bende yok ben yeni evliyim 9 aylık kocam istemiyor çocuk henüz.
ayy kızlar benm canım çikolata istedi yaaa
allah bağışlasın canımannammm benim iki tane kuzucum var
bende acıktım valla midemin sesine kulak vereyim
iyi geceler tatlım görüşmek üzerearkadaslar ben cıkıyorm yarın erken kalkıcam görüşrz ama yine gelin mutlaka olurmu svedim sizi iyiy geceler hepnize ii sohbetler görüşmek uzere...
eet evet seneye çalışmalara başlarız rabbim nasib ederseen iyisi şekerim 2 yıl yapmcan kafa dinliyecksnn çocuk büyük sorumluluk bide uyumuyolar falan ilk senden gerek yok evlilkte bi boşluk olduğunu hissttiğin an 2 tarafta hazırsa yapıcaksın:81::81::81::81:
allah bağışlasın canım yaaannammm benim iki tane kuzucum var
yemin etttttgell kuzum bizim dolapta var berebar yiris hemide antepfıstıklı
bende acıktım valla midemin sesine kulak vereyim
allah bağışlasın canım
valla ben boyna tıkınıorum sürekli aburcubur yiyorum nolcak sonum bilmem şiştim iyice
iyi geceler tatlım görüşmek üzere
eet evet seneye çalışmalara başlarız rabbim nasib ederse
allah bağışlasın canım yaa
yemin ettttt
yaşasın yemek yemekkk ben yaklaşık demin 30 tane fln zeytin yedim.yeni buldum sevdgm zeytini
iyi geceler tatlım görüşmek üzere
eet evet seneye çalışmalara başlarız rabbim nasib ederse
allah bağışlasın canım yaa
yemin ettttt
yaşasın yemek yemekkk ben yaklaşık demin 30 tane fln zeytin yedim.yeni buldum sevdgm zeytini
bişicik olmaz bende tıkınıyom abur cubur bişi olmuyo amann nazar değmesin
sanada iyi geceler canım gelirs yine grşrzarkadaslar ben cıkıyorm yarın erken kalkıcam görüşrz ama yine gelin mutlaka olurmu svedim sizi iyiy geceler hepnize ii sohbetler görüşmek uzere...
bişicik olmaz bende tıkınıyom abur cubur bişi olmuyo amann nazar değmesin
maşşalh canım bende severim zeytini ama hiç 30 tane yememiştim
of sorma yaaa kocam da diyor dokunur dikkat ama doyamadım ya 2-3 yıldır bulamıodum bundan.1 kilo almıştım yarım kilosu bitti 2 günde
maşşalh canım bende severim zeytini ama hiç 30 tane yememiştim
yii anamm afiet olsun nası bi zaytnmiş yeşilmi ben çok sewrim yeşil zeytni
sağolun kızlar Allah herkese istediği zaman diliminde evlat versin ben düşündüğüm zamanda kavuştum bebeişlerime çokkk tatlılar biraz yoruyo ama olsun şekerlerim benim