,market olur asgari ücret çalısabileceğin bir sürü yer var. Kızıma yakın olacağım derken hayat kuramıyorsun,yapma bunu. En kısa zamanda işini değiştir. Maaşın yüksekince dedim ya hayat dediğin bir maaş ve başını sokacağın bir evden ibaret. Bak sana kendi kuzenimi örnek vereceğim kadın iki çocukla ortada kaldı yıllar önce. Kimse doğru dürüst sahip çıkmadı gitti bir hastanede temizlik görevlisi olarak başladı, çocuklarını okuttu para biriktirdi ev aldı şimdi maşaallah keyfine diyecek yok.. Sen kendi kendini zora sokmuşsun düşük maaşlı bir işte çalışarak... Önceliğin iş değiştirmek anlaştık mı? Ama şimdi sakinleş bir nefes al, herşey düzelecek Allah'ın izniyle biraz toparlan. Hemen yeni bir iş bak pes etme illa ki bulunur Allah yardımcın olsun bol bol dua et.
Yaşadıklarınıza üzüldüm, bu sosyal medya mevzusu ne , ne oldu? Kızınızın size ihtiyacı var. Psikolojik destek alın kesinlikle. Ailenizin bu ilgisiz tavrına üzüldüm. Umarım iyi bir birikim yapar ayrı eve çıkar bu süreçten kurtulur rahatlarsınz. Demekki kızınız evde siz yokken ninesi yemek yedirmiyor... En temel ihtiyaçlarını bile gidermiyorlar. Güvenilir tanıdık bir bakıcı tutarsınız belki ileriki zamanlarda, durumunuz iyi oluncaCidden nasıl anlatsam bilmiyorum. 27 yaşındayım. Çocukluktan bu yana tek başıma büyüdüm ailem var ama yok gibiydi. Evlenip ayrıldım eşim sorumsuz aldatan birisiydi ailemin yanına geldim aileme yük oldum annem sürekli babamı doldurur kokudan rahatsız oluyorum diyerek evdeki şampuanlarımı atmışlar çöpe atmışlar, kızım parfüm kokuyor diye yanlarına almayıp başka odaya koymuşlar buz gibi odaya zoruma gitti. Ben evde olmasam kızıma yemek bile vermiyorlar kızım 1. Sınıf okula başladı çalışıyorum derslerine yeterince yardımcı olamıyorum öğretmen sınıf tekrarı olur diyor. Kızımın yanında olayım diye okula işe başladım Aldığım maaş 12 bin tl ne kendi ailem ne çevrem arayıp sormuyor bile tek başıma mücadele veriyorum ailem yiyip içip para vermiyorsun diyor kendilerinin parası olmasına rağmen kardeşim erkek 24 yalında çalışmaz akşama kadar yatar beş kuruş para vermez ona bir şey demezler. Eşim destek olmuyor üstüne 30 bin tl onun borcunu ödedim mecbur benim üzerime olan bir araçtan dolayı 7 bin tl kaldı. Hep umudum vardı ilerde para biriktirir ayrı eve çıkarım diyordum. Şimdide sosyal medya da ruh hastası bir kadın yüzünden savcılığa şikayet edildim. Daha önce konu açmıştım. Avukat bir şey çıkmaz ama olursa en fazla 150 bin tl para ödersin dedi aynı zamanda sicilime de işlenecek yüz kızartıcı bir suç olmasa da. Ben kamu da çalışıyorum şuan aynı zaman da okuyorum eğer sicilime işlenirse benim okumamın ne anlamı var ki.. inanın elinden her iş gelen biriyim kimseye zararım olmazdı aksine hep yardımcı olmak istedim ama bu başıma hep bela oldu.. umudum artık bitti ben çabaladıkça daha dibe battım kızımı eşime bırakıp hayattan gitmeyi düşünüyorum sizce psikolojim mi bozuk ne yapmalıyım ben son aşamadayım artık çünkü…
Devletin ücretsiz psikologlari var başvurun bı biraz araştırınCidden nasıl anlatsam bilmiyorum. 27 yaşındayım. Çocukluktan bu yana tek başıma büyüdüm ailem var ama yok gibiydi. Evlenip ayrıldım eşim sorumsuz aldatan birisiydi ailemin yanına geldim aileme yük oldum annem sürekli babamı doldurur kokudan rahatsız oluyorum diyerek evdeki şampuanlarımı atmışlar çöpe atmışlar, kızım parfüm kokuyor diye yanlarına almayıp başka odaya koymuşlar buz gibi odaya zoruma gitti. Ben evde olmasam kızıma yemek bile vermiyorlar kızım 1. Sınıf okula başladı çalışıyorum derslerine yeterince yardımcı olamıyorum öğretmen sınıf tekrarı olur diyor. Kızımın yanında olayım diye okula işe başladım Aldığım maaş 12 bin tl ne kendi ailem ne çevrem arayıp sormuyor bile tek başıma mücadele veriyorum ailem yiyip içip para vermiyorsun diyor kendilerinin parası olmasına rağmen kardeşim erkek 24 yalında çalışmaz akşama kadar yatar beş kuruş para vermez ona bir şey demezler. Eşim destek olmuyor üstüne 30 bin tl onun borcunu ödedim mecbur benim üzerime olan bir araçtan dolayı 7 bin tl kaldı. Hep umudum vardı ilerde para biriktirir ayrı eve çıkarım diyordum. Şimdide sosyal medya da ruh hastası bir kadın yüzünden savcılığa şikayet edildim. Daha önce konu açmıştım. Avukat bir şey çıkmaz ama olursa en fazla 150 bin tl para ödersin dedi aynı zamanda sicilime de işlenecek yüz kızartıcı bir suç olmasa da. Ben kamu da çalışıyorum şuan aynı zaman da okuyorum eğer sicilime işlenirse benim okumamın ne anlamı var ki.. inanın elinden her iş gelen biriyim kimseye zararım olmazdı aksine hep yardımcı olmak istedim ama bu başıma hep bela oldu.. umudum artık bitti ben çabaladıkça daha dibe battım kızımı eşime bırakıp hayattan gitmeyi düşünüyorum sizce psikolojim mi bozuk ne yapmalıyım ben son aşamadayım artık çünkü…
Devletin ücretsiz psikologlari var başvurun bı biraz araştırınCidden nasıl anlatsam bilmiyorum. 27 yaşındayım. Çocukluktan bu yana tek başıma büyüdüm ailem var ama yok gibiydi. Evlenip ayrıldım eşim sorumsuz aldatan birisiydi ailemin yanına geldim aileme yük oldum annem sürekli babamı doldurur kokudan rahatsız oluyorum diyerek evdeki şampuanlarımı atmışlar çöpe atmışlar, kızım parfüm kokuyor diye yanlarına almayıp başka odaya koymuşlar buz gibi odaya zoruma gitti. Ben evde olmasam kızıma yemek bile vermiyorlar kızım 1. Sınıf okula başladı çalışıyorum derslerine yeterince yardımcı olamıyorum öğretmen sınıf tekrarı olur diyor. Kızımın yanında olayım diye okula işe başladım Aldığım maaş 12 bin tl ne kendi ailem ne çevrem arayıp sormuyor bile tek başıma mücadele veriyorum ailem yiyip içip para vermiyorsun diyor kendilerinin parası olmasına rağmen kardeşim erkek 24 yalında çalışmaz akşama kadar yatar beş kuruş para vermez ona bir şey demezler. Eşim destek olmuyor üstüne 30 bin tl onun borcunu ödedim mecbur benim üzerime olan bir araçtan dolayı 7 bin tl kaldı. Hep umudum vardı ilerde para biriktirir ayrı eve çıkarım diyordum. Şimdide sosyal medya da ruh hastası bir kadın yüzünden savcılığa şikayet edildim. Daha önce konu açmıştım. Avukat bir şey çıkmaz ama olursa en fazla 150 bin tl para ödersin dedi aynı zamanda sicilime de işlenecek yüz kızartıcı bir suç olmasa da. Ben kamu da çalışıyorum şuan aynı zaman da okuyorum eğer sicilime işlenirse benim okumamın ne anlamı var ki.. inanın elinden her iş gelen biriyim kimseye zararım olmazdı aksine hep yardımcı olmak istedim ama bu başıma hep bela oldu.. umudum artık bitti ben çabaladıkça daha dibe battım kızımı eşime bırakıp hayattan gitmeyi düşünüyorum sizce psikolojim mi bozuk ne yapmalıyım ben son aşamadayım artık çünkü…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?