hoşbulduk tatlımm anladım cnm sölerim tabi bacım aybettinmaksat sohbet olsun konuşalım rahatlayalım
kızlar ben geldim derfat nisa hoşgeldiniz saol canım seker senin bebek var mı
kızlar ben geldim derfat nisa hoşgeldiniz saol canım seker senin bebek var mı
slm kızlar eşim daha yeni çıkıyomuş işten hemen girdim kkya yazayım dedim biraz rahatlıyorum buraya yazınca vallaha benimde dertlerim çok anlatsam roman olur ama ilk başta ben kendimi tanıtayım 25 yasındayım ankaradayım 2,5 yıllık evliyim 14,5 aylık çağan isminde oğlum var çalışmıyorum ama çalışmayı düşünüyorum
hoşbulduk canım neyse olur inşallah kursunun bitmesine çok mu daha
bugün iyiyim yaa garip bi mutluluk bi sevindirik havası var neden bilmem
mrbayınn kızlarr bende geldimm
derdi olmayanmı var anam herkesin kendine göre derdi var
kızlar ben kaçıyorum çağanın sesi geldi hasta yavrum zaten bi bakayım size iyi aksamlar
benimde varrrrrrrrrrrrr :(((((((((((
güle güle tatlım..yine gel optm..
hosgeldn bebeğim neyn var söle bakym
evet cnm evliyim bi kızım 1 buçuk yaşında 4 yıllık evliyim cnm sen evlimisin:26:aynne öle sohbet arakadasık...
evlimisn bebeğin varmı tatlım?
allah bağışlasın cnm dertler derya olmuş bizde bi sandal daha devrilmedik ama gidiyoruz akıntıya doğru sonumuz hayroılsunslm kızlar eşim daha yeni çıkıyomuş işten hemen girdim kkya yazayım dedim biraz rahatlıyorum buraya yazınca vallaha benimde dertlerim çok anlatsam roman olur ama ilk başta ben kendimi tanıtayım 25 yasındayım ankaradayım 2,5 yıllık evliyim 14,5 aylık çağan isminde oğlum var çalışmıyorum ama çalışmayı düşünüyorum
nen var kuzumbenimde varrrrrrrrrrrrr :(((((((((((
hoşbuldukkkk cnmm bilmiyorum sıkılıyorum mutsuzum değişiklik istiyoru nebilim gezmek dolaşmakkk değişik yerler değişik şeylerrr anlatılmaz yaşanır duygularrr içindeyimmm ev beni çok sıkıyoooooooooooo
slm kızlar eşim daha yeni çıkıyomuş işten hemen girdim kkya yazayım dedim biraz rahatlıyorum buraya yazınca vallaha benimde dertlerim çok anlatsam roman olur ama ilk başta ben kendimi tanıtayım 25 yasındayım ankaradayım 2,5 yıllık evliyim 14,5 aylık çağan isminde oğlum var çalışmıyorum ama çalışmayı düşünüyorum
selammmm topikin güzin ablası geldiiiii
evet cnm evliyim bi kızım 1 buçuk yaşında 4 yıllık evliyim cnm sen evlimisin:26:
ben evlym ama bebeğim yok cnm benim düşnmüorm dha kendimi hzr hsstmiorm ama bebkleride cook svrm 2yıllk evlym erken gbi biraz..
allah bağışlasın cnm dertler derya olmuş bizde bi sandal daha devrilmedik ama gidiyoruz akıntıya doğru sonumuz hayroılsun
nen var kuzum