dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

slm kızlar eşim daha yeni çıkıyomuş işten hemen girdim kkya yazayım dedim biraz rahatlıyorum buraya yazınca vallaha benimde dertlerim çok anlatsam roman olur ama ilk başta ben kendimi tanıtayım 25 yasındayım ankaradayım 2,5 yıllık evliyim 14,5 aylık çağan isminde oğlum var çalışmıyorum ama çalışmayı düşünüyorum

kızlar ben kaçıyorum çağanın sesi geldi hasta yavrum zaten bi bakayım size iyi aksamlar

hosgeldn tekrar cnm benim hayrdır neyn var demişdn ya anlattm ama görmedin galiba geri sayfalrda..
Allah bağslasn tatlm bebeğni bebğinde snn giib cok tatlıdr eminm..
basla bebeğim dertlerni anlat biyerden basla..

hoşbulduk canım neyse olur inşallah kursunun bitmesine çok mu daha

6 kur ama ben 4 kur düşnüorm 1kuru 1.5 ay işde ama belli olmaz smdilk kesin bişi yok..su ing halldymde rahat bi iş bakma istiyorm kendime

bugün iyiyim yaa garip bi mutluluk bi sevindirik havası var neden bilmem

hyrdır ne sevnci buuu masallah diyelm kız bizede söleee

güle güle tatlım..yine gel optm..

hosgeldn bebeğim neyn var söle bakym

hoşbuldukkkk cnmm bilmiyorum sıkılıyorum mutsuzum değişiklik istiyoru nebilim gezmek dolaşmakkk değişik yerler değişik şeylerrr anlatılmaz yaşanır duygularrr içindeyimmm ev beni çok sıkıyoooooooooooo

aynne öle sohbet arakadasık...
evlimisn bebeğin varmı tatlım?
evet cnm evliyim bi kızım 1 buçuk yaşında 4 yıllık evliyim cnm sen evlimisin:26:
allah bağışlasın cnm dertler derya olmuş bizde bi sandal daha devrilmedik ama gidiyoruz akıntıya doğru sonumuz hayroılsun
benimde varrrrrrrrrrrrr :(((((((((((
nen var kuzum

ne gibi seyler isyosun onları yap ozamn nedne kendini eve kapatıyosun?

derfat canımmm hoşgeldin çağan iyileşmedi hala yavrum yaaa

selammmm topikin güzin ablası geldiiiii

owww hosgeldn guzin abla bak benm bi derdim daha oldu bugun hayrlı ugurlu olsunn
nabıosn naslsn nerdeydn kızzz

kuzum sen nkdr sekersin yaaa bu lafa btiorm vaallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…