dertleri derya olanlar , kk da yanlızlıktan bunalanlar buyurun ..!

bende yok ben yeni evliyim 9 aylık kocam istemiyor çocuk henüz.

en iyisi şekerim 2 yıl yapmcan kafa dinliyecksnn çocuk büyük sorumluluk bide uyumuyolar falan ilk senden gerek yok evlilkte bi boşluk olduğunu hissttiğin an 2 tarafta hazırsa yapıcaksın :81::81::81::81:

arkadaslar ben cıkıyorm yarın erken kalkıcam görüşrz ama yine gelin mutlaka olurmu svedim sizi iyiy geceler hepnize ii sohbetler görüşmek uzere...

arkadaslar ben cıkıyorm yarın erken kalkıcam görüşrz ama yine gelin mutlaka olurmu svedim sizi iyiy geceler hepnize ii sohbetler görüşmek uzere...
iyi geceler tatlım görüşmek üzere
en iyisi şekerim 2 yıl yapmcan kafa dinliyecksnn çocuk büyük sorumluluk bide uyumuyolar falan ilk senden gerek yok evlilkte bi boşluk olduğunu hissttiğin an 2 tarafta hazırsa yapıcaksın :81::81::81::81:
eet evet seneye çalışmalara başlarız rabbim nasib ederse
annammm benim iki tane kuzucum var
allah bağışlasın canım yaa
gell kuzum bizim dolapta var berebar yiris hemide antepfıstıklı
yemin ettttt
bende acıktım valla midemin sesine kulak vereyim

yaşasın yemek yemekkk ben yaklaşık demin 30 tane fln zeytin yedim.yeni buldum sevdgm zeytini

afiyet olsun yi yavrum yii

maşşalh canım bende severim zeytini ama hiç 30 tane yememiştim

sanada iyi geceler canım gelirs yine grşrz
bişicik olmaz bende tıkınıyom abur cubur bişi olmuyo amann nazar değmesin

banada olmuyodu ama ewde oturmaktan şiştim bu aralar 60 oldum hayatımda ilk defa :85::85::85::85:

sağolun kızlar Allah herkese istediği zaman diliminde evlat versin ben düşündüğüm zamanda kavuştum bebeişlerime çokkk tatlılar biraz yoruyo ama olsun şekerlerim benim

of sorma yaaa kocam da diyor dokunur dikkat ama doyamadım ya 2-3 yıldır bulamıodum bundan.1 kilo almıştım yarım kilosu bitti 2 günde

yii anamm afiet olsun nası bi zeytnmiş yeşilmi ben çok sewrim yeşil zeytni

Son düzenleme:
yii anamm afiet olsun nası bi zaytnmiş yeşilmi ben çok sewrim yeşil zeytni

yeşiller bitti çok severm bnde.bizim zeytin bahçemiz var annem her sene yapar gönderir.bu siyah zeytin akhisar zeytini diye geçio sanırsam normalde hazır satılan siyah zeytinleri hiç sevmem.zeytin diye yemem ama bu çok güzel ya dolu dolu böle buruşuk değil mmmhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…