- 10 Aralık 2010
- 897
- 29
ne gibi seyler isyosun onları yap ozamn nedne kendini eve kapatıyosun?
işte sorun orda içimden gelmiyooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne gibi seyler isyosun onları yap ozamn nedne kendini eve kapatıyosun?
hşbuldum canım benim yaa ne derdin var bugün ne çıktı ??owww hosgeldn guzin abla bak benm bi derdim daha oldu bugun hayrlı ugurlu olsunn
nabıosn naslsn nerdeydn kızzz
kuzum sen nkdr sekersin yaaa bu lafa btiorm vaallaaa
hpşgeldin güzin abla hoşgeldin lacivert
brseye mi cnn sıkkın daha detaylı anltsana yoksa böle olurmu arada sıkntılar filan?
anlamıorm vallaaa
ben bu topiği varya kendime acmısm gibi en cok derdi olan benim galbaaa
kuzum valla benm esmn benm hiç haz etmedğim bi arkadası var.bunn sebebide eşimle bbz tansmdan ve evlenmeen önce o ve eşim bide 2 kanbka kız sevgili olmslar işde 4 lü bilrsinz..
ama ikisde bunları untamamslar cok macera yasmslar brlikde hatrlıomsn die bi baslıo eşime hep o konulardan bahsdio ebru ydu onnkinn adı ebru vardı die ama eşimnki sölemio ebru nerdeyse o orda sanki ben blmiorm morlm bozulyo bu yuzden..
bide eşimle bz sevgilyken bu cocuk onn aklnı celip yine o kızla barstrdı ve bz ayrıldk snra eşim benden af diledi falan ben zar zor affttm cnkü bende onu sviodm smdi evliyz zaten..
piskolojm bozlmustu kızn fotlarna bakıodm benden dahamı guzel sölemi bölemi yani bu benm içmde kanayan bi yara hala bile sanki korkyorm onnla konsrsa ona geri dönermi karsılasmasnlar aman falan die.
ki bu cocukda eşime onu hatrlatıo hep bana öle gelio yada blmiorm yani o konu benm içmde kanayan bi yara ve o cocukla nezmn görssem o aklma gelio eşimnde aklna geliodr die korkyorm işde..
smdde ben kursa gdiorm aksamları o cocuğn iş yeride orda esm beni beklerken onnla bulusyr oda haklı cnkü tek basna arabada beklcek değil yaa..ona diemiorm tabi korkyorm die sdce svmiorm onu diorm oda pek yaklastrmaz yanıma neyse.. beni cıksda brlikde alıolar biz cocuğu eve bırakıyorz 3 haftdr böle olmaya basldı..bide eşimi araba surerken gaza getirio onn yzunden big un kaza yapcak die korkyorm.bugun yine hatrlıomsn die basladı öle bi olaydan bahstti bende gıcıklğna soru sordum söleyemcek ya bana onnda orda oldğunu indna sordm diemedi tabi bende snrlendm eşim bişi söledi ona ters cıkstm onn yuznden kavga ettik..eve geldik barstk ama eşimi bu cocukdan nasl uzaklastrabilrm bide kotu alıskanlıkları var..
bence evi şöööylle baştan aşağı bi sil süpür hiçbişeyin kalmaz ben öyle yapıyorum öyle zamanlarda
bence evi şöööylle baştan aşağı bi sil süpür hiçbişeyin kalmaz ben öyle yapıyorum öyle zamanlarda
seqer eşin ne diyo hatırlatma geride falan demiyo mu ?arkadaşida gıcık mıdır nedir neden senin yanında yapıyo bunu saygısız
aslında olmazdı ama evlenkten sonra çalışmadım eşim istemedi bende çalışmaya alışkın olduğumdan ev beni sıktııı aylaklıktan sürekli kendimle yanlız kalıp kendimi dinlemekten herşeyin kötüsünü düşünmekten (olan bişiii yok aslında kafamda kurmaktan) böyle oluyorum artık sık sık hiç takılmıycak şeyleri kafama takıp karşımdakinide mutsuz edebiliyorum
lacivert erken değilse bebek yap
sıkılmaya bile vaktin olmaz (bu seferde onun için sıkılırsın benim gibi)
bende iyiyim canım yarın erken kalkmak istiyorum bakalm kalkabilcekmiyimiyiyim su saol canım sen nasılsın sana sıra gelmicek bugün galiba
artık insanlar deli olduğumu düşünüyo hergün temizlik yapıp çamaşır yıkamamdan eşim çok yoğun gezemiyoruzz kafa dengi bi ark. yok ben boşum aylakım,bebek yok insan yanlız kalınca çok dinliyo kendini, kuruyo sonra kendide inanıyo.. geriliyorum can sıkıntısından eşim geliyo bende bi terslik bi surat ona karşı bazen çocukmuyum diyorum bidaha yapmıycam diyorum kendimi oyalıcak bişiiler bulcam diyorum kızıyorum kendime sonra yine aynı....
insanın anlam veremediği bi hoşluk olurya arada bana aradaa olur en azından öyle bi sebebi yok
böyle arkadaşlarıda hiç anlamam hala bekar mı zanndiyor arkadaşını acaba.neden son 3 haftadır onu alıyorsunuz ? önceden alıyormuydunuz iş çıkışı yeni mi çıktı ? sende biraz kuruntu yapmışsın bebeğim boşver.o arkadaşa karşı biraz resmi ve sert ol.ondan hazzetmediğini gözlerinle ne b iliyim arada laflarınla belli et.zamanla çekilcektir eşinin arkadaşı..senin eşin pek uzaklaşmaz ondan.
selammmm topikin güzin ablası geldiiiii
owww hosgeldn guzin abla bak benm bi derdim daha oldu bugun hayrlı ugurlu olsunn
nabıosn naslsn nerdeydn kızzz
kuzum sen nkdr sekersin yaaa bu lafa btiorm vaallaaa
bizde çok istiyoruz cnmm şu önümüzdeki yazı geçirelim dedik bu bizim 2. yazımız olacak çünkü,, inş. yaz sonu başlıcaz çalışmalara bende aynı düşünüyorum insan enerjisini bebeğine harcar kendini dinlicek vakti olmazz